- Emoji Skoru
- 735
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Bu tavrımı yaşayan anlıyor sanırım . Hiç bi zaman o gözle yaklaşan birine denk gelmedim bu arada ancak bu konu benim hayatımı tamamen dönüştüren ve herkese rahatça anlatmayı normal görmediğim bi konu . Yaşadıklarımı ben biliyorum çünkü . Flört ettiğim kişiye de en fazla ikinci bulusmada söylüyorum . Cinsellik niyetiyle yaklaşan insanı az çok seçebiliyorum . O niyetle yaklaşmadığından emin olana kadar söylemek istemiyorum neden kendimi böyle iğrenc şeylere maruz bırakıp psikolojik olarak yıpranayım kibizim ülkemizde daha uzun yıllar boşanmış kadın olmak sorun olacaktır. çünkü kusura bakmayın bel altı bir tabir olacak ama kullanışmış gözüyle bakılıyorsunuz.
erkekler genelde bekar kadınlara sex teklifini bile uzun uğraşlar sonucu yaparlar. ama boşanmış birisi onlar için gayet uygun adaylar olur. canları istediğini söyleme hakkını bulurlar. bu bakış açısıyla sizin kendinizi özelinizi korumak istemeniz işyeri gibi kimin ne olduğu bilinmeyen bir ortamda saklamak istemeniz çok çok normal.
kaldı ki bu kişi özelinde zaten tanımak için sohbet etmiş beğenmemişsiniz. yoksa zaten önemli bir durumu kendisiyle baştan paylaşırdınız.
her tanıştığınız kişiye de boşandım ben demek zorunda değilsiniz.
boşanmış bir annenin kızıyım ben. 1o yıl bekar kaldı annem. ve öyle çirkin şeyler yaşadı ki. toplumda birilerinin kocası için potansiyel evlilik bozacak metres gözüyle bakılıyorsunuz. yada her dk aklınız fikriniz bir koca bulup yatağa atmak sanki hayatınızda cinsellik olmazsa yaşayamazsınız gibi bir bakışla sürekli size birilerini bulmaya çalışıyorlar.
dışarı çıkıp gezmeniz hata giyinip süslenmeniz hata. çünkü boşanmış kadın 60 yaşında rahibe hayatı yaşamak zorunda. hala bu zihniyette yetişenler var.
siz kalbinizi ferah tutun. allah karşınıza size çok değer verip sevecek birisini çıkarsın inşallah.
Eziklemiyorum. Bu benim kendi tercihim . Sizene arkadaşım . Yeri gelir gerek olur söylerim . Ayrıca beni Allah göstermesin yarın bi gün boşanırsanız eğer o zaman anlarsınızBoşansam neden kimseden bu durumu saklıyayım ayıp mı? Siz kendinizi bu konuda eziklerken (saklayarak) başkasıda yapar tabi evlenmek kadar boşanmakta normal
İyide siz o arkadaşınıza dediniz mi ben boşandım diye. Size birini ayarlamak istediği zaman zaten söylemeniz gerekir karşıda aday olarak görülen kişi belki istemeyecek bu durumda arayı yapmak isteyen kişiye karşı kötü bi durum. Ben olsam birine gel sene tanıştırayım diyecem karşı tarafada anlatacam x şöyle bi ortamda görün konuşun diyecem sonra o kişi evlenmiş boşanmış çıkıcak, çok kızardım söylenmediği için. İş yerinde günaydın arkadaşlar bu arada boşandım diye gezmeyeceksiniz tabiki yada her sohbette demeyeceksiniz ama konu oraya gelmiş. Sizde istemem yan cebime yapmışsınız grup olarak görüşmüşsünüz orda hoşunuza gitse devam edecektiniz, bu konusa dürüst değilsiniz. Ayrıca size bu şekilde yaklaşan bi erkeğe sözde hayır diyip intagramdan takipleşip konuşmaya devam etmekte ikili oynamaktır. Tabi 16 yaşında bi ergen değilseniz.Duygusal niyetle görüşüyor olsaydım o kişi ile ilk basbasa buluşmada söyleyecektim zaten. Ancak öyle bi niyetim yok biliyor bunu söylemenin ne gereği var
Görüp beğenmiş olsam . Evet görüşebiliriz ancak ben daha önce evlilik yaptım diye durumu söyleyecektim zaten . Risk almamış oldum böylece ne mesele yaptınız allahaskına. Konu bu muİyide siz o arkadaşınıza dediniz mi ben boşandım diye. Size birini ayarlamak istediği zaman zaten söylemeniz gerekir karşıda aday olarak görülen kişi belki istemeyecek bu durumda arayı yapmak isteyen kişiye karşı kötü bi durum. Ben olsam birine gel sene tanıştırayım diyecem karşı tarafada anlatacam x şöyle bi ortamda görün konuşun diyecem sonra o kişi evlenmiş boşanmış çıkıcak, çok kızardım söylenmediği için. İş yerinde günaydın arkadaşlar bu arada boşandım diye gezmeyeceksiniz tabiki yada her sohbette demeyeceksiniz ama konu oraya gelmiş. Sizde istemem yan cebime yapmışsınız grup olarak görüşmüşsünüz orda hoşunuza gitse devam edecektiniz, bu konusa dürüst değilsiniz. Ayrıca size bu şekilde yaklaşan bi erkeğe sözde hayır diyip intagramdan takipleşip konuşmaya devam etmekte ikili oynamaktır. Tabi 16 yaşında bi ergen değilseniz.
