inanamıyorum bu ailelere yaa.nasıl böyle davranabiliyorlar.İnsan şüphe ediyor bazen onların gerçek çocuğu olduğundan
aynen öyle cnm.bende böyle çok özenirim öyle aileleri görünce.çocuklarının gözünün içine bakarlar bişey istiyor mu bir sıkıntısı var mı diye.ki gerçek çocuğu olmayan çocuklara da pırlanta gibi davranan anneler babalar var
sephoraya katiliyorumGsm şirketleri aylık ödemeyle telefon satıyor. Kimseye muhtaç olmadan bu şekilde alabilirsiniz.
Anne babalar bazen tuhaf davranabiliyor. Beklemediğimiz tepkiler alabiliyoruz. Sıkmayın canınızı.
kaç yaşındasınız... hem anneniz hem babanız neden bu kadar ufak bir sebepten dolayı size bu kadar ağır laflar ediyorlar ki... yani durup dururken böyle şeyler için bir anne ve baba neden bu kadar ağır konuşur ki... evle ilgili sorunlu bir geçmişiniz mi var....
tabi ki etmez diyemiyorum.... çünkü ediyorlar... ama sebep ne olursa olsun etmemeliler... bu soruyu durup dururken neden bu tepkileri diye merak ederek sormuştum.... yani yakın zamanda bişey mi yaşandı da bu kadar tepkili cevaplar veriyorlar diye....sorunlu geçmiş de olsa, insan çocuğuna "geber" diye beddua eder mi?
ne güzelde çalışıyormuşsun... ehliyet parası... dershane parası... bunları da düşünüyorsun... başka kardeşin var mı... onlara da mı aynı tepkiyi gösteriyorlar diye merak ettim....Sorunlu bi geçmişim yok kpss kazanamadm bi süre işsizdim işe girdim şimdi dersane parası ehliyet parası biriktirmek için bi yandan hem. Bana en azından güzellikle anlatabilirdi ama beni rencide etti bende bi genç kız olarak incindim
aynen öyle alt tarafı bi telefon herhalde ödemem diye korktularAllah Allah sanki evin tapusunu istediniz hepi topu telefon parası ki o da geri ödemek şartıyla..
evet değişti yada ben öyle hissediyorum bilmiyorumsürekli yaştan bahsediyorsun... sana karşı tavırları belli bir yaştan sonramı değişti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?