Boşluktayım...

valla bncede taviz verme..ama ben arkadaş felan olamam ...ya döner sevgili gibi yada gider...ama sen süründürmeye devam et o kıvama gelmiş senınki..darısı başıma

Sen o arkadaşına ne dedin ? " o kimdi ya..anımsayamadım o şahsiyeti...haa o mu ..deli mi ne..Kendi kendine hikaye yazıyor galiba kaydirigubbakcemile3...Onun yüzünden değiştircek değilim yolu,kasılırken 2 ye katlanmasın aman dikkat :dilcikar:" desen nasıl olurdu ? :roflol:

bnmki daha kıvama gelmediki nisacım ama durum bu adam ne git dio nede gel dengesiz bi kişilik ne işim olur bu saatten snra bnm isteğim pişman olsun yalwarsın gelsin bizim evin önüne ağlasın bana yeter :)) onun mutsuzluğu artık bnm mutluluğum çnkü ben onu unutucam unutmalıyım o dünyamın merkezi değil onsuz gayet ii yaşıyorum walla karışan yok kıskanan yok istedğim gibi geziyorum ohh bee hayat bu işte :))

ya bişiy sorcam kızlr.azönceki msj yazdım ya..telide iptal etti diye..ben başka hiçbirşekilde ona ulaşmaya çalışmayınca .umarım buraya gelip beni kasmaz demiş arkadaşına...sizce aslında beklediğindenmi yoksa harbı kasılmak mı istemıyor hesapta...bı yazın yahu

eftenpuften bnm olaya ne diyorsun diğer sayfada en sonda yazmışım konuşmalrımız bekletmesi falan sence bu normal bi eski sevgilin yapacağı bişey mi? dengeli bi insan bunları yaparmı sence??

bilmem ki canım?? her anlama çıkıyor ama sen anlmaı düşüneceğine onu nasıl unuturum onu düşün aman boşwer ne ddyse dedi sende umarım onu görür kasılmam de :))

valla süper demişin..o arkadaşına nee dedim biliyormusun eftenpuftenkonular cicim ne gelicem onun yanına artık ya dedim...o iyimi beni ne sanıyor dedim..iyi demişmiyım..zate o arkadaşıda gelmez artık sen gidip özür dilemediğin sürece diye cvp vermiş..iyimi...sadeceşunu merak ettim aslında gizliden beklemiş gibimi sence eftenpuftenkonular cicim sana diyom

süründüğü yere kadar nisacım :)) walla işe başlama durumum olursa haftada en az 1 2 kez yolda görücek bni sallamıycam yani okadar bitti artık çnkü bni unutanı bnde unuturm asilce cool kız imajımı bi dengesiz için çizdrmycm ainen böle eziyoruz :))

sen ezde anacım ben ezemıyorum kı...görsem belki bende yoluma devam etcem ama..eftenpuftenkonular cicim de beni görmuyorki

eftenpuften bnm olaya ne diyorsun diğer sayfada en sonda yazmışım konuşmalrımız bekletmesi falan sence bu normal bi eski sevgilin yapacağı bişey mi? dengeli bi insan bunları yaparmı sence??
Senin masustan salladığın nişan haberini öğrenince mi kabul etti face deki arkadaşlığı ?

İyi demiş canım ..Sen arkadaşına da ne dedin diye falan sorma..Zaten arkadaşı kendi söyler söylicekse..Sana ondan bahsettiği zaman duymazdan gel..Hatta sorma ne dedi benim için diye...Çünkü tavırların aynen ona gidecektir..Hatta ben birinden hoşlanıyorum,şimdiye dek kimseden bu kadar hoşlanmamıştım de...
Duyunca kıskançlıktan içi içini yesin..kaydirigubbakcemile3

ah ah eftenpuftenkonular ciicm..inşallah inşallah...yapmaya çalışırım söylediğin gibi bişiy de.benden adam olmaz..beceremem ben..

tımam kızma eftenpuftenkonular cicim.tavsiyeye ihtiyacımız var...hatta birara ben sana bnm ilişkiyi ayrıntılı yazayım..bana yorum yap olurmu

hersey gelip geciyor hayatta.. neler unutulmadiki su hayatta.. neler neler..
aynisi bir arkadasimada oldu.. 3 senelik iliski bitti.. ailesinin istemedigi kisiydi..
ama tabiki bundan dolayi bitmedi..
hergün hatiralarini hatirladigi yerlerde bulunmak zorunda kalarak unutmaya calisiyor..
buda gececek.. neler gecmediki...
niye bosluktayiz biz hep.. nedir bu bosluk.. istemiyorum artik..

ah ah eftenpuftenkonular ciicm..inşallah inşallah...yapmaya çalışırım söylediğin gibi bişiy de.benden adam olmaz..beceremem ben..

Başka türlü davranırsan üzülürsün daha çok....Kıçına tekme yiyen adam köpek olur.......Kaba bir tabir oldu ama böyle işte.....:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…