boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

ay gayet güzelimayrıca on parmağımda on marifet mütevazi olamayacağım

eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
Shahah:))
İlla erkekler mi boşarmış :)
Kadın veremezmiymiş bu kararı hiç

Teyzeye selam olsun
Boşandım çoook da güzelim

Hıh:)

Kendi gözünde öyledir, boşanmış kadına kötü gözle baktığı için öyle demiş olabilir,kalbinin yansıması demek ki

aaa iyi hatirlattiniz bu konuyu ben sonra ona bosanmis kadinlardan guzel olanlari gosterdim.bak dedim hatunlar dunya guzeli aldatilmis bu is tipe mi bakar dedim.haklisin yavrum dunya iste guzelin bahti olmaz zaten dedi ben koptum sonra

benim bildiğim bütün boşanmış, hatta hiç evlenmemiş kadınlar inanılmaz bakımlı
daha genç duruyor...
kocalar bence bir süre sonra hayat enerjini çalıyor
ya da salıyorsun kendini bilemedim

eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
üç tane boşanan arkadaşım var
ikisi müthiş güzeller bence:) bi tanesi buradan arkadaşım hatta gerçekten tam bi esmer güzeli hiç alakası yok yani
öbür arkadaşım da bir işveli cilveli zaten rahat vermezler öyle dikkatini çeker erkeklerin ama işte kısmet kızlar napsın düzgün adam görünüyorlar evleniyor bir bakıyorlar fos...Allah bundan sonrasını hayırlı kılar dilerim..

Teyze kıl da keramet olsa g.t de çıkmaz buna açıklaması ne acaba merak ettim ben böyle şeyin şans olduğuna ve allah bizleri ve çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah diyorum

Senin koylu teyzen ne anlar ya bu islerden :d kadin basma etegiyle BOSANMIS KADIN CIRKIN OLUR dedi sen de inandin mi :d Tam tersi evli kadin kendini salar kendine bakmaz genelde. Ayni adam ayni duzen bayar bi noktadan sonra. Bosanmis kadin yeni bi hayat ve cevresinde kendisiyle ilgilenen bir suru bekar erkekle enerjik ve bakimli olur

boşanan kadınlar çirkin mi bilmem ama senin zekadan yoksun kaldığın ortada . İstediğin kadar boya kendini dünya güzeli ol istersen bu g. zekalılıkla senden hiçbir şey olmaz. Gece gece sinirlendirdin beni , kenarlarda yaşa fazla ortalara çıkma herkes benim kadar sabırlı olmayabilir kendilerine hakim olamazlar dayak falan yersin.

Ben tersini düşünüyorum çirkin insanlar her zaman daha mutlu oluyo güzellik olsa ne yazar nereye kadar güzellikle herşey çözülseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…