Boşarmış beni..

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Kızlar selam. Evlenme arefesindeyim. Temmuz ilk haftası söz, ağustos sonu da düğün var. Bi kaç gün önce büyük bir tartışma yaşadık ve bittiğini söyledi . Bitirme sebebi benim bazı huylarım. Surat asmalarımmış çocuk gibi davranıyormuşum. Neyse benim tekrar zorlamalarımla tamam sana son şans daha veriyorum dedi ama bana söz vereceksin bir daha böyle davranmayacaksın davranırsan eğer nişanlıysak yüzüğü atarım evliysek de seni boşarım dedi. Böyle olmazmış ben de o ayrılık acısıyla ağlayarak tamam dedim. Bu arada yaşım 35. Ben şimdi kendimi Nasıl bu kadar düşürdüm diye düşünmekteyim çünkü o artık şöyle düşünüyor bu bensiz yapamaz bunu ona söz vererek ve ayrılmayalım diye ağlayarak.Beni seven her halimle sevmez mi yoksa bahane mi aradı ya da bırakmayacak ama gerçekten de biraz kendime çeki düzen vereyim diye mi gözü mü korkutmak istedi bilemiyorum. Kafam karışık. Arkadaşlar şu da var eğer yaşım küçük bir yaş olsaydı ona çoktan yol verirdim ama şimdi yapamıyorum galiba asıl sorun bu ve bu olayı gururuma yediremiyorum.Ben her zaman güçlü durmuşumdur ama bu sefer yapamadım şimdi Bi karar vermem gerekiyor ya bu şekilde verdiğim söze uyarak devam edicem ya da burada bırakmalı mıyım?

Bence huy değişmez yani sizi böyle Kabul etmesi lazımdı yaptığı çok yanlış ve şart koşma biçimi de yanlis yani en ufak şeyden sizi boşayabilir o zaman

Ben de öyle dedim sonrasında o Zaman sen beni ufak bişey de boşarsın her konuyu buna bağlayıp dedim. Ama hayır saçmalama neden ufak bişeyde boşayayım seni dedi.

Evet ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum

Şimdi böyle diyen evlenince döver bile kendimden biliyorum evlenince tüm huyu suyu değişiyor erkeklerin daha doğrusu gerçek yüzleri çıkıyor iyice ölç tart derim evlilik geri dönüşü zor ve çok sancılı olan birşey.şimdi senin nazını çekmeyen evlenince neler der bir düşün derim Boşanma sürecinde üstelik yeni evli biri olarak

Birbirini çok seven çift henüz evlenmeden her sorunda seni boşarım seni boşarım derse emin ol boşar . Çünkü zaten kaybetme korkusu yok. Baştan durumu açıkça söylemiş.

Karşındaki insana kırıcı oluyorsan bazı huylarıni torpulersin orası ayrı bir sey. Ama surat asiyorsun diye sana kapıyı gösteren adamla mutlu olabilir misin? Sonuçta karşıdaki kişi seni olduğun gibi kabul etmeli. Kendin olamadiktan sonra biraz zaman geçince sen de bunalirsin. Yasin 35 olduğu için hazır elimde varken kaybetmemeliyim diye dusunuyorsun.

Peki bu yaştan sonra mutlu olamiyacagin biriyle evlensen ne olacak ki? En ufak sorunda sen degismedin aynisin ben ayrılmak istiyorum diyebilir karşıdaki.

Saygı sevgi cercevesinde kimse kimseyi degistirmemeye calismamali. Sevmediğimiz huylarımizi karşılıklı olarak torpulemeye calisiriz fakat seven insan sana bir özelliğinden dolayı kapıyı gosteriyorsa duygular pek sağlam degildir malesef ki.

kendinize bakabilecek durumda mısınız ? ilişkiniz bu şekilde yürümez bana muhtaç düşüncesiyle sana istediği davranabilir sende ultimatom ver ona olmazsa olmaz sana muhtaç değilim de. 35 yaş çok büyük bir yaş değil bakımlıysanız 20 li yaşlardan bir farkı yok.

Evet bakımlı ve güzelimdir ve de öğretmenim ama bilmiyorum bunlar işe yaramıyor galiba

Evet bakımlı ve güzelimdir ve de öğretmenim ama bilmiyorum bunlar işe yaramıyor galiba
Ayriyeten yaşımı da göstermiyorum görenler 27 28 sanıyor

Annemler de bekleyip duruyo hadi artık evlenin diye onlar da benim evlenip yuva kurmamı istiyorlar

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum ama haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…