- 11 Haziran 2018
- 14
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi -chatlak-98
ohooo elini sallasan ellisi o zaman. merak etme korkma, yüz verme bak nasıl peşinde koşuyor.Evet bakımlı ve güzelimdir ve de öğretmenim ama bilmiyorum bunlar işe yaramıyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo elini sallasan ellisi o zaman. merak etme korkma, yüz verme bak nasıl peşinde koşuyor.Evet bakımlı ve güzelimdir ve de öğretmenim ama bilmiyorum bunlar işe yaramıyor galiba
Sen benden bu kadar kolay vazgecebildigin için ben senden vazgeciyorum, 2 gün sonra nikah günü beni bırakıp gidebilirsin artık sevgine güvenmiyorum de ve ayrıl.Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum ama haklısınız
sonunu düşünen kahraman olamaz. istersen direk ayrılmak yerine ilk yüz verme düzelmezse ayrılırsın.Ama sonum ne olur bilemiyorum hayırlısı deyip doğru olanı yapmam gerekiyor sanırım
zaten içimden gelmiyor ilgili davranmak ama söz verip te Bi de böyle davranmak ta tuhaf geliyor of kafam çok karışıksonunu düşünen kahraman olamaz. istersen direk ayrılmak yerine ilk yüz verme düzelmezse ayrılırsın.
yüz verme derken normal davran üstüne gitme surat asmana gerek yok.zaten içimden gelmiyor ilgili davranmak ama söz verip te Bi de böyle davranmak ta tuhaf geliyor of kafam çok karışık
Anladımyüz verme derken normal davran üstüne gitme surat asmana gerek yok.
Aynı okulda görev yaptık ordan tanıştık.3 yıldır tanışıyoruz 1,5 yıldır da İlişkimiz var- Nasil tanistiniz?
- Ne zamandan beri birliktesiniz?
Ben insanlarin kotu huylarini yavasca degistirebilceklerine inananlardanim,
ama bunun icin once o huyun kisiye ne kadar zarar verdigini gormek ve kabul etmek gerekiyor.
Nisanlinizin bunu dile getirme uslubu cok yanlis. Bu sekilde insanin degisecegi varsada degismez..
Tamam belki surat asmalarım dayanılmaz oluyordur sevmiyordur ama boşamak nedir ya pazarlık yapar gibi sanki. Ben ona çok büyük bir hata yapmadım ya da ne bileyim aldatmış veya yalan söylemiş te değilim sadece surat asmak- Nasil tanistiniz?
- Ne zamandan beri birliktesiniz?
Ben insanlarin kotu huylarini yavasca degistirebilceklerine inananlardanim,
ama bunun icin once o huyun kisiye ne kadar zarar verdigini gormek ve kabul etmek gerekiyor.
Nisanlinizin bunu dile getirme uslubu cok yanlis. Bu sekilde insanin degisecegi varsada degismez..
Onun değil sizin kaybetme korkunuz var .. yaşınız da öyle büyük değil .. ama değer verin kendinizePeki ya sonrası bir daha karşıma birisi çıkmazsa
Kızlar selam. Evlenme arefesindeyim. Temmuz ilk haftası söz, ağustos sonu da düğün var. Bi kaç gün önce büyük bir tartışma yaşadık ve bittiğini söyledi . Bitirme sebebi benim bazı huylarım. Surat asmalarımmış çocuk gibi davranıyormuşum. Neyse benim tekrar zorlamalarımla tamam sana son şans daha veriyorum dedi ama bana söz vereceksin bir daha böyle davranmayacaksın davranırsan eğer nişanlıysak yüzüğü atarım evliysek de seni boşarım dedi. Böyle olmazmış ben de o ayrılık acısıyla ağlayarak tamam dedim. Bu arada yaşım 35. Ben şimdi kendimi Nasıl bu kadar düşürdüm diye düşünmekteyim çünkü o artık şöyle düşünüyor bu bensiz yapamaz bunu ona söz vererek ve ayrılmayalım diye ağlayarak.Beni seven her halimle sevmez mi yoksa bahane mi aradı ya da bırakmayacak ama gerçekten de biraz kendime çeki düzen vereyim diye mi gözü mü korkutmak istedi bilemiyorum. Kafam karışık. Arkadaşlar şu da var eğer yaşım küçük bir yaş olsaydı ona çoktan yol verirdim ama şimdi yapamıyorum galiba asıl sorun bu ve bu olayı gururuma yediremiyorum.Ben her zaman güçlü durmuşumdur ama bu sefer yapamadım şimdi Bi karar vermem gerekiyor ya bu şekilde verdiğim söze uyarak devam edicem ya da burada bırakmalı mıyım?
Pardon da boşamak sadece ona özgü birşey mi?Ben de öyle dedim sonrasında o Zaman sen beni ufak bişey de boşarsın her konuyu buna bağlayıp dedim. Ama hayır saçmalama neden ufak bişeyde boşayayım seni dedi.