Bosluktayim yanlis karar almaktan korkuyorum

Oyle mi demiş

evet konu sahıbı çocuktan behsetmiş benle olmaz artık demiş öküz
Kompleksli, hadsiz, seviyesiz, ozguvensiz ve tum bu ezik ozelliklerine ragmen burnunu Kaf Dağı'nda gosteren biri, konu sahibini daha iyi ezebilmek icin..
Bu yazdiklarimin hic biri hakaret degildir, hepsi tespittir konu sahibi, bilgine..

Kompleksli, hadsiz, seviyesiz, ozguvensiz ve tum bu ezik ozelliklerine ragmen burnunu Kaf Dağı'nda gosteren biri, konu sahibini daha iyi ezebilmek icin..
Bu yazdiklarimin hic biri hakaret degildir, hepsi tespittir konu sahibi, bilgine..
Kompleks konusu cok dogru is okul her zaman benle rekabette oldu her zaman kiskandi simdide sanki ulasilmaz gibi duruyor. Olanlara ragmen sanki onun gibi birini asla bulamam gibi geliyor ayrilirsam nasil bir piskolojiye girdim bende anlamiyorum ama olanlarda normal degil farkindayim

Kompleks konusu cok dogru is okul her zaman benle rekabette oldu her zaman kiskandi simdide sanki ulasilmaz gibi duruyo
Kendini oyle gosterip seni de buna inandiriyor sadece.. Icinde o eziklik ve kompleks olmasa tepeden bakar tavırlarla saldirip seni sindirmeye calismaz..

Tatlım
Eşin çok fazla ezilmiş ve itelenmis çok belli senide böyle sindiriyor sende aşağılık pisikolojisine girince o da kendini tatmin ediyor herşeyden önce çocuk için bölyle konuşan bir adamla daha fazla evli kalmamanı tavsiye ederim
Ayrıca boşanma kısmında bu kredi konusu sıkıntı olur çekilmeden boşanın derim birde kayın pederine gider ayak ev almak zorunda kalırsın

Ayrıca 30 yaş büyük bir yaş değil eşine kanip kendimi kötü hissetme !
30lu yaşlari bir kadının en güzel ve güçlü yaslaridir

Adam senden çocuk bile ıstemıyor baskasıyla yap a getırmıs ve sen hala bu yastan sonra kımı bulcam da çocuk yapıcam da bla bla bla.. bu hanzoya değer mı bu yaşadıklarına değer mı ? En azından mutlu ona sansın var bunla her gün nıye mutsuz oluyorsun ? Ben olsam haklısın vallahı senden cok daha ıyısıne layığım doyup gıdıp dava açarım

Bu dogru zaten kendiside diyor kucukken bizi cok ezdiler (yani kendisi ve ailesi) bende cok uzuluyodum onun icin ayni seyleri bana yapti

Bu dogru zaten kendiside diyor kucukken bizi cok ezdiler (yani kendisi ve ailesi) bende cok uzuluyodum onun icin ayni seyleri bana yapti

Üzülme silkelen kendine gel
Sen kendi ayaklarının üzerinde durabilir sin ailen biliyor mu bu durumu ?
oda bu gücü görünce zaten geri adım atar mutlaka
duruma göre sende yönlendir onu mesela kredi vermiyor banka desin ailesine

Evet a
evet babama kredi olayini anlattim o bile sakin kabul etme dedi dik dur olan olsun dedi ben arkandayim dedi. ailesinin nasil yapida oldugunu biliyor cunki. Ama bu tehtitler bosanma falan haberi yok esim gozlerinde kucuk dusmesin ona dusman olmasinlar diye. Anlatsam kiyamet kopar. Benim zaten isim guzel bir mesleyim var kendiside biliyo zaten bunu bile kiskaniyo

