komiklik, karizma ve sempatiklik sanırım boyu fazlasıyla telafi ediyoronun karısı da kendisinden uzun yanlış hatırlamıyorsam
en son aşık olduğunuz kişi uzun boylu muydu ?
evet canım hayatımda bir kişiyle çıktım oda uzundu ama yürüemedi ayrıldık .
ondandır büyük ihtimal..ben şuna dikkat ettim,biz kızlar hani diyoruz ya şu tipim bu değil,işte o tipi önceden sevdiğimiz kişiye benzer seçiyoruz,öncesi yoksa herkes olabilir.Daha önceden öyle birini tandıık sevdik ya onlar sevilebilir gözüyle bakıyoruz istemeden..Karşına seveceğin biri çıkarsa bunu aşarsın canım merak etme,kim bilir saşına uzun gelir..ama gelmeyebilir de..o zamana kadar seni etkileyen dikkatini çekenler hep uzun boylular olacak.
Aslında o işin esprisi bende her halukarda güvende hissederdim kendimi.haha şimdi aklıma geldi yazayım dedim, benden çok yaşayacaksın arkadaşım....
ama ben kendi adıma, bi bodyguardla olmasam da güvende hissedebilirim
Yanında bodyguard gibi, padişah gibi, selvi boylu sevgili isteyen bayanlar için..
Shaquille O’Neal ve sevgilisi Nicole Alexander..
Eki Görüntüle 334834
Eki Görüntüle 334835
Eki Görüntüle 334836
Eki Görüntüle 334837
erkeğin boyu kısa olmasını önemsermisiniz ?benim boy takıntım var galiba erkekte 1.80 altındaki erkeklerden hoşlanamıyorum malum türk erkeği kısa bu sorunumu nasıl yenicağim sıkıldım artık .
erkeğin boyu kısa olmasını önemsermisiniz ?benim boy takıntım var galiba erkekte 1.80 altındaki erkeklerden hoşlanamıyorum malum türk erkeği kısa bu sorunumu nasıl yenicağim sıkıldım artık .
Sevmeden, şöyle bir boyunu ölçeyim diye hiç demedim; ilişkilerde boyumuzun ölçüsünü almayalım yeter. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?