Boşanmış ve Çocuklu Bey -2

Eeee ablacigim sen 16 yasindaymissin, adam 30. Yasli basli herif bir lise cocuguna o gozle bakiyorsa gozumde sapkindir.
Ikinci olarak adam cocuklari basindan atmis resmen, bu cocuklar annesiz babasiz bir onun bir bunun evinde mi buyuyecek yani? yasli bir insan 2 kucuk cocuga ne kadar yetebilir? babaanne Allahtan vicdanli bir insanmis cunku 2 taraf hem anne hem baba 5 para etmez insanlar. Cocuklara acidim paket gibi herkes birbirine atmak istiyor. Bakamam sorumluluk alamam diyen yapmasin cocuk kardesim cocuklar ziyan oluyor

Bu adam bir rezil, kcucuk cocuga goz koyuyor, yeni kadin kovalayacagim diye cocuklarini basindan atiyor, haa ortada bir ikinci es yokken bile cocuklarina babalik yapmaya zahmet etmiyor babaanneye baktiriyor. Senin bu adamdan cocugun olunca sen ne olacak saniyorsun konu sahibesi, seninkilere de sen varsin diye emanet babalik yapar. Sen bosanirsan ya da basina bir kaza gelirse senin cocuklarin da ortada kalir aynen bu garipler gibi. Bu adam sana guven veriyor mu Allah askina?

Helal olsun :KK19:

Azıcık mantığınızı kullanın, öz çocuklarına, 2 evladının annesine değer vermeyen adam size mi değer verecek?

Bulmuş gencecik kızı, gönlünün eğlendiği yere kadar. Olmadı yine boşanır 2-3 seneye ne olacak. TR'de erkek milletinin her türlü gideri var nasıl olsa.

Çocuklarla yapamayacağınız çok net. Niye bu adam için böyle bir risk alıyorsunuz? 40 ya, siz 25 o 40. Tersi olsaydı o size dönüp bakar mıydı acaba?

Oolayı yanlış anlattım yada yanlış anladınız sanırım. Ben 25 o 39 yaşında. Ayrıca çocuklarını ön planda düşünerek bitirdik ilişkiyi.....

Eeeee tanistiginizda siz 16, adam 30 olmuyor musunuz bu durumda?
Iyi o zaman, adam cocuklarinin sorumlulugunu almaya karar vermis sevindim akli basina gelmis. Madem adam akillandi cocuklarin hayatiyla oynamayin rica ederim. Cocuklara 1 odayi bile cok gorecekseniz hic evlilik siine falan girmeyin, madem ayrilmissiniz vicdaniniz varsa uzak durursunuz.

Ben en başından söyledim.
Benim çocuğum olmadığı için ne kadar çabalasam da anlayamam.
Ama bitirme sebebim çocukları düşündüğüm için zaten. Kendisine de ayrılırken dedim ki sen kendine ve çocuklarına bakabilecek biriyle yuva kurmalısın..
Aynen sizde çocuğu olmayan birisini bulun...

Adamcağız da yoluna baksın...

25 yaşında genç bir insan olarak çocuklu bir adamla evlenmek, o çocukların sorumluluğunu almamak en doğal hakkınız. Ama bile bile görüşmeye,çok seviyorum, severek ayrıldık demeye gerek yok.

Sevgiliniz de kendi çocuklarına sahip çıkmayan beş para etmez bir adam benim gözümde.

Çocuklarına evlendiğinde oda yapamadığı, hiçbir şekilde istemediği bir evliliği ve kadını asla istememesi gerekir zaten.

Umarım olmaz bu iş, sevgiliniz de es kaza çocuklarına merhametle yaklaşacak birine denk gelirde, baba olduğunu hatırlar.
Emin olun o merhametle yaklaştığım için ben bitirdim ilişkiyi. Ona kalsa devam ederdik.
Umarım çok mutlu olur.

