boy farkı

kesinlikle önemserim kısa boylu olamamalı yani Allah yaratmış sonuçta ama erkek uzun olmalı ki topuklu ayakkabı giyebilelim bide kalıplı olmalı uzun boylu ve kalıplı babayiğit diyorlar sanırım

evet canım hayatımda bir kişiyle çıktım oda uzundu ama yürüemedi ayrıldık .

ondandır büyük ihtimal..ben şuna dikkat ettim,biz kızlar hani diyoruz ya şu tipim bu değil,işte o tipi önceden sevdiğimiz kişiye benzer seçiyoruz,öncesi yoksa herkes olabilir.Daha önceden öyle birini tandıık sevdik ya onlar sevilebilir gözüyle bakıyoruz istemeden..Karşına seveceğin biri çıkarsa bunu aşarsın canım merak etme,kim bilir saşına uzun gelir..ama gelmeyebilir de..o zamana kadar seni etkileyen dikkatini çekenler hep uzun boylular olacak.

ondan öncede vardı ama hayatımda bu takıntım ama .

haha şimdi aklıma geldi yazayım dedim, benden çok yaşayacaksın arkadaşım....

ama ben kendi adıma, bi bodyguardla olmasam da güvende hissedebilirim
Aslında o işin esprisi bende her halukarda güvende hissederdim kendimi.

Ben seviyorsam boyu sorun etmezdim ama şuda varki zaten kısa boylu erkeği baştan sevemezdim ki sonradan sorun olsun.

Bu boy farkıda çok abes duruyor bence ama adamın boyunun uzunluğunu geçtim çok iri yapılı.

kadın-erkek arasında boy konusundada uyum olmalı mukakkak ki..

ancak şu kadar olucak diede sınır koyulmamalı..

sonuçta gönül bu 1.75 die adamı sevmeyecek haliniz yok..

mağazadan pantolon almıyoruz ki değişelim..

benim erkek arkadaşım 1.72 ancak bana hiçde kısa gelmiyor boyu..

sanırım benim pigme oluşumdan tamamlıyoruz birbirimizi

benim de sevgililerim hep fazlasıyla uzun boyluydu. ben kısayım zaten. aramızda 25-30 cm fark oluyodu ama ben severim uzun boylu erkeği
şuan birlikte olduğum insan ilk defa boyuma uygun ve orta boylu biri. bu daha iyimiş aslında topuklu giyip ayağımı harap etmeme gerek kalmadı

konuyu açan arkadaş başka bişi sormuş galiba:) benden kısa olmasını istemezdim:)

Son düzenleme:
Bu konu açılınca hep gülerim.
Ben ki benden 20 cm uzun olsun yapılı olsun der yakıp yıkardım.
Şimdi aramızda 10cm var yok sevdiğim adamla. Ayrıca sıska.
'Aşık dünyayı maşukasının aynası sanır.' demiş atalar. Benimkide o hesap.

1.78 ve 185 arası iyi.. hatta 1.78 tercihim.. daha altı ve üstü sakat oluyor.. bende hoslanamıyorum ne yalan dıyeyım benden kısa hıc olmadı ama benden az uzun olsa bile erkeksi glmıyor. birtek bende yok bu kimle konussam aynısını istiyor. ama hepsi kısa ve orta boyla cıkıyor :) herzaman beklentiler istenilenler olmuyor. göz yumulabilecekse eger sans verilmeli. ben yapabildiğim icin demıyorum. ben hıc yapamıyorum. ayrılık sebebı. ama bır arkadasım yaptı. gercekten suan o kadar mutlu ki belki en önce o evlenecek aramızdan :)

erkeğin boyu kısa olmasını önemsermisiniz ?benim boy takıntım var galiba erkekte 1.80 altındaki erkeklerden hoşlanamıyorum malum türk erkeği kısa bu sorunumu nasıl yenicağim sıkıldım artık .

Bu konuda senin gibi düşünüyorum erkekte boy olmazsa olmazım yani erkek dediğin heybetli görünecek en az 1.80 en fazla 1.86 bu arada kendimde uzun sayılmam 1.65 boyum ama neyseki eşim 1.83 topuklularla durumu kurtarıyorum şimdide oğlum uzun olsun diye durmadan çocuğa kalsiyum yüklüyorum

erkeğin boyu kısa olmasını önemsermisiniz ?benim boy takıntım var galiba erkekte 1.80 altındaki erkeklerden hoşlanamıyorum malum türk erkeği kısa bu sorunumu nasıl yenicağim sıkıldım artık .

canım bence bunu sorun olarak görme bende senin gibiyim 180 altı olmaz erkek demem felan boy olcak pos olcak diyodum beğenmiyodum kısa erkekleri allaha şükür 185 sevgilim var :) niye türk erkekleri kısa diye kısa olsunki yani sevgilimiz ben zaten kısa boylulara hiç o gözle bakmazdım öyle bakmayıncada aşıkta olmazsın sorun felan yok yani uzun iste uzun olsun rabbim ne demiş ayakkabı bağcığınız kaybolsa benden isteyin demiş bizde uzun boylu yakışıklı bir eş adayı istedikten sonra niye vermesin :)

bodur bodur kızlar uzun boylu arıyorlar ya nıck nıck nıck. herkes dengine göre bulsa daha güzel
takıntı yapma canım. erkekte zeka ve karizma önemlidir.
türk erkeğinin geni öyle işte. çok uzun boylu olması yakışıklı yada sempatik olacağı anlamına gemiyor.
önemli olan çiftlerin yan yana yakışması. 1.60 lık kıza 1.90 adam zaten abes görünüyor. yakışmıyorlar. senden 5-10 cm fazla olsa yeter,ona göre topuk giyersin

ha birde şöyle düşün 1.90lık adam istiyoruzda bizde victorias secret mankeni değiliz. yani öyle boylu poslu olacak yakışıklı olacak eee, peki sen? derler adama. ne yani dam da 90-60-90 olsun der, yada ufak tefek olsada güzel vücutlu olsun der ( ibrahim tatlısesin oryantali didem vardı mesela süper fizik) herkes kendine göre bulsun bişeyler işte :))

Sevmeden, şöyle bir boyunu ölçeyim diye hiç demedim; ilişkilerde boyumuzun ölçüsünü almayalım yeter. :)

Her zaman dua etmişimdir Allahım topuklu ayakkabı giyebileceğim bir koca nasip et diye :) Dualarım kabul oldu :) Benim boyum 175 eşimin 190 topukluyla taam hizalanıyoruzz :))))

benim boyum 166 eşim 169 ben sorun etmiyorum ama çevremdeki insanlar sorun edince bende bir ara sorun etmiştim şimdi hiç gereksiz olduğunu farkettim
önemli olan boy değilki önemli olan aşk sevgi ilgi özveridir bence bir erkekte bunu bulduysanız boya bakmayın evlenin kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…