yooo kaba değil valla o tabit çok doğru...eftenpuften cicim sağol
yıllka sustun
eftenpüften bni nişandan snra ekleme gibi durum olmadı adam hala bekletio facete arkadaşlık isteğimi düşün yani geçen buna görüşelm dedim o esnaada 1 hafta biri ile çıktım yapamadım ayrıldım ilşkisi war yazıyordu facete bana senle görüşmem profilinde ilşkisi war yazıo bana yakışmaz dedi bnde dedm ne alaka ya gelmek mi istemiyorsun dedim oda bana gelmek istemesem ne olcak yllka sanki sallıyorsun bni dedi.. snra yalandan bnmde sevgilim war bnde gelemem dedi ya böle bi dengesiz şahsiyet biz bunu daha geçen ay konuştuk msjlaşıo isteğinden faceten msjlarıma cwp verio sürekli gülücükler yolluyor anlamıyorum ben unutmak isteyen kafasından silen bi insan neden facete isteğimi bekletsin profilime baksın sende dengeli bi erkek arkadaşın yapacağı şeyler mi bunlar nolur cwp ver eftenpüften yaa :)))
dengesiz hepsi zaten...bizde guya evlencektık ...1 ay10 gun oldu ayrılalı...çok geçmişmi sizce
Birincisi ilişkin varsa ekleyemem demesi doğru bir davranış...
İkincisi eğer sevgilim var diye sallamışsa kıskanmış ve kıskandırmak istemiş olabilir...a.s
Sevgilinle fotonuz yok mu de bakalım ne dicekCADIARZU
iide şekerim 7 aydr bekletiyor bni :)) şaka gibi evet kıskandğı bariz belli sevgili ile fotosuda yok sevgili yokki ayrıca o bnde ekli değil bakamam profiline ama arkadaşının facebookundan baktım hiç kız yok yani warda 120 kişi warsa 30 tanesi kız gerisi erkek kızlarında çoğunu tanıyorum.. ya anlamıyorum bi insan neden bekletsin 7 ay şaka gibi .))
:))peki eftenpuftenkonu cicim...çok şekersın ya sağol..cvp yazıyon ya..paylaştığın için sağol
bnmkide face ini iptal etmişt benleyken..şimdi yenıden açmış...gıcıklığına mı yapıyor yoksa harbı ben faktörüm kalktı ondan mı acaba..nedersin eftenpuftenkonu cicim
Sevgilin var diye sandığı için belki...Söylemiş ya senin ilişkin var,seni eklemem doğru değil diye...Belki reddetmiştir o zaman için..Face de reddedildiği zaman da arkadaşlık teklifini onaylamanı bekliyor diye yazı çıkıyordu galiba yanılmıyorsam...
Senin sevgilimden ayrıldım demeni bekliyordur belki de kaydirigubbakcemile3yok hayatım bn çoğu arkadaşımı reddetim o zmn tekrar arkadaşlık isteği göndr yzıyor bnde arkadaşlık onayı bekleniyor dio istek gönderme yeri yok yani hala bekletio..
bnde iptal etmiştim ondan sonra..ama şimdi o açtı ben yinede açmadım...birkere profiline bakabildım ben yoktum arkdşları arasında..sonra yine bakmak istedim arkadaşlarını gör hanesi yoktu göremedim..onuda kaldırmış heralde:
Senin sevgilimden ayrıldım demeni bekliyordur belki de kaydirigubbakcemile3
[yok bnm sevgilim ayrıldım dedim inanmadı yok ya falan dedi sonra ispat ettim bişey demedi yani halada bekletio bu olayı 1 ay önce knştuk 7 aydr bekletio geçen hafta gzli nodan arandım 20 saniye sesimi dinledi kapadı çok dengesiz yaa offf :=))
Eee yani canım..İlk yazdığım mesajları bir kez daha okurmusun ? opuyorumnanaktanHAKLISINDA profilimi aktıf yapıp bakmıştım yoktum...yine bakarım da olmam sanmamneyse napayım ya silmişse silmiştir ..acaba o sanki beni düşünüyormuki ben burda kasarken kendimi
Senin sevgilimden ayrıldım demeni bekliyordur belki de kaydirigubbakcemile3
[yok bnm sevgilim ayrıldım dedim inanmadı yok ya falan dedi sonra ispat ettim bişey demedi yani halada bekletio bu olayı 1 ay önce knştuk 7 aydr bekletio geçen hafta gzli nodan arandım 20 saniye sesimi dinledi kapadı çok dengesiz yaa offf :=))
O da senden emin olamıyor sanırım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?