Arkadaşlar selam,
Ben bir adamla birliktelik yaşadım 2 çocuklu aramda 14 yaş var. Ben 25 o 39 yaşında.
İkimizde boşanmış vaziyetteyiz. Belki eski konumu okuyanlar hatırlar. 9 yıldır filan tanışıyoruz. Yaklaşık 1 yıllık ilişkim vardı Herkes ayrıl kendine yazık edersin demişti.
Çok iyi anlaşıyorduk ama son zamanlarda anlaşamamalar başlamıştı ancak toparlamıştık. Birlikte çok güzel vakit geçiriyor çok eğleniyorduk.
Onun verdiği güveni bana kimse vermiyordu. Ayrıldım 4 gündür görüşmüyoruz. Severek ayrıldık ikimizde. Çok duygusal bir ayrılıktı.
Size sorum şu.. Biraz anlatayım oluru var mı siz de bakın..
2 çocuk biri 4 biri 9 yaşında hatırladığım kadarıyla velayet babalarında. Babaanne bakıyor çocuğa Evlensek karşı tarafa veririm diyordu ama eski eşi evlenirse çocuklara anneannesinin bakacağını söylemişti bana. Şimdi ise onlar da yaşlı çocukların ne olacağı belli olmaz dedi. Ben de aynen şöyle dedim. " anneleri evlenecek sende evleneceksin ve ikinizin de farklı hayatları olacak, o çocuklar aile büyükleriyle büyürken hiç mi annemiz babamız istemiyor bizi diye düşünmeyecek, hiç mi kin beslemeyecekler. Ayrıca yaşlı insanlar kaç yıl boyunca 2 çocuk bakabilir onlara yetişebilir?? Her halükarda çocuklar sana kalacak. " şeklinde konuştum. O da gelecekle ilgili şuandan bişey söyleyemeyeceğini iletti bana. Ancak birbirimizi cidden çok seviyoruz. Beni çocuklarıyla yaşamak gibi bir kararım kesinlikle olamaz. Hatta evde odaları olsun bile istemem demiştim. Çünkü sıfırdan bir evlilik kuracağım demiştim. Bu gibi sebeplerden bitirmenin en iyi karar olacağı kanısına vardık. Çocuklarının vebalini de almak istemem. Onlarla yanyanayken arkadaş gibiyim çocukları severim zaten genelde ama aynı evde değil tabiki.

Ancak şu 4 gündür berbat hissediyorum. Akıl hocam, her an konuştuğum, neredeyse her akşam ve haftasonu buluştuğum birisi yok..
Bazı arkadaşlar çivi çiviyi söker muhabbeti yapıyorlar biriyle görüş diye tavsiyede bulunuyorlar ancak şuan o kadar yeni ki.. İçim almaz hiç kimseyi. Bazı arkadaşlarım da kendine 1 ay süre ver kimseyle görüşme filan da diyor. Her neyse.. Ve ona yazmamak için aramamak için kendimi çok zor tutuyorum... Onun gibi bana güven verebilecek biri karşıma çıkar mı bunu da bilmiyorum ve her gece rüyamda görüyorum. Onu çok ama çok özlüyorum.. Gözlerim doluyor bazen. İleride sıkıntı yaşamamak için ayrıldım ancak ilerde belki kötü biri çıkacak karşıma ve belki çok kötü olaylar yaşayıp onu bıraktığım için pişman olucam bilemiyorum. Kndimce iyi insan olmaya çalışıyorum. Ama çok karışığım. Ona yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Hatta bugün neredeyse yazacaktım.

Nolurr bi fikir bi akıl verin. Dayanamayıp yazmaktan da, onsuz kalmaktan da korkuyorum....

Ek olarak: İlk başta ilişkiye başlamak istememiştim ama çocuklarla aynı evde yaşamayacağız. Ben ayarlayacağım diyerek beni zar zor ikna etti. Ayrılırken bunu öngörseydin keşke de hiç başlamasaydık dedim kendisine de..

Benim eşimde evlenmeden önce 16 yaşındaki oğlu için annesi ile yaşayacak bize gelmez demişti ama evlilik sonrasi 2.ayda oğluna oda yapmaya kalktı 😀
Oğlu misafirlige gelince oturma odasında mi yatacakmisss
Kaldiki çocuğun evi ile aramızda 15 dk mesafe var..niye bizde yatıyorsa?
Neyse ben sakin sessiz görüntümün altindan pencelerimi gosterince ve taviz vermeyince vazgectı. . 😀
Yani köprüyü geçene kadar bunlar saray vaadi ediyor sonra maske düşüyor..

