Boşluktayım...

ilk konuştuğumuzda ben de istemedim
seni unutmam için seni görmemem lazım konuşmamam lazım yoksa unutamam o yüzden konuşmayalım görüşmeyelim dedim
ikinci konuşmamızda içimdeki ses bağları koparma dedi

kızlar benbugün falcıya gittim..cnm sıkıldı falcı kadının attıklarından...bugünde bnmkini özledim ya..canım sıkkın arkadaşlar..orda kimse varmı

pekisize soru burda olanlar..eski sevgiliniz sizinle beraberken çektiği resmını sadece kendi olanı facebook ta kullanıyor olması size ne hissettirirdi...ben yokum o resimde ama beraber olduğumuz gün kendi resmini çekmişti ve kullanmış...ben ne düşünmeliıim sizce

O fotoda sadace o mu vardı yoksa ikiniz de varmıydınız yoksa ikiniz varsanız senin olduğun bölümü kesip kendisinin olduğu yeri mi koymuş face book a?

Diğer fotoğrafları arasında en çok o pozunu beğendiği için koyduğunu düşünürdüm,altında başka bir sebep aramazdım..Tek başına olduğu bir fotoğraf ise tabi...

ben yokum o fotoda..sadece kendisi var ama birlikte olduğumuz gün yanyanayken..bnm yanımda çekti yani..

adamsa hatırlar tabi...3 sene beraber olduysa bir insan biriyle heralde hatırlar..gerçi nolcakkı hatırlasa...ya çok sinirleniyorum ya...

biten ilişkide açık kapı bırakmak, kendini yedekte tutturmaktan başka bişey değil. buna izin vermeyin.

katılıyorum ben bi ara böle yaptım ama şuan onu vermiyorum arayıp sormuyorum yapmayın kızlar açık kapı bırakmayın sakın!!!

açık kapı bırakmakkk..yazdıklarımı okumuşsundur...benhiç aramdım..sadece facebook felan bakıyorum ..açık kapımıırakmış oluyorum

açık kapı bırakmakkk..yazdıklarımı okumuşsundur...benhiç aramdım..sadece facebook felan bakıyorum ..açık kapımıırakmış oluyorum

Ne hali varsa görsün..Çok istiyorsa gelir ayağına kapılır :dilcikar:
Üzme kendini boş yere.......

sana demedim ben açık kapı bıraktın die yanlş anladın galiba ben genel söledim nisancım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…