- Emoji Skoru
- 735
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Medeni kanuna göre ben de bekarım . Alnıma yazıp mı dolaşayım boşandım diye bu ne saçma bi bakış açısıİnsanlara hiç evlenmemiş gibi tanıtırsanız, bekar birini önerirler. Bekar birisi haliyle bekar birini ister öncelik olarak. Neye kırıldınız pardon ?
kirilip uzulcek bi sey yok kisisel algilama bosandigini bilseydi boyle soylemezdi sana karsi tabi ama herkesin fikirlerine saygi duymak lazim hic evlenmemis birinin hic evlenmemis birisini istemesi kadar dogal bi sey yok, bazen boyle durumlarda sartlarin esit olmasi daha iyi olabiliyor iki tarafta birbirini anliyor ayni yollardan gectigi icinSanırım biraz dertleşmek istiyorum. Önce kısaca olayı anlatayım . Yeni bir iş yerine görevlendirmem oldu . Çok tatlı sıcsk ve genç bi ortamı var hemen içlerine aldılar benimsediler vs . Bu süreçte bi arkadaş adı Ayşe olsun bi arkadaşı ile beni çok yakıştırdığını tanıştırmak istediğini söyledi . Henüz yeni başladığım için hemen öyle ilişkisel şeylere karışmak istemediğimden ama bahsi geçen kişinin de niteliklerini hoş bulduğumdan geldiğinde tanıştırırsın grupcak çıkarsanız gelirim arkadaş oluruz diye geçiştirdim . Bu kişi de geldi tabi grupcak çıktık baya eğlenceli vakit geçirdik. Kişi fiziksel olarak pek hoşuma gitmedi çok çekim hissedemedim ve arkadaşça görüşebiliriz ötesini suan düşünmüyorum dedim . Tabi instalr alındı ara ara komik reelsler atıyoruz sohbet ediyoruz ama ötesi olmayacağını da altını çizerek belirttim . Yalnız bugün canımı sıkan bir diyalog yaşadık . Ben boşanmış bi kadınım bunu öyle herkesle paylaşmıyorum iş yerindekiler bilmez mesela haliyle bu kişi de bilmiyor kendisi avukat . Boşanma ile alakalı bi reels atmış konu boşanmış biri ile evliliğe geldi sordum ben istemezdim dedi . Neden dedim işte kadınlar kolay atlatamaz ben duygularımla değil mantığımla hareket ederim . Düğün nişan bu süreçleri bi kadının ilk defa benimle yaşamasını isterim ama tabi büyük konuşmayım vs dedi . Tabi bi tepki vermedim ancak içten içe kırıldım üzüldüm . Boşandığımdan beri karşıma uygun biri çıkmadı . Bir gün diyorum büyük ölçüde uygun birisi denk geldiğinde sırf bu sebeple beni istemezse diye . Bazen karamsar olabiliyorum maalesef .
Çok iyi koca olacak sanki.Garanti var sanki elinde hayatının sonuna kadar diye ben çok bıktım böyle yok nişanı düğünü benle yaşasın bu degilki olay zaten bekar ol bosanmis ol eşin ölmüş olsun artık kadın erkek aklı başında uygun biriyle tanışmak bile zor çünkü aklı basindalarin nesli tükeniyor bana öyle geliyor.Hep bı genelleme eskiden de çocuksuz hiç evlenmemiş erkekleri overlerdi yada eşi ölmüş olsun boşanmış olmasın akımı vardı hepsi milletin elinde patladı .Yani bunu demesi bile garip tercihi olabilir yinede bu mutluluğun garantisi değil uyumlu olduğun sevdiğin sayildigin bir iliskide boşanmış yada bekar olmak farketmez çocuk faktörü bile bazı insanları etkilemez .Bence daha farklı daha esnek daha olaya odaklı biri sizi daha mutlu eder bu şekilde önyargılı insanların her konuda bir onyargisi oluyor ben insanları böyle kategorize etmiyorum çünkü o büyük cümleler insanın kaderinde yoluna mutlaka çıkıyor .Tercih etme bunuda yüzüne söyleme eksiklik mis gibi adamada yalvaran yok mükemmel erkekmiş gibi nişan duygusu yaşayıp eşya kuaför kavgası yapıp annesiyle yedi sulalesiyle uğraşmaya meraklı sanki her kadın gibi .Boşverin ya ne saklayın medeni durumunuzu cuzzamli gibi nede kırılın.Bu eksiklik değilki .Medeni durum bu sizi siz yapan hicbirseyi yok etmedi siz hala evlenmeden önceki insansınız bir seyiniz eksilmedi
