Boşanmış ve Çocuklu Bey -2

Helal olsun

Azıcık mantığınızı kullanın, öz çocuklarına, 2 evladının annesine değer vermeyen adam size mi değer verecek?

Bulmuş gencecik kızı, gönlünün eğlendiği yere kadar. Olmadı yine boşanır 2-3 seneye ne olacak. TR'de erkek milletinin her türlü gideri var nasıl olsa.

Çocuklarla yapamayacağınız çok net. Niye bu adam için böyle bir risk alıyorsunuz? 40 ya, siz 25 o 40. Tersi olsaydı o size dönüp bakar mıydı acaba?

Oolayı yanlış anlattım yada yanlış anladınız sanırım. Ben 25 o 39 yaşında. Ayrıca çocuklarını ön planda düşünerek bitirdik ilişkiyi.....

Eeeee tanistiginizda siz 16, adam 30 olmuyor musunuz bu durumda?
Iyi o zaman, adam cocuklarinin sorumlulugunu almaya karar vermis sevindim akli basina gelmis. Madem adam akillandi cocuklarin hayatiyla oynamayin rica ederim. Cocuklara 1 odayi bile cok gorecekseniz hic evlilik siine falan girmeyin, madem ayrilmissiniz vicdaniniz varsa uzak durursunuz.

Aynen sizde çocuğu olmayan birisini bulun...

Adamcağız da yoluna baksın...

Emin olun o merhametle yaklaştığım için ben bitirdim ilişkiyi. Ona kalsa devam ederdik.
Umarım çok mutlu olur.

Benim eşimde evlenmeden önce 16 yaşındaki oğlu için annesi ile yaşayacak bize gelmez demişti ama evlilik sonrasi 2.ayda oğluna oda yapmaya kalktı
Oğlu misafirlige gelince oturma odasında mi yatacakmisss
Kaldiki çocuğun evi ile aramızda 15 dk mesafe var..niye bizde yatıyorsa?
Neyse ben sakin sessiz görüntümün altindan pencelerimi gosterince ve taviz vermeyince vazgectı. .
Yani köprüyü geçene kadar bunlar saray vaadi ediyor sonra maske düşüyor..

Insanlar ne rahat ya. Yap çocuğu yap çocuğu sonra başından at. Evet adam tam aşık olunacak tip. Mükemmel ötesi. Aynısı anne için de geçerli. Bitirmeniz iyi olmuş. Çocuklara bir oda bile vermek istemeyen insanlarin yanında çocuğun işi yok. Ama o baba yok mu. Maalesef etmek serbest değil burda.

Emin olun o merhametle yaklaştığım için ben bitirdim ilişkiyi. Ona kalsa devam ederdik.
Umarım çok mutlu olur.
Çocuklarına sahip çıkmayan adamla evlenmeyin, olurda evlenirde çocuğunuz olur bir ayrılık yada ölüm durumunda sizinde evladınız ortada kalır.

Su sevgili peşine koşup çocuklarını kendilerine hasret bırakan anne babalardan nefret ediyorum..

Ben Allahtan korkarim yahu karsi tarafa cocugunu at da gel demeye...ne oluyor insanlara boyle
Hadi gözüne perde indi dedin diyelim, o nasıl baba ki hala cevabını verememiş. Kedilere bile evde yer yapıyoruz, çocukların odası bile olamazmış.

Sebepleri ve bu şekilde olmayacağına karar vermiş ve ayrılmışsınız. Daha ayrılalı iki gün olmuş sabırlı olun biraz zamanla elbette istediğiniz şartlarda biri çıkacaktır.

Tebrik ederim sizi! Demek oda yaptırmadınız adamın oğluna, ne büyük bir hareket!

Yaziklar olsun öyle babaya, sırf evlenmek için baştan eve gelmez diyen, oğluna bir oda ayıramayan babaya.

Evleneceksen çocuklarını da kabul edeceksin. Ya da aklını dinleyip vazgeçeceksin. O çocuklar hiç görüşmezlerse babaya düşman olurlar ayrıca illaki görüşürler.

Çalıştığı kurumda stajyerdim yanında. Yıllar sonra ikimiz de boşanınca yolumuz kesişti. Ama arada da ortam içinde hep görüşürdük.
Ne maksatla gorusurdunuz? Hos degil cunku 30 yasindaki adamla 16 yasindaki kiz. Staj yaptiginiz kurumda bey diye hitap edeceginiz biri,hadi iyi ihtimalle abi demeniz gereken birine o gozle nasil bakabildiniz? Daha vahimi o size nasil bu gozle bakabildi? İs ahlak ve etigine uygun bir davranis degil. İkiniz yasit insanlar olsaniz hadi tamam ama. Bu sekilde hos olmamis. Boyle bir adamdan beklentiniz olmamaliydi

Normalde ana yüreği falan derler ama sana daha güncelleme gelmesi galiba. Yaptığın ayıbı mahrem gibi anlattığına göre vicdansiz. İnşallah senin çocuğun da babasının evinden postlaanmaz bir kadın için...

Aman çocuklardan uzak durun siz. Ayrılmanız iyi olmuş. Masallardaki uvey anne karakteri gibisiniz.
Ne alakası var 25 yaşındaki bir insan neden çocuk sorumluluğu almak istesin sizinki de laf. Baştan kabul edip sonradan istemiyorum yapamıyorum dese kötü davranda ozaman üvey anne olur kadın baştan koymuş tavrını

Ben cocuk sorumlulugu alamam o yuzden herkes yoluna gitsin demek baska, evlenirim ama senin cocuklarinin eve gelmemesi sartiyla, oda bile veremem kusura bakma demek baska baska seyler.

Son düzenleme:
Kadın tavrını mı koymuş, çocuklar gitsin de biz devam edelim diye herşeyi yapmış. İstediği olmayınca ayrılmış hala severek ayrıldım diyo. Adam deseki tamam çocukları ben hallettim, koşarak evlenecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…