• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşarmış beni..

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum ama haklısınız
Sen benden bu kadar kolay vazgecebildigin için ben senden vazgeciyorum, 2 gün sonra nikah günü beni bırakıp gidebilirsin artık sevgine güvenmiyorum de ve ayrıl.

Çevre baskısından yaşından dolayı ayrılmak istemiyorsun ama evlenip bosansan daha mı iyi sence?

buradaki arkadaşların çoğu ayrılmamdan yana ne yapmam gerektiğini şimdi biraz daha netleştiriyorum ne yapmam gerektiğini teşekkürler herkese

- Nasil tanistiniz?
- Ne zamandan beri birliktesiniz?

Ben insanlarin kotu huylarini yavasca degistirebilceklerine inananlardanim,
ama bunun icin once o huyun kisiye ne kadar zarar verdigini gormek ve kabul etmek gerekiyor.
Nisanlinizin bunu dile getirme uslubu cok yanlis. Bu sekilde insanin degisecegi varsada degismez..

- Nasil tanistiniz?

ama bunun icin once o huyun kisiye ne kadar zarar verdigini gormek ve kabul etmek gerekiyor.
Nisanlinizin bunu dile getirme uslubu cok yanlis. Bu sekilde insanin degisecegi varsada degismez..
Aynı okulda görev yaptık ordan tanıştık.3 yıldır tanışıyoruz 1,5 yıldır da İlişkimiz var

- Nasil tanistiniz?

Tamam belki surat asmalarım dayanılmaz oluyordur sevmiyordur ama boşamak nedir ya pazarlık yapar gibi sanki. Ben ona çok büyük bir hata yapmadım ya da ne bileyim aldatmış veya yalan söylemiş te değilim sadece surat asmak

Bende çok pis sürat asarim , ama durup dururken degil. Karşımdakinin davranışına göre. Yani eşim alıştı artık sürat asicagimi bildiği şeyi yapmıyor , bende asmiyorum.
Sizde durup dururken asmiyorsunuzdur. Güzelce açıklayın , konuşun. Bunlar benim tepkilerin diye. O an duygusaldim iyi düşünemedim. Ama böyle basit bir şeyde, beni cok kolay gözden çıkarıyorsun. Beni sevseydin ve değer verseydin böyle düşünmezdin.
Evliliğimiz pamuk ipliğine bağlı olucagina , hiç olmasın deyin.

Kızlar selam. Evlenme arefesindeyim. Temmuz ilk haftası söz, ağustos sonu da düğün var. Bi kaç gün önce büyük bir tartışma yaşadık ve bittiğini söyledi . Bitirme sebebi benim bazı huylarım. Surat asmalarımmış çocuk gibi davranıyormuşum. Neyse benim tekrar zorlamalarımla tamam sana son şans daha veriyorum dedi ama bana söz vereceksin bir daha böyle davranmayacaksın davranırsan eğer nişanlıysak yüzüğü atarım evliysek de seni boşarım dedi. Böyle olmazmış ben de o ayrılık acısıyla ağlayarak tamam dedim. Bu arada yaşım 35. Ben şimdi kendimi Nasıl bu kadar düşürdüm diye düşünmekteyim çünkü o artık şöyle düşünüyor bu bensiz yapamaz bunu ona söz vererek ve ayrılmayalım diye ağlayarak.Beni seven her halimle sevmez mi yoksa bahane mi aradı ya da bırakmayacak ama gerçekten de biraz kendime çeki düzen vereyim diye mi gözü mü korkutmak istedi bilemiyorum. Kafam karışık. Arkadaşlar şu da var eğer yaşım küçük bir yaş olsaydı ona çoktan yol verirdim ama şimdi yapamıyorum galiba asıl sorun bu ve bu olayı gururuma yediremiyorum.Ben her zaman güçlü durmuşumdur ama bu sefer yapamadım şimdi Bi karar vermem gerekiyor ya bu şekilde verdiğim söze uyarak devam edicem ya da burada bırakmalı mıyım?

Yaşım genç olsaydı yol verirdim demene takılıp geldim.

Evlenme onunla.Sen değerlisin.Kıyma kendine.

O da kimi boşayacaksa boşasın.Ayaklı özgüven peh

Ben de öyle dedim sonrasında o Zaman sen beni ufak bişey de boşarsın her konuyu buna bağlayıp dedim. Ama hayır saçmalama neden ufak bişeyde boşayayım seni dedi.
Pardon da boşamak sadece ona özgü birşey mi?
Söndür şunun havasını.
Ayrılmayacaksan da "benimle nasıl böyle konuşursun. Daha evlenmeden boşanma lafını ağzına alıyorsun. Bu hareketin beni düşündürdü." De ve soğuk davran.
Sen 35sin o 25 mi sanki? Oda kaybetmekten korkmalı. Ayrıca 35sin diye de seni ezen hor gören biriyle evlenmek zorunda değilsin. Belki 36nda biriyle evlenip çok mutlu olacaksın bilemezsin. Şuna mecburmuş gibi davranma.

Back
X