böyle aile olmaz olsun

yani yaşınızdan ötürü... siz artık alınganlık falan yapıyorsunuz... yada ne bileyim bu yaşa geldim hala belirli şeyleri oturtamadım... gibi düşünüp stres yapıyorsunuz.... ailenizin söyledikleri de sizi rahatsız ediyor diyicem de.... ailenizin bu söylediklerini okuyunca onlar adına tutulur bir taraf bulamıyorum....

geber denmez ki insanların evlatları neler yapıyorda yinede o insanlar evlatlarının yanında oluyor alt tarafı bi tel ya tatli dille anlatabilirdi ama bağırmayı seçtiler beddua zaten haddi hesabı yok böyle olunca insan sığamadığını düşünyr yediği lokma boğazına takılıyor buda bnm imtihanım demekki zaten evlenemediğime üzülürdm bazen birde bu durumlar gerçkten bilemiyrm çok zor

yani ergen değilsin... cahil değilsin... gayette aklı başındasın... 28 yaşına girmiş gencecik bir kızsın... bırak geber lafını bedduları... aileden gelen en ufak bir lafı bile kaldıramazsın tabiki bu yaştan sonra... umarım herşey düzelir yaa... annenle falan konuşsan yada konuştun mu hiç.... neden bu şekilde tepki verdiklerini sorsan... kendi düşüncelerini anlatsan... belki oda farkına varacaktır... bazı şeylerin senin üzerinde ne kadar kırıcı etki bıraktığının...

Her ne olursa olsun , insan evladina Geber demez ..

Annen ve Baban sorunlu galiba .

Ayrica Gsm sirketleri ayda faturali hatli telefon yapiyor kendi adina yap canim sende.

aynen canım kaldıramıyorsun artık maaşımın yükselirse ayrı bi eve yada aparta çıkmayı düşünüyrm gerçekten zaten onlar gidersen dönüşün olmaz bu kapıdan çıkarsan diyor ama dayanamıyor insan . annem kesinlikle babama laf ettirmiyor. ben bugüne kdr onları düşündüm attığım her adımda başarılı iken varlar ama birşey isteynce sanki düşmanlar neden böyle bunu kaldıramıyrm alt tarafı bi tel ya çok mu önemli kendim kazanıp alırsam eğer asla eskisi gibi olamam ailemle

Insan annesini babasini seçemiyor. Sabredin, bu arada kendinize yatirim yapin. Kpss ye kazanmaya çalisin. Olmazsa ayri eve çikarsiniz

tek çocuk musun....

Her şeyi geçtim de.. Asgari ücret bile almadığınız bir işte mi çalışıyorsunuz? Ne iş yapıyorsunuz ki? SGK nız var mı diye soramıyorum bile. Size 600 TL maaş veren bir işveren SGK nızı yapmaz herhalde. 600 TL maaş mı olur yahu? Bu yasal değil ki.. Şoka girdim.

Kıyamam ben sana ya...

Canım düşük limitli atıyorum 1000 liralık bir kredi kartı çıkarsan? Ya da 500 bilemedim şimdi.
Onunla alır ufak ufak ödersin.
Ya da gsm şirketlerinden alırsın, yarısını karttan geçersin, diğer sene faturandan ödersin.

Bir de bizim burada özşanal diye bir yer var, kartsız 24 aya kadar vade yapıyorlar, hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu tür yerlerden de alabilirsin.
Hoş vade farkı epey ekliyorlar üstüne ama başka fikir gelmedi aklıma.

Babanı da hiç takma kafana. Bu tür insanlar sonunda o sayıp sövdükleri aile bireylerinin eline düşüyorlar.
Üzülme, ağlama hiç

aynen canım öyle yapacağım rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten şu üç dört gündür bi yabancı oldu onlar gözümde gerçekten. araştırıyorum bi yer bulursam alıcam taksit taksit ödeyeceğim.maaşım düşük kart vermiyor banka bana asgari olmak zorunda imiş

iş başı eğitim programı olduğu için altı ay 600 tl maaşım sonra kadroya alınırsam yükselcek alınmazsam çıkarcaklar malesef umarım alınırımda aileme yük olmam

Nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama patronundan bir maaş yazısı alabilirsin. Biraz daha yüksek gösterebileceği.
Bu arada evet maaşının asgari olması gerekiyor. Hala asgarinin altında insan çalıştıran yerlerin, böyle sistemin içine tüküreyim ben.

Deneme süreci kadro falan hikaye. Şikayet bile edebilirsiniz iş yerinizi... Stajyer olarak görünmediğiniz takdirde asgariden düşük maaş alamazsınız. Stajyerlerin de SGK'sı ödenmek zorunda. İş hukukundan bihaber olmayın lütfen.

Ha deneme sürecindesin yani, hadi inşallah..Kadroya geçersin umarım..
evet öyleyim deneme süresi bitesiye ancak tel alabilcem herhalde dersane parası bile biriktiremiycem

Çok üzüldüm ama sen herseye rağmen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış

Ondan sonra çocuklarını müge anlıda ararlar. Sen bu yaşa kadar ilgilenme, çocuğunun derdiyle uğraşma.. Sonuç; bu çocuk niye kaçtı? Kaçar tabii.

Kendi ayaklarının üstünde dur canım sen. Boşver ailende olsa salla gitsin. Kendi hayatına bak

Bide kaçan kız suçlu olur .Biz hiç bişeyini eksik etmedik onu çok seviyoruz ama kaçtı evden felan diye

Annenin yetiştirilme tarzı, babanın yetiştirilme tarzı yanlış olmuş. Kişiliklerini görüyoruz. Beddua nedir allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…