tamam eftenpuftenkonular arkadaşım..arayamıyorumda zaten..ulaşamamda..ortak hattımız vardı simkartı çıkardı..zaten aramam imkansız..ama arkadaşına şöyle demiş birgün..inş buraya gelip de beni kasmaz..sallamadığındanmı yoksa aslında beklediğindenmi der insan bu lafı..nedersin eftenpuftenkonular arkadaşım
Senin masustan salladığın nişan haberini öğrenince mi kabul etti face deki arkadaşlığı ?eftenpuften bnm olaya ne diyorsun diğer sayfada en sonda yazmışım konuşmalrımız bekletmesi falan sence bu normal bi eski sevgilin yapacağı bişey mi? dengeli bi insan bunları yaparmı sence??
valla süper demişin..o arkadaşına nee dedim biliyormusun eftenpuftenkonular cicim ne gelicem onun yanına artık ya dedim...o iyimi beni ne sanıyor dedim..iyi demişmiyım..zate o arkadaşıda gelmez artık sen gidip özür dilemediğin sürece diye cvp vermiş..iyimi...sadeceşunu merak ettim aslında gizliden beklemiş gibimi sence eftenpuftenkonular cicim sana diyom
sen ezde anacım ben ezemıyorum kı...görsem belki bende yoluma devam etcem ama..eftenpuftenkonular cicim de beni görmuyorki
evet bnde bişey sordum ama cwp vermedi henüz eftenpuften :))
ah ah eftenpuftenkonular ciicm..inşallah inşallah...yapmaya çalışırım söylediğin gibi bişiy de.benden adam olmaz..beceremem ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?