Seni anlayacak bir durumum yok boşansam herkes bilir zaten niye saklicam bôyle birşeyiEziklemiyorum. Bu benim kendi tercihim . Sizene arkadaşım . Yeri gelir gerek olur söylerim . Ayrıca beni Allah göstermesin yarın bi gün boşanırsanız eğer o zaman anlarsınız
Evet konu bu, başlık bu. Buraya yazacak kadar tabu edinen sizsiniz, saklayan sizsiniz. Benim çok yakın bi arkadaşımda eşinden ayrıldı çocuksuz biz ona birini ayarlarken hiç evlenmemiş erkekleri öne sürdük. Kendin gibi evlenmiş boşanmış bul demedik çünkü evlendi boşandı şiddet mi gösterdi kumar mı oynadı karısı bunu niye boşadı diye esas ön yargımız onaydı. Kaldıki şuan kız nişanlı, damadın ilk nişanı vs. Yaza düğünleri olacak.Görüp beğenmiş olsam . Evet görüşebiliriz ancak ben daha önce evlilik yaptım diye durumu söyleyecektim zaten . Risk almamış oldum böylece ne mesele yaptınız allahaskına. Konu bu mu
Yani konu sahibi ben seni haklı buldum açıkçası neden kırıldığını da anlayabiliyorum. Ama hayatta her şeye herkesle aynı pencereden bakmıyoruz işte. Bu da tam olarak o konulardan biri. Buradaki çoğunlukla da aynı pencereden bakmayı bekleme hiç.Görüp beğenmiş olsam . Evet görüşebiliriz ancak ben daha önce evlilik yaptım diye durumu söyleyecektim zaten . Risk almamış oldum böylece ne mesele yaptınız allahaskına. Konu bu mu
Siz daha önce boşandınız mıEvet konu bu, başlık bu. Buraya yazacak kadar tabu edinen sizsiniz, saklayan sizsiniz. Benim çok yakın bi arkadaşımda eşinden ayrıldı çocuksuz biz ona birini ayarlarken hiç evlenmemiş erkekleri öne sürdük. Kendin gibi evlenmiş boşanmış bul demedik çünkü evlendi boşandı şiddet mi gösterdi kumar mı oynadı karısı bunu niye boşadı diye esas ön yargımız onaydı. Kaldıki şuan kız nişanlı, damadın ilk nişanı vs. Yaza düğünleri olacak.
Ara bulacak insana denir en başta kusura bakmayın, gördüm beğendim beğenmedim kısmında değil. Hem beğenmemişsiniz hem flörtleşmeye devam etmişsiniz adam boşanma konulu şey atana kadar her şey normalmiş.
Hayat sizin hayatınız zamanında ben arkadaşımada dedim boşanmayı sakın kusur gibi lanse etme, ama ben boşandım ama beni kabul eder mi deme karşındaki kadında erkekte olsa saklancak bir şey olarak gösterme ki karşındaki insanda bunu acınacak kusur olacak bir şey göremesin. Görmesin demiyorum bak göremesin.
