- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
aynen sana katılıyorum ben de topuklu giymeyi çok seviyorum o yüzden uzun boylu isterim ama uçurum olmadan
Aynen, benimde böyle bi takıntım var, kendim bodur olduğum için belki de, ondan öyle düşünüyorum. Eski sevgilimle 37 cm vardı aramızda, baya bi garip duruyorduk, ama seviyorum ben uzun boylu erkeği, illa benden uzun olucak 1-2 cm bile yeterli.
Bende erkekte uzun boyu seviyorum.Benim boyum 1.62 eşimde 1,82 aradaki boy farkı biraz fazla fakat eşim de bende bu durumdan şikayetçi değiliz.Eşim topuklu ayakakbı bile giymemi istemiyor.(Belki akıllara kıskanç olduğu gelebilir ama hiç kıskanç değildir)Böyle iyi tam kolumun altında ol diyor
insan kendini daha güvvende hissediyor erkek uzun olunca .
vardır tabi
kendimle aynı boyda ve kısa insanla çıkamam
ben eskı sevgılımı sırf bu yuzden terkettım .yanı yenı tanısmıstık cocuk ıyı hostu ancak 1.67ı boyuma 195 fazla geldı .
kem kum ettım olmaz bu ıs dedım .
ne o ole cocugu gıbı
zaten erkek uzun kadın kısa olunca sorun olmuyor tam tersi olunca sorun oluyor.
boyu uzun olunca neden güven versin ki??? pek anlayamadım, ya da kendi güven anlayışımla bağdaştıramadım iyeyim..........
ben eskı sevgılımı sırf bu yuzden terkettım .yanı yenı tanısmıstık cocuk ıyı hostu ancak 1.67ı boyuma 195 fazla geldı .
kem kum ettım olmaz bu ıs dedım .
ne o ole cocugu gıbı
Ay kızlar tam şuanda 1 Erkek 1 Kadın dizisinde Ozan bir laf etti :
"Uzunu sokakta, kısası yatakta makbuldür"
Sanırım yanında bodyguard varmış gibi hisettmek güven veriyor
haha şimdi aklıma geldi yazayım dedim, benden çok yaşayacaksın arkadaşım....
ama ben kendi adıma, bi bodyguardla olmasam da güvende hissedebilirim
okan bayulgen karimzatik bak aklıma geldi şimdi.
Yanında bodyguard gibi, padişah gibi, selvi boylu sevgili isteyen bayanlar için..
Shaquille O’Neal ve sevgilisi Nicole Alexander..
Eki Görüntüle 334834
Eki Görüntüle 334835
Eki Görüntüle 334836
Eki Görüntüle 334837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?