boşluktayım intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi......

falanca_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
126
60
48
Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.

Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık

Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……

inanmıyorsun yazılanlara ama emin ol geçecek..
öyle büyük acılar var ki hayatta bilsen üzüldüklerine şaşırırdın..
sadece senin için demiyorum hepimiz için bu böyle en ufak olayda dünyanın sonu gibi davranıyoruz..

ilişkin kötü bitmiş olabilir.. dua et ki evlendikten sonra yaşamadın..
birine güvenmek tekrar zor olabilir evet ama imkansız değil.
ailen için yapılacak bişey yok aile sonuçta.

tek önerim iş yerin için daha fazla çabala.. kimse rahat değil hepimiz sıkıntı içinde çalışıyoruz maddi özgürlüğünü kaybetme.
herşey düzelir biraz sakin kal ve düşünmemeye çalış..

yaşım 24 olacak. hala kimse yok... sevmek isitorum, yeniden başlamak. ölü gibiyim... inşallah dediğiniz gibi olur.

Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.

Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık

Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……
hemen doktora git ve ilaç kullan çok faydasını görürsün.

yaş 24 tam bu duyguların insanı esir ettiği zamanlar.herkesin yaşadığı şeyler sakin ol ve biraz sabret

boşluk, terkedilmişlik hissi , ihanet vs bunları ben de yaşadım ve zor zamanlar geçirdim. ama hayattan vazgeçecek kadar değil. ne yani b.k kadar değeri olmayan bir adam beni aldattı diye hayattan mı vazgeçicem? senın şuanda tek sıkıntın degersizlik duygusu. bununla kendin başedemiyorsan bir uzmana gitmeni öneririm. inan çok faydasını görürsün.

çok sevmiş olabilirsin ama adı üstünde sevgili işte geldi geçti. seni aldatmış olan bi insan için bu kadar kendini parçalama kendine yazık ediyorsun ..24 yaşında ki halimi düşünüyorum da ne kadar çocukmuşum o yaşta bile diyorum bende şuan ..merak etme sağlığını ve aileni düşün ..işyerindeki sorunlar ailenle sorunlar hepsinin kaynağı aynı sen kendine gelirsen hepsi düzelir merak etme..allah karşına sana değer veren birini çıkarttığında bu düşüncelerine sende gülüceksin ve boşuna geçmişi düşünüp düşünüp kendini üzme ..önüne bak ve bi hedefin olsun ..sevgiler

İnsanın kendi kendine ettiği adem, bir araya gelse edemez cümle alem...

Kendi kendini sıkıyorsun, kendi kendine kuruyorsun, kendi kendini hırpalıyorsun bilmem farkında mısın?
Sen istemezsen, kimse seni incitemez. Çevren olumsuz mu eleştiriyor, kim bu çevren? Ne kadar adamlar, lafları ne kadar laf?

Yaşın 24 olacakmış, belki hayatı en şiddetli yaşayıp öğreneceğin ilk genç-yetişkin yaşların, terk edilebilirsin, ne var?
Adam bir kere terk etmiş gitmiş, oysa sen her gün kendi kendine aynı terkedilişi yaşatıyorsun.

Kendine acıyan gözlerle bakmaktan vazgeç. En dipteysen, tek yönün kalmıştır gidilecek. O da gerisin geri yukarı tırmanmak...
Süslen püslen. İçinden gelmese de yap bunu, saçınla oyna, özel bakımını yap, aynada kendine gülümse. Yanağını sık kendini sev "Len ne badireler atlattım bee" de, sırtını sıvazla.

Canın istemese de zorla kendini, yürüyüşe cık. Kendine yeni eşofman takımları al. Tak kulaklığını, koş...
Sokak hayvanlarına yemek ver, su ver, kedileri okşa. Çocuklara gülümse...

Kendi kendini deşmekten vazgeç önce...

şöyle düşün Allah ın sevgili kuluymuşsunki öğrenmişsin onun gerçek yüzünü...herkes iyi değil malesef...hayatın tadını çıkarmayı dene..gez dolaş işini sev yada sevemiyorsan sevdiğin işi yap..kitap oku..

