geber denmez ki insanların evlatları neler yapıyorda yinede o insanlar evlatlarının yanında oluyor alt tarafı bi tel ya tatli dille anlatabilirdi ama bağırmayı seçtiler beddua zaten haddi hesabı yok böyle olunca insan sığamadığını düşünyr yediği lokma boğazına takılıyor buda bnm imtihanım demekki zaten evlenemediğime üzülürdm bazen birde bu durumlar gerçkten bilemiyrm çok zoryani yaşınızdan ötürü... siz artık alınganlık falan yapıyorsunuz... yada ne bileyim bu yaşa geldim hala belirli şeyleri oturtamadım... gibi düşünüp stres yapıyorsunuz.... ailenizin söyledikleri de sizi rahatsız ediyor diyicem de.... ailenizin bu söylediklerini okuyunca onlar adına tutulur bir taraf bulamıyorum....
yani ergen değilsin... cahil değilsin... gayette aklı başındasın... 28 yaşına girmiş gencecik bir kızsın... bırak geber lafını bedduları... aileden gelen en ufak bir lafı bile kaldıramazsın tabiki bu yaştan sonra... umarım herşey düzelir yaa... annenle falan konuşsan yada konuştun mu hiç.... neden bu şekilde tepki verdiklerini sorsan... kendi düşüncelerini anlatsan... belki oda farkına varacaktır... bazı şeylerin senin üzerinde ne kadar kırıcı etki bıraktığının...geber denmez ki insanların evlatları neler yapıyorda yinede o insanlar evlatlarının yanında oluyor alt tarafı bi tel ya tatli dille anlatabilirdi ama bağırmayı seçtiler beddua zaten haddi hesabı yok böyle olunca insan sığamadığını düşünyr yediği lokma boğazına takılıyor buda bnm imtihanım demekki zaten evlenemediğime üzülürdm bazen birde bu durumlar gerçkten bilemiyrm çok zor
aynen canım kaldıramıyorsun artık maaşımın yükselirse ayrı bi eve yada aparta çıkmayı düşünüyrm gerçekten zaten onlar gidersen dönüşün olmaz bu kapıdan çıkarsan diyor ama dayanamıyor insan . annem kesinlikle babama laf ettirmiyor. ben bugüne kdr onları düşündüm attığım her adımda başarılı iken varlar ama birşey isteynce sanki düşmanlar neden böyle bunu kaldıramıyrm alt tarafı bi tel ya çok mu önemli kendim kazanıp alırsam eğer asla eskisi gibi olamam ailemleyani ergen değilsin... cahil değilsin... gayette aklı başındasın... 28 yaşına girmiş gencecik bir kızsın... bırak geber lafını bedduları... aileden gelen en ufak bir lafı bile kaldıramazsın tabiki bu yaştan sonra... umarım herşey düzelir yaa... annenle falan konuşsan yada konuştun mu hiç.... neden bu şekilde tepki verdiklerini sorsan... kendi düşüncelerini anlatsan... belki oda farkına varacaktır... bazı şeylerin senin üzerinde ne kadar kırıcı etki bıraktığının...
tek çocuk musun....aynen canım kaldıramıyorsun artık maaşımın yükselirse ayrı bi eve yada aparta çıkmayı düşünüyrm gerçekten zaten onlar gidersen dönüşün olmaz bu kapıdan çıkarsan diyor ama dayanamıyor insan . annem kesinlikle babama laf ettirmiyor. ben bugüne kdr onları düşündüm attığım her adımda başarılı iken varlar ama birşey isteynce sanki düşmanlar neden böyle bunu kaldıramıyrm alt tarafı bi tel ya çok mu önemli kendim kazanıp alırsam eğer asla eskisi gibi olamam ailemle
deilim kardeşim evli ayrı şehirdetek çocuk musun....
