boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

oyle kuflenmis beyin teyzeler malesef her yerde var
Hep kadinlar sucludur onlara gore
Erkek hatali olmaz ,cunki anasindan erkek olarak dogmustur bir kere
Birde boyleleriyle gorusup moralini bozmaya ,konu acmaya degmez birak kuflu beyinleriyle bildikleri gibi yasayip konussunlar

bence tam tersi.
kocalarına bi kaç beden fazla geldikleri için herifler taşıyamazlar hatta.
biri şu teyzeye çirkin şansı denen şeyi anlatsın.
ama onun demesini geçtim. teyzedir, zevzektir, s.çmıştır vs vs...
siz niye sıvıyosunuz şimdi burda onun pisliğini???

Kadının lafını bu kadar ciddiye alıp buralarda çirkin misiniz diye sorduğunuza göre, siz de bahsettiğiniz kadından farklı değilsiniz. Teyzeyle tartışsaydınız işte bu konuyu çevrenizden örneklerle. Buraya soracağınıza. Teyze meyze diye uydurup aslında siz ağız arıyor gibisiniz. Amaçsız bir konu.

Anne olan kadina da guzellesir diyorlar 2 aya kadar dogurcam insallah ama bosaniyorum da eee ne olcak simdi... Sacma.

Bosanmanin cirkinlikle ne alakasi var ya.Bu teyze kacinci yuzyildan cikib gelmis boyle.

Haa bu teze göre evli kadınlar da çok güzel oluyor yani.hani koca bizi bosamadi ya..Allahım cahil cahil konuşan şu teyzelerin aklına uyup ta burada böyle bir konu açmak nasıl bir durumdur böyle..sen aklıma mukayyet ol..

Çirkin kadın yoktur sadece bakımsız ve mutsuz kadın vardır.
Bakımsız kadınları çirkin bulan erkek müspetteleri genel de boşar ve o kadın kocası tarafından terk edildikten sonra üstünden yük kalkar, kabak çiçeği gibi açılır mutlu ve güzel bir kadın olarak tekrar hayata başlar.
Zeki ve güzel kadınlar da karşısında ki erkeğin kendisini hak etmediğini düşünüp erkeğe postayı koyar ve hayatı tek başına kucaklar.
Her iki durumdan da anlaşıldığı gibi çirkin kadın yoktur düşük çeneli boş boğaz teyzeler vardır

Annem boşandı ve hiç de çirkin değil. Yan yana geldiğimizde beni kardeşi sanıyorlar. Yaşını göstermiyor. Ben de göstermiyorum yaşımı, 30 olunca da göstermeyeceğim 40 olunca da. Bizde anne tarafı genetik sanırım.

bende yeni boşandım ama hiçç te çirkin degilim yani tamam çok ta güzel degilim ama ne alaka yani çekemiyorlar bizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…