Öncelikle şunu söyleyeyim intihar dusuncesini kafandan at cunku basin her sıkıştiginda her cikmaz yolda bu dusunce karsilayacak seni

Sonrasina gelecek olursak cok fazla psikiyatri yada psikolojik destek taraftari degilim (insanlarin bazi seylerin ustesinden tek basina gelebilmesini ogrenmek icin ve iyi bir psikologayada psikiyatriste denk gelme sorunu tedirgin eder beni ) ama durumun yillardir boyleyse ve sahiden kritik gorunuyor psikolojik destek almani tafsiye ederim devlet hastanelerinde psikolog var ve herhangi bir sosyal guvencede gerektirmiyor zaten psikiyatrilik bir durum söz konusuysa psikolog sizi yonlendirir

Sonrasina gelecek olursak erkek arkadasinin aldatmasi seni cok etkilemis belkide cok sevdigin icin etkilenmissin ama emin ol bunu birtek yasayan sen degilsin turkiyedeki kadinlarin bir cogu esleei yada sevgilileri tarafindan aldatiliyor bunun guzellikle yada cirkinlikle alakali oldugunu dusunmuyorum cunku aldatilan bircok guzel kadin var

Bak cevremden ornek vereyim kac tane arkadasim senin yasadigini yasadi meseka bir arkadasim 6-7 yil onu yuzustu birakil baskasiyla evlenen erkek arkadasinin arkasindan yas tuttu gecen dedigi sey "gencligim boşa gitti" bak benim dusuncem su ki bazen birine oyle baglanirsin ki cevrende belkide seni cok seven gozunun icine bakanlar olur ama baglandigin kisi yuzunden goremessin

Bak benden sana abla yada kardes tafsiyesi o insan kendi hayatina bakiyorsa sende bak cunku hayat degmeyecek bir insan ugruna heba edilecek kadar ucuz degil bu hayati bosa harcadigin gunler bir daha gelmeyecek bunu sakin unutma

Ve artik kendini toplamaya calis oncelikle kendini kotulemekten vazgec hic kimsenin senden ustun bi yani yok sakin kendini cirkin görme ben Yaradanin kimseyi cirkin yarattigini dusunmuyorum evet belki mukemmel bir guzellikte olmayabilirsin ama cirkin oldugunuda dusunmuyorum

Insanlarin elestirilerinede kulak vermeni tafsiye ederim o elestiriler uzerine objektif dusunmeye calis acaba insanlar haklimi haksiz mi eger hakli goruyorsan tafsiyelerine kulak ver ama haksiz olduklarini dusunuyorsanda hic duymazdan gel

Ve ozellikle maneviyatini yiksek tutmaya calis namaz kil mumkun oldugunca teheccude kalk bol bol dua et

Ve hayatini al onune bi kagit kalem al neleri degistirebilecegini neleri degistirmen gerektigini hesapla ve bir yerden basla ilk fırsatta ilk adimini at

Allah yardimcin olsun insallah birgun burda mutluluklarinida bizimle paylasirsin

dibe batmadan yükselişe geçemiyorsun. ayaklarının üstünde duruyorsun. kendine ufak ulaşabileceğin amaçlar edin. odanı değiştirmek gibi yatırım amaçlı ev almak gibi. insanın bi hedefi olmayınca yaşamak o kadar külfet geliyor ki. olayın üstünden 1 yıl geçmiş üstelik eşin de değilmiş ve çocuğunda yokmuş. buna şukret mesela. tekrar söylüyorum bir an önce AMAÇ edin.

İnsanın kendi kendine ettiği adem, bir araya gelse edemez cümle alem...

Kendi kendini sıkıyorsun, kendi kendine kuruyorsun, kendi kendini hırpalıyorsun bilmem farkında mısın?
Sen istemezsen, kimse seni incitemez. Çevren olumsuz mu eleştiriyor, kim bu çevren? Ne kadar adamlar, lafları ne kadar laf?