Insanlar ne rahat ya. Yap çocuğu yap çocuğu sonra başından at. Evet adam tam aşık olunacak tip. Mükemmel ötesi. Aynısı anne için de geçerli. Bitirmeniz iyi olmuş. Çocuklara bir oda bile vermek istemeyen insanlarin yanında çocuğun işi yok. Ama o baba yok mu. Maalesef 🤬 etmek serbest değil burda.

Emin olun o merhametle yaklaştığım için ben bitirdim ilişkiyi. Ona kalsa devam ederdik.
Umarım çok mutlu olur.
Çocuklarına sahip çıkmayan adamla evlenmeyin, olurda evlenirde çocuğunuz olur bir ayrılık yada ölüm durumunda sizinde evladınız ortada kalır.

Su sevgili peşine koşup çocuklarını kendilerine hasret bırakan anne babalardan nefret ediyorum..

Ben Allahtan korkarim yahu karsi tarafa cocugunu at da gel demeye...ne oluyor insanlara boyle
Hadi gözüne perde indi dedin diyelim, o nasıl baba ki hala cevabını verememiş. Kedilere bile evde yer yapıyoruz, çocukların odası bile olamazmış.

Sebepleri ve bu şekilde olmayacağına karar vermiş ve ayrılmışsınız. Daha ayrılalı iki gün olmuş sabırlı olun biraz zamanla elbette istediğiniz şartlarda biri çıkacaktır.

Benim eşimde evlenmeden önce 16 yaşındaki oğlu için annesi ile yaşayacak bize gelmez demişti ama evlilik sonrasi 2.ayda oğluna oda yapmaya kalktı 😀
Neyse ben sakin sessiz görüntümün altindan pencelerimi gosterince ve taviz vermeyince vazgectı. . 😀
Tebrik ederim sizi! Demek oda yaptırmadınız adamın oğluna, ne büyük bir hareket!

Yaziklar olsun öyle babaya, sırf evlenmek için baştan eve gelmez diyen, oğluna bir oda ayıramayan babaya.

Arkadaşlar selam,
Ben bir adamla birliktelik yaşadım 2 çocuklu aramda 14 yaş var. Ben 25 o 39 yaşında.
İkimizde boşanmış vaziyetteyiz. Belki eski konumu okuyanlar hatırlar. 9 yıldır filan tanışıyoruz. Yaklaşık 1 yıllık ilişkim vardı Herkes ayrıl kendine yazık edersin demişti.
Çok iyi anlaşıyorduk ama son zamanlarda anlaşamamalar başlamıştı ancak toparlamıştık. Birlikte çok güzel vakit geçiriyor çok eğleniyorduk.
Onun verdiği güveni bana kimse vermiyordu. Ayrıldım 4 gündür görüşmüyoruz. Severek ayrıldık ikimizde. Çok duygusal bir ayrılıktı.
Size sorum şu.. Biraz anlatayım oluru var mı siz de bakın..
2 çocuk biri 4 biri 9 yaşında hatırladığım kadarıyla velayet babalarında. Babaanne bakıyor çocuğa Evlensek karşı tarafa veririm diyordu ama eski eşi evlenirse çocuklara anneannesinin bakacağını söylemişti bana. Şimdi ise onlar da yaşlı çocukların ne olacağı belli olmaz dedi. Ben de aynen şöyle dedim. " anneleri evlenecek sende evleneceksin ve ikinizin de farklı hayatları olacak, o çocuklar aile büyükleriyle büyürken hiç mi annemiz babamız istemiyor bizi diye düşünmeyecek, hiç mi kin beslemeyecekler. Ayrıca yaşlı insanlar kaç yıl boyunca 2 çocuk bakabilir onlara yetişebilir?? Her halükarda çocuklar sana kalacak. " şeklinde konuştum. O da gelecekle ilgili şuandan bişey söyleyemeyeceğini iletti bana. Ancak birbirimizi cidden çok seviyoruz. Beni çocuklarıyla yaşamak gibi bir kararım kesinlikle olamaz. Hatta evde odaları olsun bile istemem demiştim. Çünkü sıfırdan bir evlilik kuracağım demiştim. Bu gibi sebeplerden bitirmenin en iyi karar olacağı kanısına vardık. Çocuklarının vebalini de almak istemem. Onlarla yanyanayken arkadaş gibiyim çocukları severim zaten genelde ama aynı evde değil tabiki.