Ama kocan seni ailesine küçük düşürüyor hayata bir kez geliyoruz ona göre yasamalisin ?
Yanlış anlama seni gaza falan getirmiyorm yanlizca. Dusinmeni sağlamaya çalışıyorum
Bende kayın valide ile uğraşıyorum bu yüzden sana yardımcı olmaya çalışıyorum

Haklisin artik saglikli mantikli dusunemiyorum cok dengesiz kendisi fark ettim gercekten normal hareketler sergilemiyor belkide ailesi yuzunden cok kotu bir aile ortamîda yetismis babasi tam bir felaket annesi zaten maf olmus babasinin elinde bu gidisle benim sonda kvdeme benziyecek farkindayim.baslarda cok gayret ediyodu babasina benzememek icin simdi git gide onun kopyasi oluyor soyluyorum anlamiyor

Yani daha size ne demesini bekliyorsunuz anlamadım.
AÇIK açık yoluna bak demiş.
HANİ EV almak neyin nesi üstelik senin bir evin yok iken.

Eşin kendi başına kredi çekemez. Seninde imza vermen lazım. İmza vermezsen çekemez ki zaten. Hem sizin daha eviniz yokmuş. Eşin bence çok bencil. Hem maddi konularda karı koca birlikte karar vermeli. Eve gelen para ortaktır, haliyle sizin rızanız olmadan ev filan alamaz. Ayrıca, siz çalışan kadınsınız sanırım, neyine güvenip kredi çekecek. Kendi maaşından kalan size yetecek mi.

Her daim seni bosanmakla tehdit eden adami nasil seviyorsun anlamis degilim!

Herseye evet dersen cok iyi anlasiyormussun da e sen robotmusun ki herseye evet diyeceksin.

Bana sen karisma ben karar veriririm erkek benim falan diyor. Eskiden boyle degildi buda yeni cikti. Bende dedim zaten imza atmiycam falan bana tipis tipis aticaksin diyor . Ben atmiycam dedikce aticaksin gorusursuz falan diyor

Bana sen karisma ben karar veriririm erkek benim falan diyor. Eskiden boyle degildi buda yeni cikti. Bende dedim zaten imza atmiycam falan bana tipis tipis aticaksin diyor . Ben atmiycam dedikce aticaksin gorusursuz falan diyor

Desin dursun. Asla atmayın imza. Evlilik dahilinde nasıl ki edinilen mala ortak olunuyor, borçta ortak olunuyor diye biliyorum. Erkeklik kadınlıktan üstün olsaydı karı koca eşit olmazdı. Kocanız eski çağlarda yaşıyor. Desin dursun.

EŞİNİZDEN PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRÜYORSUNUZ.

Anlamanız için böyle büyük harflerle yazdım. Boşanmakla tehdit etmek ,maddi yönden tamamen sizden bağımsız hareketleri, başkasından çocuk yaparsın lafları falan bunların hepsi kişiliğinizi ezmektir yani şiddet görüyorsunuz ve farkında değilsiniz..

Psikolojik şiddet gören kadınlarda işi gücü olsa dahi kocamdan ayrılırsam ne yaparım, bu saatten sonra kimse beğenmez beni, o aslında iyi biri ama hep dolduruşa geliyor vb düşünceler olurmuş ve bu sebeplerden bağımlı kişilikleri yüzünden o adamdan ayrılmaya cesaret edemezlermiş.. Çünkü bastırılmış durumdalar ve ayrılmayı öcü gibi görüyorlar.. Kocaları onları öyle bir ezmiş ki kocaları olmadan bir hiç olduklarını düşünüp o dört duvar arasından çıkamıyorlar..Bunun hakkında çok kapsamlı araştırmalar var lütfen bir okuyun..

30 yaşınızda ayrılmaya geç diyorsanız bir de 50 yaşı denersiniz belki o zaman siner içinize..

İ
Yazmak istediğim herşeyi toparlamışsınız,ya krediyi kabul et şikayet etme ya bırak ne hali varsa görsün önüne bak,sen böyle iyi olduktan sonra herkes sana bayılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…