Yaşın 24 olacakmış, belki hayatı en şiddetli yaşayıp öğreneceğin ilk genç-yetişkin yaşların, terk edilebilirsin, ne var?
Adam bir kere terk etmiş gitmiş, oysa sen her gün kendi kendine aynı terkedilişi yaşatıyorsun.

Kendine acıyan gözlerle bakmaktan vazgeç. En dipteysen, tek yönün kalmıştır gidilecek. O da gerisin geri yukarı tırmanmak...
Süslen püslen. İçinden gelmese de yap bunu, saçınla oyna, özel bakımını yap, aynada kendine gülümse. Yanağını sık kendini sev "Len ne badireler atlattım bee" de, sırtını sıvazla.

Canın istemese de zorla kendini, yürüyüşe cık. Kendine yeni eşofman takımları al. Tak kulaklığını, koş...
Sokak hayvanlarına yemek ver, su ver, kedileri okşa. Çocuklara gülümse...

Kendi kendini deşmekten vazgeç önce...

bu çok iyiydi :) gülümsedim :) teşekkür ederim

Canım8yıllık evliyim hiç aldatıldığıma inanıyorum. Ama aldatılma riski her insan da var. Çünkü her insanda nefis var. İnsanlar eşlerine çocuk veriyor yokluk anında destek oluyor ne çileler çekiyor evliliği boyunca ve aldatılabiliyor. Senki sevgilin tarafından aldatılmışsın bu senin suçun olamaz. 1 sene diyorsun. 1 sene boyunca sevgilin seni aldattı ise bu senin suçun yada eksiğin değil karşına karaktersiz biri çıkmış.

İş yeri desen is yerinde mutlu mesut kaç insan varki şu zamanda. Aile ile de herkesin zaman zaman sorunu olabiliyor. Kuşak çatışması vs .

Yani bu anlattığın şu milyalarca insan yaşayan dünyada herkesin başına geliyor.

Bundan kurtulmanın en kolay yolu kendini sevmek gidene elveda gelene merhaba zamanın senin. Sevgilin gittiyse elden gitsin. O inan en küçük sorun. Aile ile işine gelince. İşten ayrılma ama yeni iş aramaya basla. Ailen ile sorunun ne bilmiyorum ama zaten çalışan biri olarak evde gecirdigin zaman kısıtlı. Ailen ile olan sorunu eğer bir hatan varsa çözmeye çalış. İş ve sevgilin yüzünden yaşadığın stres ailenle yaşadığın sorun kucukse bile gözünde dağ gibi duruma getirir.

Malum geldi bahar ayları gevşer gönül yayları. Bekarlıkta sevgili gerçekten sters bekarlığın tadını çıkar.

Hayatınızın temelı Sevgiliniz üzerine kuruluydu da; o yok olunca hayatınız temelden göçmüş.. Kendinizi ve değerlerinizi basit bir insanın omuzlarına yüklerseniz; Altında kalınca tüm anlamlar birbirine karışır.Sizi hayata bağlayan yeni sebepler bulmalısınız.İntihar etmeye meyledecek kadar zayıf karakterde olmadıgınız ortada.Kendinize bunu yapmayın.Bir insan evladı sizi bu kadar altüst etmesin..

Öncelikle şunu söyleyeyim intihar dusuncesini kafandan at cunku basin her sıkıştiginda her cikmaz yolda bu dusunce karsilayacak seni

Sonrasina gelecek olursak cok fazla psikiyatri yada psikolojik destek taraftari degilim (insanlarin bazi seylerin ustesinden tek basina gelebilmesini ogrenmek icin ve iyi bir psikologayada psikiyatriste denk gelme sorunu tedirgin eder beni ) ama durumun yillardir boyleyse ve sahiden kritik gorunuyor psikolojik destek almani tafsiye ederim devlet hastanelerinde psikolog var ve herhangi bir sosyal guvencede gerektirmiyor zaten psikiyatrilik bir durum söz konusuysa psikolog sizi yonlendirir

