boy farkı

aynen sana katılıyorum ben de topuklu giymeyi çok seviyorum o yüzden uzun boylu isterim ama uçurum olmadan

ben eskı sevgılımı sırf bu yuzden terkettım .yanı yenı tanısmıstık cocuk ıyı hostu ancak 1.67ı boyuma 195 fazla geldı .
kem kum ettım olmaz bu ıs dedım .
ne o ole cocugu gıbı

insan kendini daha güvvende hissediyor erkek uzun olunca .

Bende erkekte uzun boyu seviyorum.Benim boyum 1.62 eşimde 1,82 aradaki boy farkı biraz fazla fakat eşim de bende bu durumdan şikayetçi değiliz.Eşim topuklu ayakakbı bile giymemi istemiyor.(Belki akıllara kıskanç olduğu gelebilir ama hiç kıskanç değildir)Böyle iyi tam kolumun altında ol diyor

zaten erkek uzun kadın kısa olunca sorun olmuyor tam tersi olunca sorun oluyor.

Allahtan böyle gereksiz takıntılarım yok....

hatta erkeğin kısa olduğu çiftler bana hep sempatik gelmiştir (misal Cem Yılmaz-Cansu Dere gerçi ayrıldılar ama boy yüzünden olmasa gerek :)) ... kocam benden 20 cm uzun kısa olsaydı da umurumda olurmuydu hiç düşünmedim hatta şimdi başlığı görünce düşündüm hımmm evet kessinlikle umurumda olmazdı...kimin ne dediği de umurumda olmazdı....

yarın bugün gerçekten aşık olacağınız bir bacaksız (!)çıkarsa karşınıza takıntı falan kalmaz emin olun ve şimdi boy sorunsa hiiiiç başlamayın o sadece olumsuzluğun bahanesi olur....

bence daha önemli şeyleri takın...

ben eskı sevgılımı sırf bu yuzden terkettım .yanı yenı tanısmıstık cocuk ıyı hostu ancak 1.67ı boyuma 195 fazla geldı .
ne o ole cocugu gıbı

Senin yine iyiymiş canım, benim eski sevgilimle aramda 37 cm vardı, kendisi 1.94 boyundaydı, benim boyumda 1.57, düşün artık bi, bazen seninde dediğin gibi çocuğu gibi hissediyordum kendimi.

zaten erkek uzun kadın kısa olunca sorun olmuyor tam tersi olunca sorun oluyor.

Aslında kimine göre aradaki boy farkı fazla olunca erkekte uzun olsa yakışmadığını düşünenler var.
Ama eşler bu durumdan memnun olduğu sürece bence dışarıdan nasıl göründüğünün hiçbir önemi yok.
Ben kısa boylu erkekelrden hoşlansaydım kimin ne dediğini hiç önemsemezdim.

boyu uzun olunca neden güven versin ki??? pek anlayamadım, ya da kendi güven anlayışımla bağdaştıramadım iyeyim..........

Ay kızlar tam şuanda 1 Erkek 1 Kadın dizisinde Ozan bir laf etti :

"Uzunu sokakta, kısası yatakta makbuldür"

ne o ole cocugu gıbı

:))) ben de sen gibi yapardım sanırım allah büyük konuşturmasın tabi :) şimdiki sevgilim 1.86 ben topuklu giyince 175 oluyorum biraz daha uzun topuklu giyince 180 oluyorum tamam işte çok da yakışmış oluyoruz hem o bana sarılınca kayboluyorum çok hoşuma gidiyor hahahah fantaziye bak

Sanırım yanında bodyguard varmış gibi hisettmek güven veriyor

haha şimdi aklıma geldi yazayım dedim, benden çok yaşayacaksın arkadaşım....

ama ben kendi adıma, bi bodyguardla olmasam da güvende hissedebilirim

Yanında bodyguard gibi, padişah gibi, selvi boylu sevgili isteyen bayanlar için..
Shaquille O’Neal ve sevgilisi Nicole Alexander..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…