Ben yeni işe başladım aldığım maaş 600 tl. Telefonum bozuk tel almak istiyorum.babama bana telefon alırmısın dedim ben sana maaşımı aldıkca öderim dedim bana çok ağır laflar etti almıyorum lan ne alcakmışım kazanda al beni dinden imandan çıkarma terbiyesiz dedi şimdi benim tek suçum tel alırmısın demek aileme demiycem de kime diyeceğim telefon isteğimi bilmiyorum Ağlıyorum sinirden çok Üzgünüm gerçekten kredi kartım yok sadece babama kendi kartına geç ödeyeyim dedim bana annem babam ne beddualar etti geber diye. Telim bozuk olmasa böyle birşey istemezdim demekki bi yaştan sonra baba evine bile sığamıyor insan. Zaten ailem hep beddua eder bana en ufak hatam da. Ben artık soğudum onlardan bu olaydan sonra
Sorunlu bi geçmişim yok kpss kazanamadm bi süre işsizdim işe girdim şimdi dersane parası ehliyet parası biriktirmek için bi yandan hem. Bana en azından güzellikle anlatabilirdi ama beni rencide etti bende bi genç kız olarak incindim
aynen öyle alt tarafı bi telefon herhalde ödemem diye korktularzaten annem bile çalışır ben işsizken bana 10 tl verirdi aylık bi genç kıza on tl neyine yeterse her neyse konu o değil tabide bilmiyrm zoruma gtti bide ben odamda bu duruma üzülüp ağlarken rahatca mutfakta tavuk yemeleri yani işte şunu anladım bu haytta belli yaştan sonra baba evine bile fazla geliyorsun
aynen canım öyle yapacağım rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten şu üç dört gündür bi yabancı oldu onlar gözümde gerçekten. araştırıyorum bi yer bulursam alıcam taksit taksit ödeyeceğim.maaşım düşük kart vermiyor banka bana asgari olmak zorunda imişKıyamam ben sana ya...
Canım düşük limitli atıyorum 1000 liralık bir kredi kartı çıkarsan? Ya da 500 bilemedim şimdi.
Onunla alır ufak ufak ödersin.
Ya da gsm şirketlerinden alırsın, yarısını karttan geçersin, diğer sene faturandan ödersin.
Bir de bizim burada özşanal diye bir yer var, kartsız 24 aya kadar vade yapıyorlar, hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu tür yerlerden de alabilirsin.
Hoş vade farkı epey ekliyorlar üstüne ama başka fikir gelmedi aklıma.
Babanı da hiç takma kafana. Bu tür insanlar sonunda o sayıp sövdükleri aile bireylerinin eline düşüyorlar.
Üzülme, ağlama hiç
aynen canım öyle yapacağım rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten şu üç dört gündür bi yabancı oldu onlar gözümde gerçekten. araştırıyorum bi yer bulursam alıcam taksit taksit ödeyeceğim.maaşım düşük kart vermiyor banka bana asgari olmak zorunda imiş
iş başı eğitim programı olduğu için altı ay 600 tl maaşım sonra kadroya alınırsam yükselcek alınmazsam çıkarcaklar malesef umarım alınırımda aileme yük olmam
Her şeyi geçtim de.. Asgari ücret bile almadığınız bir işte mi çalışıyorsunuz? Ne iş yapıyorsunuz ki? SGK nız var mı diye soramıyorum bile. Size 600 TL maaş veren bir işveren SGK nızı yapmaz herhalde. 600 TL maaş mı olur yahu? Bu yasal değil ki.. Şoka girdim.
evet öyleyim deneme süresi bitesiye ancak tel alabilcem herhalde dersane parası bile biriktiremiycemHa deneme sürecindesin yani, hadi inşallah..Kadroya geçersin umarım..
Bide kaçan kız suçlu olur .Biz hiç bişeyini eksik etmedik onu çok seviyoruz ama kaçtı evden felan diyeOndan sonra çocuklarını müge anlıda ararlar. Sen bu yaşa kadar ilgilenme, çocuğunun derdiyle uğraşma.. Sonuç; bu çocuk niye kaçtı? Kaçar tabii.
Kendi ayaklarının üstünde dur canım sen. Boşver ailende olsa salla gitsin. Kendi hayatına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?