Ben normalde söylerim zaten flört ettiğim insana . Buna söylememe sebebim iş ortamına da yayılacak olmasıydı yoksa gizlediğim bi şey değil . Ancak iş ortamında arka planda bu şekilde anılmak istemedim . Bosandıgımdan önce başka şekilde konuşsunlar mesela duruşumdan başarımdan vs :) bazen öyle şeyler olıyor ki özel hayatından bi kadının başarısını konuşmaya sıra gelmiyor . O nedenle paylaşmak istemiyorumÇok iyi koca olacak sanki.Garanti var sanki elinde hayatının sonuna kadar diye ben çok bıktım böyle yok nişanı düğünü benle yaşasın bu degilki olay zaten bekar ol bosanmis ol eşin ölmüş olsun artık kadın erkek aklı başında uygun biriyle tanışmak bile zor çünkü aklı basindalarin nesli tükeniyor bana öyle geliyor.Hep bı genelleme eskiden de çocuksuz hiç evlenmemiş erkekleri overlerdi yada eşi ölmüş olsun boşanmış olmasın akımı vardı hepsi milletin elinde patladı .Yani bunu demesi bile garip tercihi olabilir yinede bu mutluluğun garantisi değil uyumlu olduğun sevdiğin sayildigin bir iliskide boşanmış yada bekar olmak farketmez çocuk faktörü bile bazı insanları etkilemez .Bence daha farklı daha esnek daha olaya odaklı biri sizi daha mutlu eder bu şekilde önyargılı insanların her konuda bir onyargisi oluyor ben insanları böyle kategorize etmiyorum çünkü o büyük cümleler insanın kaderinde yoluna mutlaka çıkıyor .Tercih etme bunuda yüzüne söyleme eksiklik mis gibi adamada yalvaran yok mükemmel erkekmiş gibi nişan duygusu yaşayıp eşya kuaför kavgası yapıp annesiyle yedi sulalesiyle uğraşmaya meraklı sanki her kadın gibi .Boşverin ya ne saklayın medeni durumunuzu cuzzamli gibi nede kırılın.Bu eksiklik değilki .Medeni durum bu sizi siz yapan hicbirseyi yok etmedi siz hala evlenmeden önceki insansınız bir seyiniz eksilmedi
İnsan insana benzemez.Karamsar olmayın, ‘bazı şehzadelerimiz’ kadınlara, boşanmış olsa da olmasa da bir kulüp bulur mutlaka.Her insan aynı değildir.İnsan gibi insanlar da var ve inşallah sizin karşınıza da çıkar.Sanırım biraz dertleşmek istiyorum. Önce kısaca olayı anlatayım . Yeni bir iş yerine görevlendirmem oldu . Çok tatlı sıcsk ve genç bi ortamı var hemen içlerine aldılar benimsediler vs . Bu süreçte bi arkadaş adı Ayşe olsun bi arkadaşı ile beni çok yakıştırdığını tanıştırmak istediğini söyledi . Henüz yeni başladığım için hemen öyle ilişkisel şeylere karışmak istemediğimden ama bahsi geçen kişinin de niteliklerini hoş bulduğumdan geldiğinde tanıştırırsın grupcak çıkarsanız gelirim arkadaş oluruz diye geçiştirdim . Bu kişi de geldi tabi grupcak çıktık baya eğlenceli vakit geçirdik. Kişi fiziksel olarak pek hoşuma gitmedi çok çekim hissedemedim ve arkadaşça görüşebiliriz ötesini suan düşünmüyorum dedim . Tabi instalr alındı ara ara komik reelsler atıyoruz sohbet ediyoruz ama ötesi olmayacağını da altını çizerek belirttim . Yalnız bugün canımı sıkan bir diyalog yaşadık . Ben boşanmış bi kadınım bunu öyle herkesle paylaşmıyorum iş yerindekiler bilmez mesela haliyle bu kişi de bilmiyor kendisi avukat . Boşanma ile alakalı bi reels atmış konu boşanmış biri ile evliliğe geldi sordum ben istemezdim dedi . Neden dedim işte kadınlar kolay atlatamaz ben duygularımla değil mantığımla hareket ederim . Düğün nişan bu süreçleri bi kadının ilk defa benimle yaşamasını isterim ama tabi büyük konuşmayım vs dedi . Tabi bi tepki vermedim ancak içten içe kırıldım üzüldüm . Boşandığımdan beri karşıma uygun biri çıkmadı . Bir gün diyorum büyük ölçüde uygun birisi denk geldiğinde sırf bu sebeple beni istemezse diye . Bazen karamsar olabiliyorum maalesef .