Ancak şu 4 gündür berbat hissediyorum. Akıl hocam, her an konuştuğum, neredeyse her akşam ve haftasonu buluştuğum birisi yok..
Bazı arkadaşlar çivi çiviyi söker muhabbeti yapıyorlar biriyle görüş diye tavsiyede bulunuyorlar ancak şuan o kadar yeni ki.. İçim almaz hiç kimseyi. Bazı arkadaşlarım da kendine 1 ay süre ver kimseyle görüşme filan da diyor. Her neyse.. Ve ona yazmamak için aramamak için kendimi çok zor tutuyorum... Onun gibi bana güven verebilecek biri karşıma çıkar mı bunu da bilmiyorum ve her gece rüyamda görüyorum. Onu çok ama çok özlüyorum.. Gözlerim doluyor bazen. İleride sıkıntı yaşamamak için ayrıldım ancak ilerde belki kötü biri çıkacak karşıma ve belki çok kötü olaylar yaşayıp onu bıraktığım için pişman olucam bilemiyorum. Kndimce iyi insan olmaya çalışıyorum. Ama çok karışığım. Ona yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Hatta bugün neredeyse yazacaktım.

Nolurr bi fikir bi akıl verin. Dayanamayıp yazmaktan da, onsuz kalmaktan da korkuyorum....

Ek olarak: İlk başta ilişkiye başlamak istememiştim ama çocuklarla aynı evde yaşamayacağız. Ben ayarlayacağım diyerek beni zar zor ikna etti. Ayrılırken bunu öngörseydin keşke de hiç başlamasaydık dedim kendisine de..

Evleneceksen çocuklarını da kabul edeceksin. Ya da aklını dinleyip vazgeçeceksin. O çocuklar hiç görüşmezlerse babaya düşman olurlar ayrıca illaki görüşürler.

Çalıştığı kurumda stajyerdim yanında. Yıllar sonra ikimiz de boşanınca yolumuz kesişti. Ama arada da ortam içinde hep görüşürdük.
Ne maksatla gorusurdunuz? Hos degil cunku 30 yasindaki adamla 16 yasindaki kiz. Staj yaptiginiz kurumda bey diye hitap edeceginiz biri,hadi iyi ihtimalle abi demeniz gereken birine o gozle nasil bakabildiniz? Daha vahimi o size nasil bu gozle bakabildi? İs ahlak ve etigine uygun bir davranis degil. İkiniz yasit insanlar olsaniz hadi tamam ama. Bu sekilde hos olmamis. Boyle bir adamdan beklentiniz olmamaliydi

Normalde ana yüreği falan derler ama sana daha güncelleme gelmesi galiba. Yaptığın ayıbı mahrem gibi anlattığına göre vicdansiz. İnşallah senin çocuğun da babasının evinden postlaanmaz bir kadın için...

Aman çocuklardan uzak durun siz. Ayrılmanız iyi olmuş. Masallardaki uvey anne karakteri gibisiniz.
Ne alakası var 25 yaşındaki bir insan neden çocuk sorumluluğu almak istesin sizinki de laf. Baştan kabul edip sonradan istemiyorum yapamıyorum dese kötü davranda ozaman üvey anne olur kadın baştan koymuş tavrını

Ne alakası var 25 yaşındaki bir insan neden çocuk sorumluluğu almak istesin sizinki de laf. Baştan kabul edip sonradan istemiyorum yapamıyorum dese kötü davranda ozaman üvey anne olur kadın baştan koymuş tavrını

Ben cocuk sorumlulugu alamam o yuzden herkes yoluna gitsin demek baska, evlenirim ama senin cocuklarinin eve gelmemesi sartiyla, oda bile veremem kusura bakma demek baska baska seyler.

Son düzenleme:
Kadın tavrını mı koymuş, çocuklar gitsin de biz devam edelim diye herşeyi yapmış. İstediği olmayınca ayrılmış hala severek ayrıldım diyo. Adam deseki tamam çocukları ben hallettim, koşarak evlenecek gibi.

Back
X