Böyle abla düşman başına !!!

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Ablamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen

ablaniz kendi calismiyor mu?
aileler evlenirken bir sey yapmak zorunda degil sizde onlara bakmak zorunda degilsiniz
zaman zaman anlik durumlar olur saglik sorunu olur lazim olur tabiki yardim edilir ama ablaniz ağır sacmaliyor

Ablamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen
Size daha önce de hayır demeyi öğrenmeniz gerektiğini söylemiştik.
Elinizden geleni aileniz için yapmanız güzel tabi ama artık kendi aileniz var. Eşinizden gizli bişeyler yapmanız size olan güvenini sarsar. Eşiniz yapsa ne hissederdiniz?

Yahu istediğini desin. Benim artık ayrı evim yuvam var, lütfen biraz anlayışlı ol de en azından. Bu kadarını olsun demelisin yani. Kocana yazık değil mi?

ablanız da ne işgüzarmış yahu.
sizin bakmakla yükümlü olduğunuz tek kişi bebeğiniz şu an
ona iyi bir gelecek hazırlayın.

Aile de olsa araya ciddi mesafe koymanı gerekiyor bence.
Sizde o sizi arayınca sürekli çok borçlu olduğunuzu anlatın ve asla eşinizden gizli bir iş yapıp onun güvenini kırmayın.

Aynı anne babadansınız , o da çalışıp memur olsaymış. Onlar yaptırmıs olmuyor yani. Fazlasıyla yaptiklarını ödemişsinizdir. Size faydadan çok zararı olanları aileniz be olsa uzak tutun. Ablanız sizi kiskaniyor belli ki. Annenizi de dolduruyordur . Aç açıkta değillerse vicdanen de rahatsız olmayın. Hele ki ablanıza hić birsey yapmak zorunda değilsiniz.

Gelme bu manipulasyonlara zor gün olur sağlık şu bu verirsin herkes verir ama her ay 500 tl vermek ne demekmis. Esin senden gizli yapsa böyle birşey ne hissedersin sakin vermeyin benim ailem kapım ayrı artık ısrar edip durma sende memur ol çok para meraklisiysan deyin ki memur maaşıda belli yani ahim sahim değil sizinde kendinize göre ihtiyaçlarınız olur .ayrıca sizin eve giren paradan ablaniza ne onu ne ilgilendiriyor .kötü desinler size boşverin enayi demelerinden daha iyi bence

Aaa profil resmini değiştirince bilemedim ilk önceki Konu gibi cvp vermiceksen yazmasaydik keşke Mahjo :))

Aynı anne babadansınız , o da çalışıp memur olsaymış. Onlar yaptırmıs olmuyor yani. Fazlasıyla yaptiklarını ödemişsinizdir. Size faydadan çok zararı olanları aileniz be olsa uzak tutun. Ablanız sizi kiskaniyor belli ki. Annenizi de dolduruyordur . Aç açıkta değillerse vicdanen de rahatsız olmayın. Hele ki ablanıza hić birsey yapmak zorunda değilsiniz.
Evet ablam dolduruyor ailemin durumu çok kötü diyor 100 lira ya muhtaçlar diyor. Sen zenginsin diyor çocuğuna Doğum gününde bişiler aldırtıyor ben zaten alıyorum yeğenlerim içimden geliyor ama o bü tane alsam bu kötü iki tane alsaydın ben senin çocuğuna aldım vs

kimse kimseye bakmak mecburıyetinde değil
yok demeyi ögren artık , yada tlf çıkmayarakta baslayabilirsin .

Aile de olsa araya ciddi mesafe koymanı gerekiyor bence.
Sizde o sizi arayınca sürekli çok borçlu olduğunuzu anlatın ve asla eşinizden gizli bir iş yapıp onun güvenini kırmayın.
Nolacak diyor eşinin haberi olmaz gönder gitsin . Psikolojim bozuldu zaten zorlu bi hamilelik prematüre bi bebeğim oldu. Zor günlerim yeni geçti . Şimdi de ailem böyle yapıyor

Bir de annem yanıma geldi biletini babam aldı bana gönder 100 lira diyor . Dönüş biletlerini alıyorum . Ama eşimin annesi gözümün önünde bilet parasını veriyor . Siz de olunca su gibi akmıyor ki para diye veriyor . Ama aileme bunu dediğimde onlar Zengin diyor. Bize de zenginsiniz deyip duruyor iki memuruz kiradayız bir de arabamız var zenginlik dediği bu

Nolacak diyor eşinin haberi olmaz gönder gitsin . Psikolojim bozuldu zaten zorlu bi hamilelik prematüre bi bebeğim oldu. Zor günlerim yeni geçti . Şimdi de ailem böyle yapıyor
Ailede olsa bana aya bağı olacak kimseyi hayatımda tutmuyorum ben.
Ruh sağlığınız yerinde olmayınca çocuğa da faydanız olmayacak biliyorsunuz değil mi ?

Gelme bu manipulasyonlara zor gün olur sağlık şu bu verirsin herkes verir ama her ay 500 tl vermek ne demekmis. Esin senden gizli yapsa böyle birşey ne hissedersin sakin vermeyin benim ailem kapım ayrı artık ısrar edip durma sende memur ol çok para meraklisiysan deyin ki memur maaşıda belli yani ahim sahim değil sizinde kendinize göre ihtiyaçlarınız olur .ayrıca sizin eve giren paradan ablaniza ne onu ne ilgilendiriyor .kötü desinler size boşverin enayi demelerinden daha iyi bence
Evet mesela eşime ayakkabı aldığımızdan bahsetsem hemen şeriki aaa siz bi ayakkabıya o kdr para veriyorsunuz zenginisiniz siz bunu anneme babama söyler onlar keyif sürüyor siz maddi yönden zordasınız diyor

Ailede olsa bana aya bağı olacak kimseyi hayatımda tutmuyorum ben.
Ruh sağlığınız yerinde olmayınca çocuğa da faydanız olmayacak biliyorsunuz değil mi ?
Evet benim ruh sağlığım gitti zaten emzirmesem hemen psikiyatriye giderdim zaten evliliğimden sıkıntılar oldu buraya konu açtım . Ama bi de insanın kendi ailesi de böyle yapınca sığınacak kimsen kalmıyor .

ablaniz kendi calismiyor mu?
aileler evlenirken bir sey yapmak zorunda degil sizde onlara bakmak zorunda degilsiniz
zaman zaman anlik durumlar olur saglik sorunu olur lazim olur tabiki yardim edilir ama ablaniz ağır sacmaliyor
Çalışmıyor maddi durumları çok iyi değil sürekli eşinin kafasını yiyor para diye

Bebek arabası aldık çok çirkin dedi . Bebek beşiği aldık özencin yok kötü dedi. Gelinliğim kına geceliğim bana ait olan hiç birşeyi beğenmedi . İnstagrama resim koysam üzerindeki elbise yeni mi sen yeni kıyafetler alıyorsun diye o resmî koyduğuma pişman etti beni . Yani bilmiyorum iyi bi söz çıkmıyor ağzından

Back
X