- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
-
Evet ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden ne yapmam gerektiğine karar veremiyorumVay be adamdaki kendine güvene gel.
Nişanlıysak yüzük atarım ,evliysek boşarım.
Daha bekarken bunu diyen düğünden sonra etmediğini bırakmaz çünkü kaybetme korkusu yok belli.
Kesinlikle ağırlığını koymalısın olmayacaksa sakın evlenme. Çok pişman olursun.
Ağırlığını koy.Evet ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum
Haklısınız yazdım zaten yukarıda bunu yediremiyorum kendime sonrası korkutuyo yaşım malumAdam yürek yemiş...
Sizde o yürekten birazcık yeseniz keşke,sinmeseniz nasıl olur?
Peki ya sonrası bir daha karşıma birisi çıkmazsaAğırlığını koy.
Kendine olan saygını kendin kaybetme.
Ne o öyle seni boşarım dur bakalım beni alıp evlenebilecek misin ki ,boşayacaksın !!
Dimi ?
Bence acilen düzelt bu durumu canım
Yok canım neden çıkmasın mutlaka çıkar .Peki ya sonrası bir daha karşıma birisi çıkmazsa
Evet var takip ettiğine sevindimSizin birde mastürbasyon temalı bir konunuz var...
O daha beter içler acısı
Evet bakımlı ve güzelimdir ve de öğretmenim ama bilmiyorum bunlar işe yaramıyor galibakendinize bakabilecek durumda mısınız ? ilişkiniz bu şekilde yürümez bana muhtaç düşüncesiyle sana istediği davranabilir sende ultimatom ver ona olmazsa olmaz sana muhtaç değilim de. 35 yaş çok büyük bir yaş değil bakımlıysanız 20 li yaşlardan bir farkı yok.
Evet bakımlı ve güzelimdir ve de öğretmenim ama bilmiyorum bunlar işe yaramıyor galiba
Ayriyeten yaşımı da göstermiyorum görenler 27 28 sanıyorkendinize bakabilecek durumda mısınız ? ilişkiniz bu şekilde yürümez bana muhtaç düşüncesiyle sana istediği davranabilir sende ultimatom ver ona olmazsa olmaz sana muhtaç değilim de. 35 yaş çok büyük bir yaş değil bakımlıysanız 20 li yaşlardan bir farkı yok.
Annemler de bekleyip duruyo hadi artık evlenin diye onlar da benim evlenip yuva kurmamı istiyorlarKarşındaki insana kırıcı oluyorsan bazı huylarıni torpulersin orası ayrı bir sey. Ama surat asiyorsun diye sana kapıyı gösteren adamla mutlu olabilir misin? Sonuçta karşıdaki kişi seni olduğun gibi kabul etmeli. Kendin olamadiktan sonra biraz zaman geçince sen de bunalirsin. Yasin 35 olduğu için hazır elimde varken kaybetmemeliyim diye dusunuyorsun.
Peki bu yaştan sonra mutlu olamiyacagin biriyle evlensen ne olacak ki? En ufak sorunda sen degismedin aynisin ben ayrılmak istiyorum diyebilir karşıdaki.
Saygı sevgi cercevesinde kimse kimseyi degistirmemeye calismamali. Sevmediğimiz huylarımizi karşılıklı olarak torpulemeye calisiriz fakat seven insan sana bir özelliğinden dolayı kapıyı gosteriyorsa duygular pek sağlam degildir malesef ki.
Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum ama haklısınızKarşındaki insana kırıcı oluyorsan bazı huylarıni torpulersin orası ayrı bir sey. Ama surat asiyorsun diye sana kapıyı gösteren adamla mutlu olabilir misin? Sonuçta karşıdaki kişi seni olduğun gibi kabul etmeli. Kendin olamadiktan sonra biraz zaman geçince sen de bunalirsin. Yasin 35 olduğu için hazır elimde varken kaybetmemeliyim diye dusunuyorsun.
Peki bu yaştan sonra mutlu olamiyacagin biriyle evlensen ne olacak ki? En ufak sorunda sen degismedin aynisin ben ayrılmak istiyorum diyebilir karşıdaki.
Saygı sevgi cercevesinde kimse kimseyi degistirmemeye calismamali. Sevmediğimiz huylarımizi karşılıklı olarak torpulemeye calisiriz fakat seven insan sana bir özelliğinden dolayı kapıyı gosteriyorsa duygular pek sağlam degildir malesef ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?