Gerçekten çok ama çok haklısın içime su serpiyor böyle şeyler . Aslında biliyorum farkındayım tüm yazdıklarının . Ama bazen insan duygusallasıyor karamsar oluyor sanırım . Evet zaten beğenmemiştim kendisini dkdkdk fiziksel olarak. Davranış olarak da gözüme batmaya başladı sürekli kendisinden bahseden uzun uzun başına gelenleri anlatan sıkıp bunaltan bi karakter . Aslan burcu bi de avukat aman aman yaZaten beğenmemişsin, ne derse desin kimin umurunda sittir et.
Konuya gelirsem çok aptalca ve sığ bir bakış açısı, hiçbirimiz porselen bebek degiliz hepimizin geçmişte hayalkıriklıkları var iste, ilişkide, ailede...bu insanın olmanın doğal bir parçası. Kendisinin hiçbir kırginlığı olmadıysa daha önce kimseyi sevmemiş demektir, o kadar. Ben kimseyi sevmem, mantikla gelsin biri evimi temizlesin eh işte biraz da guzelce olsun diyen biriyle ben mutlu olamazdım. Geç gitsin, sen boşandın koskoca bir deneyim topladın artık denizin üstünde değil, derinindesin sevmek olmak olduramamak nedir biliyorsun. Seni sen olduğun için gerçekten seven biriyle böyle hesap kitap yapan biriyle işin olmasın.
Beğenmediğin insanları insadan ekleyip sohbet etme bence adama da ümit vermiş oluyorsun ya da kendin yedekte tutmus gibi oluyorsun.Sanırım biraz dertleşmek istiyorum. Önce kısaca olayı anlatayım . Yeni bir iş yerine görevlendirmem oldu . Çok tatlı sıcsk ve genç bi ortamı var hemen içlerine aldılar benimsediler vs . Bu süreçte bi arkadaş adı Ayşe olsun bi arkadaşı ile beni çok yakıştırdığını tanıştırmak istediğini söyledi . Henüz yeni başladığım için hemen öyle ilişkisel şeylere karışmak istemediğimden ama bahsi geçen kişinin de niteliklerini hoş bulduğumdan geldiğinde tanıştırırsın grupcak çıkarsanız gelirim arkadaş oluruz diye geçiştirdim . Bu kişi de geldi tabi grupcak çıktık baya eğlenceli vakit geçirdik. Kişi fiziksel olarak pek hoşuma gitmedi çok çekim hissedemedim ve arkadaşça görüşebiliriz ötesini suan düşünmüyorum dedim . Tabi instalr alındı ara ara komik reelsler atıyoruz sohbet ediyoruz ama ötesi olmayacağını da altını çizerek belirttim . Yalnız bugün canımı sıkan bir diyalog yaşadık . Ben boşanmış bi kadınım bunu öyle herkesle paylaşmıyorum iş yerindekiler bilmez mesela haliyle bu kişi de bilmiyor kendisi avukat . Boşanma ile alakalı bi reels atmış konu boşanmış biri ile evliliğe geldi sordum ben istemezdim dedi . Neden dedim işte kadınlar kolay atlatamaz ben duygularımla değil mantığımla hareket ederim . Düğün nişan bu süreçleri bi kadının ilk defa benimle yaşamasını isterim ama tabi büyük konuşmayım vs dedi . Tabi bi tepki vermedim ancak içten içe kırıldım üzüldüm . Boşandığımdan beri karşıma uygun biri çıkmadı . Bir gün diyorum büyük ölçüde uygun birisi denk geldiğinde sırf bu sebeple beni istemezse diye . Bazen karamsar olabiliyorum maalesef .