Sonrasina gelecek olursak erkek arkadasinin aldatmasi seni cok etkilemis belkide cok sevdigin icin etkilenmissin ama emin ol bunu birtek yasayan sen degilsin turkiyedeki kadinlarin bir cogu esleei yada sevgilileri tarafindan aldatiliyor bunun guzellikle yada cirkinlikle alakali oldugunu dusunmuyorum cunku aldatilan bircok guzel kadin var

Bak cevremden ornek vereyim kac tane arkadasim senin yasadigini yasadi meseka bir arkadasim 6-7 yil onu yuzustu birakil baskasiyla evlenen erkek arkadasinin arkasindan yas tuttu gecen dedigi sey "gencligim boşa gitti" bak benim dusuncem su ki bazen birine oyle baglanirsin ki cevrende belkide seni cok seven gozunun icine bakanlar olur ama baglandigin kisi yuzunden goremessin

Bak benden sana abla yada kardes tafsiyesi o insan kendi hayatina bakiyorsa sende bak cunku hayat degmeyecek bir insan ugruna heba edilecek kadar ucuz degil bu hayati bosa harcadigin gunler bir daha gelmeyecek bunu sakin unutma

Ve artik kendini toplamaya calis oncelikle kendini kotulemekten vazgec hic kimsenin senden ustun bi yani yok sakin kendini cirkin görme ben Yaradanin kimseyi cirkin yarattigini dusunmuyorum evet belki mukemmel bir guzellikte olmayabilirsin ama cirkin oldugunuda dusunmuyorum

Insanlarin elestirilerinede kulak vermeni tafsiye ederim o elestiriler uzerine objektif dusunmeye calis acaba insanlar haklimi haksiz mi eger hakli goruyorsan tafsiyelerine kulak ver ama haksiz olduklarini dusunuyorsanda hic duymazdan gel

Ve ozellikle maneviyatini yiksek tutmaya calis namaz kil mumkun oldugunca teheccude kalk bol bol dua et

Ve hayatini al onune bi kagit kalem al neleri degistirebilecegini neleri degistirmen gerektigini hesapla ve bir yerden basla ilk fırsatta ilk adimini at

Allah yardimcin olsun insallah birgun burda mutluluklarinida bizimle paylasirsin

evet namaza başlamayı düşünüyorum. sağolun, benim için dua edin :(

Pişttt sakin ol :KK3:
Aldatılmanın senle bi ilgisi yok
Karşındakinin kanı bozukmuş, karaktersizmiş
Kimler kimler aldatıldı , örneğin ünlüler. Onların bir eksiği kusuru mu vardı ?
Hayır, senin de yok işte

O zamandan bu zamana 2 yıl geçmiştir en fazla
Daha yaşın kaç
Ne gördün de pes ediyorsun ?
Neler neler göreceksin ohooo

Senin da hatan var evet
Belki de çok fazla değer vermişsindir , değmediği halde ?
Bu sana ders olsun, ederi kadar değer ver birine
Ve asla kimseyi hayatının merkezine sokma

Birgün verdiğin değeri hak eden biri çıkarsa da evlenip çoluk çocuğa karışacaksın
O çocuklardan sen sorumlu olacaksın
Gazı uykusu sancısı bitmeyecek
Büyüyecekler ama yine sorunları bitmeyecek
Sen yarının annesisin !
İlk rampada pes etme, tırman tırman tırman

İlle de bir ilişkiye gerek yok ayrıca
Hayat o kadar güzel ki yeter ki kıymetini bilin
Bugün bu nefesi alıyorsak bin şükür, el kol ayağımız tutuyorsa, çalışabiliyorsak bin şükür
Şu çiçek bile çok şey anlatıyor, anlayana
11401456_10205746019304264_652914483202994640_n.webp

Böyle yapmaya devam edersen zaten intihar etmene gerek kalmayacak, kanser olursun.

Düşün bir; ahlak erdem yoksunu, sana değer vermemiş biri yüzünden kendi gençliğini heba ediyorsun. O başka bir kızla eğlenmiş, tozmuş, sen kendine hayatı zehir ediyorsun.

Ne zamandır hayatımızın ederini belirleyen elalemin adamları oldu? Onlar varsa yaşayacağız, onlarsız aldığımız nefes haram.

Back
X