Tabu ve eksik gören esas sizsiniz. “Risk almadım” demeniz bunu belli ediyor zaten
Boşanırsan bi daha konuşalım bu konuyuSeni anlayacak bir durumum yok boşansam herkes bilir zaten niye saklicam bôyle birşeyi
ben aklı selim doğru düzgün düşünen bir insanın böyle tabuları olacağını düşünmüyorum. insanın ömrü ort 70 yıl tabii ki herkes ilk seferinde düzgün bir ilişki inşa edemiyor hatta bu çok zor bence. ve evet medeni haliniz bekarsa samimiyetinizin ilerlemediği kişilerle bu durumu paylaşmak istememeniz gayet normal çünkü maalesef bizim toplumumuzun bakış açısı malum hele ki kadınsanız herkes bir kusur arama derdinde zaten. ortada çocuk bir ortak bir sorumluluk olmadığı sürece ha boşanmışsınız ha ciddi uzun bir ilişki yaşamışsınız ne fark eder? bu bilinçte olmayan biriyle zaten mutlu da olamazdınız baştan fikirlerini duymanız iyi olmuş. karşınıza hayırlı insanlar çıkar umarımBoşanma ile alakalı bi reels atmış konu boşanmış biri ile evliliğe geldi sordum ben istemezdim dedi . Neden dedim işte kadınlar kolay atlatamaz ben duygularımla değil mantığımla hareket ederim . Düğün nişan bu süreçleri bi kadının ilk defa benimle yaşamasını isterim ama tabi büyük konuşmayım vs dedi .
Teşekkür ederim yorumunuz için. kendi ruhsal sağlığımı koruma adına samimi olmadan paylaşmayı istemeyişim yüzünden linc edilecektim neredeyse ahahaha . Zorla söyletecekler millete ya sjsksksben aklı selim doğru düzgün düşünen bir insanın böyle tabuları olacağını düşünmüyorum. insanın ömrü ort 70 yıl tabii ki herkes ilk seferinde düzgün bir ilişki inşa edemiyor hatta bu çok zor bence. ve evet medeni haliniz bekarsa samimiyetinizin ilerlemediği kişilerle bu durumu paylaşmak istememeniz gayet normal çünkü maalesef bizim toplumumuzun bakış açısı malum hele ki kadınsanız herkes bir kusur arama derdinde zaten. ortada çocuk bir ortak bir sorumluluk olmadığı sürece ha boşanmışsınız ha ciddi uzun bir ilişki yaşamışsınız ne fark eder? bu bilinçte olmayan biriyle zaten mutlu da olamazdınız baştan fikirlerini duymanız iyi olmuş. karşınıza hayırlı insanlar çıkar umarım
Aynen ya konu sahibine demiyorum sanki 1920 lerdeyiz çoğu insan her halti yiyor zaten evlisi bekarı boşanmışi kaldı sanki neyse offf taş devrinden döneyim ben milenyuma kimsenin umuru değil boşanma bilmemne çok iyi olana taç takilmadi hiç sadece kafası erkek üstünlüğüne çalışan tipler ezikler böyle insanları boşanmış diye bide yetistirilis tarzı eskide kalmış olanlar yoksa her kadın bilirki boşanma ile sizi sindirmenin amacı erkeklere katlanmak zorunda kalmanizdir yoksa her kadın başının çaresine onlarsiz çok da güzel bakar Singer dikiş makinesi bir evlilik her genç kızın rüyası iki yedi bu reklamlar başımizi geçim sıkıntısı işsizlik bence daha büyük sorunlar var zaten konudan bağımsız keşke insanlar buna kafa yorsa gençlerin haline vs neyse keşke evlilik her halti kurtaran bişey olsaydı bir insan için ama değil.Zaten neyi sorun edip büyütürsen insanlar orayı deşer.İkiyuzlu toplum yüzüne öyle der kendi her halti yer bu işler böyledirBoşansam neden kimseden bu durumu saklıyayım ayıp mı? Siz kendinizi bu konuda eziklerken (saklayarak) başkasıda yapar tabi evlenmek kadar boşanmakta normal
