Ablamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen