Boşluktayım...

yok cnm ben sana demedim genelleme yaptım ama sende üstüne alına bilirsin kulağına küpe olur şimdi yapmasanda ilerde yapmaman için bnm ki sadece bi söz.. ben yaptım açık kapı bıraktım belki hala bıraktım sanıyor amaa aslında bırakmadğımı ona kanıtlıycam :))

hadi bakalım:))) inşallah gelir ayapına kapanırda kapıyı bir daha kapatırsın

ben böle cool kız imajı çizersem eğer kapanır :)) aralıkta yıldönümümüz bakalım ne ypcak geçen sene çok güsel kutlamştım yanar içi :)) yansın çokta umrumda sanki bnm içim yandı birzda o yansın )

Onları önemsediğinizi belli ettikçe kendilerini bir şey sanarlar..
Siz önemsemedikçe peşinizden koşarlar..
Ayrılık sonrası herkes ardında yıkık perişan bir enkaz görmek ister...Yıkık perişan bir enkaz haline gelmediğinizi,hayatı sevdiğinizi ve gayet mutlu olduğunuzu göstermekle başlayın ....opuyorumnanaktan

işte ainen bu kilit noktası bu ben napim diyordun ya nisacım bunu yap işte en ii ders :))

ya şekerim gerçekten onları önemsemedğimzde peşimzden koşarlar mı?? bnm eski lalem çok inatçı akrep burcu bi şahsiyet inatta inat diğer sevgili kardeşlerim geldi platonik olnalarda çabası ama bu lalenn bn pişman oldğunu yalwar yakar yapmasını canı gönülden isterim bu mümkün mü? bi nevi intikam :)))

Ben sensiz yapamam mahvolurum imajı vermeyin onlara..
Bak ben sensiz de yaşayabiliyorum,hayatı seviyorum..Senden önce de ben vardım,senden sonra da var olacağım ...Yarattığınız imaj bu olmalı..Ve böyle de düşünmelisiniz...

ben aynı şehirdeyim ve evlermiz yakın sayılır otobüs ile 10 dak :)) düşün yani ben o imajı başta veremedim şimdi vermeye çalışıyorum umarım başarılı olurum..

ben çok pis veriyorum o imajı
bizde ayrı şehirlerdeyiz.
bi iki kere telefonda görüştüm
neşeli bi hatun gibi konuştum
eğer haftaya yüzyüze gelirsek
eski işyerim yüzünden olma ihtimali var
o zaman ağzı açık kalıcak
zira onu sadece bilmem ne bey diye selamlayıp görmeyeceğim ..
görülecek biri değil zaten
geçmiş ola ..

iyide kızlar biz ayrı şehirdeyiz..yıkılmadım ayaktayımı nasıl göstereyim off off...

Arayıp sormayarak...Telini sesini duymak için bile olsa çaldırmayarak...Gününü gün ederek.,onu umursamayarak..zemuszemus

Zaten hala ilgisi varsa o seni sorar soruşturur bir şekilde....

senınkı daha kolay ben napsam zaten görmüyor..ancak aramamakla bişiy göstermeye çalıştım..ama oda aramadı...ama eskiden ben böyle hiç davranmadım...aradım falan yanı..ilkdefa bukadar aramadan durdum...ama belkide oda öyle olmasını istiyordu rahatlamış bile olabilir...

tamam eftenpuftenkonular arkadaşım..arayamıyorumda zaten..ulaşamamda..ortak hattımız vardı simkartı çıkardı..zaten aramam imkansız..ama arkadaşına şöyle demiş birgün..inş buraya gelip de beni kasmaz..sallamadığındanmı yoksa aslında beklediğindenmi der insan bu lafı..nedersin eftenpuftenkonular arkadaşım

walla nisacım bana beni arama diyen adama msj attım gece yatana kadar knştuk yalansız 30 msj attı bana havadan sudan knştuk ben bunun gözünü korkuttum nişanlanıcam die nası yusuf yusuf oldysa ban sana yalan sölemem konusu açılınca hem onu yüzüme sölüyor çok koydu galiba nyse msjlaşıyor geçen 2 ay önce telde knştuk sana iş bulurum falan dedi kulağıma geldimi sölerim dedi facete desen msjlaşıyordk bn bi ara yelkenleri indrdim 2 ay önce ama toparladım arkadaş havasında talkılıyorum bide ne war biliyormusun bu şahsiyet 7 aydr bnm arkadaşlık isteğimi bekletio facete ne yoksayıyor nede silio profilime bakıyor sözüm ona ayrıldık bitti ama hala bni merak edio bnde anlamş değilm ama yok artık tawiz o eskindi güselim diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…