Dulum deyin demedim, boşanmış olduğunuzu gizleyip, sonrada triplere girmeyin dedim. Aynı şeyi karşı taraf yapsa çingar çıkarırsınız.Medeni kanuna göre ben de bekarım . Alnıma yazıp mı dolaşayım boşandım diye bu ne saçma bi bakış açısı
Sizin tercihiniz boşanmak tabu değil artık evlilikler de istisnalar hariç çoğu boşanmış gibi zaten Programlarda o kadar değişik evlilikleri gordukki ülke gerçeği ortada zaten her evli mutlu sadık iyi falan değil boşanmıştan bin beteri var dengine denk gelmezsen statü bunlar insan bununla değerlendirilmez en büyük hata budur.Ayrica sizi bununla yermek isteyen bir insanın evliliği eminim rezalettir mutlu insanın kimseyle derdi olmuyorBen normalde söylerim zaten flört ettiğim insana . Buna söylememe sebebim iş ortamına da yayılacak olmasıydı yoksa gizlediğim bi şey değil . Ancak iş ortamında arka planda bu şekilde anılmak istemedim . Bosandıgımdan önce başka şekilde konuşsunlar mesela duruşumdan başarımdan vs :) bazen öyle şeyler olıyor ki özel hayatından bi kadının başarısını konuşmaya sıra gelmiyor . O nedenle paylaşmak istemiyorum
Beyefendiyi gördüm bir kere . Beğenmiş olsam tamam o şekilde görüşebiliriz desem en önce kendisiyle paylaşırım zaten bunu . Guvenmeden arkadaşlık kurmadan söylemek istemedimDulum deyin demedim, boşanmış olduğunuzu gizleyip, sonrada triplere girmeyin dedim. Aynı şeyi karşı taraf yapsa çingar çıkarırsınız.
Günlük hayatınızda veya iş arkadaşlarınıza detay vermek zorunda değilsiniz, ama biri ile bu anlamda görüştürülmek istediğinizde bu detayı söylemeniz gerekir.
Yok bi arkadaş grubumuz oldu artık. Bende belirttim kendisiyle o niyetle görüşmek istemediği o da anlayış gösterdi arkadaş kalmak isterim dedi . Bundan ibaretBeğenmediğin insanları insadan ekleyip sohbet etme bence adama da ümit vermiş oluyorsun ya da kendin yedekte tutmus gibi oluyorsun.
O da onun tercihi bunda üzülecek bir şey yok. Mutlaka birisi çıkar. Severse önemsemez öyle düşün.
E tamam oda zaten bu detayı bilseydi eminim bu şekilde bir paylaşım yapmazdı.Beyefendiyi gördüm bir kere . Beğenmiş olsam tamam o şekilde görüşebiliriz desem en önce kendisiyle paylaşırım zaten bunu . Guvenmeden arkadaşlık kurmadan söylemek istemedim
Benim içinde öyle . Ama gerçek hayat o kadar toz pembe değil maalesef . Şehirden bağımsız yaşadığımız ülke Türkiye :) bekarım ve ötesini paylaşmak sorulmadığı sürece özel hayata giriyor . Bende haliyle daha yeni başladığım bi kurumda boşandım demek istemiyorum. Bunun anormal bulunması da bana normal gelmiyorBu konu dışında hala boşanmış olmak bir tabu mu? Yani çalıştığınız yeri yaşadığınız yeri bilemiyorum ama başarılarım konuşsun bu konuşulmasın dediniz. Bilemedim bu durum bana daha ilginç geldi. Kimsenin medeni durumu kimseyi ilgilendirmez.