kimse yeni girdiği iş yerinde benim sevgilim var ben evliyim vs diye insanlara kendini tanıtmıyorsa (ki çok saçma buluyorum dur bi önce ismini ezberleyelim) sizin de ben boşandım diye söyleme zorunluğunuz yok. sizi arkadaşıyla yakıştıran iş arkadaşınıza da söylemenize gerek yok çünkü tanışma talebi sizden gelmemiş ve yeşil ışık yakmamışsınız. instadan kabul etmek flörte umuda girer falan demişler de ne alaka allah aşkına takipleşmek basit small talklar yapmak böyle bir anlam taşımıyor hevesli olsanız başka şekilde belli edersiniz zaten yani. ve flört, gelecek vs düşünmediğiniz birine de %100 şeffaf olmak zorunda değilsiniz adamlar dürüstlük abidesi sanki alsggsfhhjdfTeşekkür ederim yorumunuz için. kendi ruhsal sağlığımı koruma adına samimi olmadan paylaşmayı istemeyişim yüzünden linc edilecektim neredeyse ahahaha . Zorla söyletecekler millete ya sjsksks
Şu sitede aklı selim insanlar olduğunu görmek kalpkalpkalpkimse yeni girdiği iş yerinde benim sevgilim var ben evliyim vs diye insanlara kendini tanıtmıyorsa (ki çok saçma buluyorum dur bi önce ismini ezberleyelim) sizin de ben boşandım diye söyleme zorunluğunuz yok. sizi arkadaşıyla yakıştıran iş arkadaşınıza da söylemenize gerek yok çünkü tanışma talebi sizden gelmemiş ve yeşil ışık yakmamışsınız. instadan kabul etmek flörte umuda girer falan demişler de ne alaka allah aşkına takipleşmek basit small talklar yapmak böyle bir anlam taşımıyor hevesli olsanız başka şekilde belli edersiniz zaten yani. ve flört, gelecek vs düşünmediğiniz birine de %100 şeffaf olmak zorunda değilsiniz adamlar dürüstlük abidesi sanki alsggsfhhjdf
bir de kadınların boşanmak normal gayet de paylaşırım falan diyip kızması bana gerçeklikten uzak bir yorum olarak geliyor. işe alınırken çocuk düşünüp düşünmediğimize göre bile eleniyoruz. hayatımız her noktadan gözlenip eleştirilmeye bu kadar müsaitken kendinizi daha çok hedef haline getirmemek istememeniz gayet anlaşılır. hepimiz boşanmanın çok normal olduğunu biliyoruz ama öyle bir toplumda yaşamıyoruz maalesef burada pembe gözlükleri bir çıkarsın herkes
Yorum isteyip soru sorup sonra beğenmediğiniz cevapları aklı selim bulmamak çok mantıklı evet...Şu sitede aklı selim insanlar olduğunu görmek kalpkalpkalp
Boşanmadım evliyim. Hayatta herşeyi tecrübe etmemiz gerekmiyor değil mi Allah akıl fikir irade vermiş. Annem boşanmış bir kadın, uzayda yaşamıyoruz.Siz daha önce boşandınız mı
E o zaman boşanmış biriyle evlenmemek de onlarin tercihi size ne arkadaşım. İnsanların bu kadar önemli bir konuda bile tercihi hakkına saygi duymuyorsunuz ya. Ben o yaşta bekar olsam asla boşanmış biriyle evlenmezdim ve sebebi de asla tabu mabu olmazdı. Adam kendini gayet kibar ve net ifade etmiş halbuki.Eziklemiyorum. Bu benim kendi tercihim . Sizene arkadaşım . Yeri gelir gerek olur söylerim . Ayrıca beni Allah göstermesin yarın bi gün boşanırsanız eğer o zaman anlarsınız
Tercih hakkına saygı mı duymuyorum djdkdkdkdkdkdkd neye dayanarak vardın bu kanıya ? Ben sanki benle evlenmek istememiş de ben zorla evlenmeye çalışıyormuşum gibi mi yazdım anlamadım ki sksksls bu şekilde düşünen birinin ben zaten yüzüne bakmam :) boşanmaya karşı tabusu olan insanı da zaten boşanmış bi insan hayatında barındırmaz .okudugunu anlayabilmek önemli bir meziyet :)E o zaman boşanmış biriyle evlenmemek de onlarin tercihi size ne arkadaşım. İnsanların bu kadar önemli bir konuda bile tercihi hakkına saygi duymuyorsunuz ya. Ben o yaşta bekar olsam asla boşanmış biriyle evlenmezdim ve sebebi de asla tabu mabu olmazdı. Adam kendini gayet kibar ve net ifade etmiş halbuki.