böyle aile olmaz olsun

anne babalar evladından yaşlanınca hizmet,bakım bekler ya böyle anne babalar hiç bişeyi haketmiyor!

Lüks telefon alma.. Sıkı bir birikim yap.. Analık babalık Duygusundan uzaklar.. Kendileri ne olduklarının farkında değiller!
Anadır babadır CevAp verme yüz gözde olma.

Babanın tepkisi yalnış kırılmışsın.Ama o sizin babanız fazla uzatmayın adamın da belki gücü yok.Yeni işe başladım diyorsun , biraz zamana bırak para biriktirip bütçene uygun alırısn inşallah...

'belli bi yastan sonra sigamamak' la ilgisi yok bunun, onceden farklilardi simdi yas buyuyunce farkli mi oldular..

üzülmeyin bakın çalışıyorsunuz .Gerçekten bir anne ve babaya yakışmıcak kelimeler ama yapacak bişey yok anne ve baba işte...Sabırlı olun ve karamsarlığa kapılmayın.İnşallah hatalarını anlarlar.

Çok şaşırdım gerçekten bazen ailemle tartışssam bile yatıp kalkıp şükretmem gerek böyle bir aileye sahip olduğum için bi defa bi tlfna bakıyodum o sıra almayı düşünüyodum babam karta çektirelim dedi bende tmm dedim aldım tlfnu sonra da o senin hediyen ben ödemem dedim o da senden kyımetli mi dedi çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten

beddua etmek kinden nefretten ileri gelir..o kişinin başına kötü işlerin gelmesini isteyerek rahatlayacağına inanır insan..
beddua eden anne babada olsa içinde evladına karşı nefret olur olmaması lazım ama oluyor..eee insanoğlu işte..

insanın çok zoruna gidiyor en güvenmesi gerektiklerinden böyle bişey görmek, ben senin yerinde olsam bundan ders çıkarır bir iğne ucu istemezdim artık ... Biliyorum belki zor ama kendin biriktir en azından işi görecek kadar uygun bişey al.telefonun bozuk diye sana ulaşamayacaklar yine ailen.

canım maaşın çok düşük. asgari ücretten de az, neden böyle. en az asgari ücret olması gerekmiyor mu

canım maaşın çok düşük. asgari ücretten de az, neden böyle. en az asgari ücret olması gerekmiyor mu
iş başı eğitim programı var işkurun yaptığı o yüzden düşük maaşım 600 tl de neye yeter gerisini siz düşünün ama napalım az olsun helalinden olsun

en azından deselerki biz yardımcı olururz ödemene faturaya yansıyan falan al içim yanmaz bu kadar ama sanki çok kötü birşey istemişim muamelesi gördüm zoruma giden bu

en azından deselerki biz yardımcı olururz ödemene faturaya yansıyan falan al içim yanmaz bu kadar ama sanki çok kötü birşey istemişim muamelesi gördüm zoruma giden bu

Tamam demek ki bundan sonra ailenden de olsa istemeyecekmişsin, bende bazen buna benzer şeyler yaşadım aman dedim yani kendim yaparım ya da eksik kalır daha iyi...

cok uzuldum Allah onlari bu yaptiklarina pisman etsin insallah..

Aynı senin gibi kızımda çok lüx cep telefonu istedi ama almadık o yaz tatilinde çalışıp kendi aldı, şimdi kıymetini biliyor para kazanmanın ne kadar zor olduğunu hem her istendiği alınmaz o vakit çocuk mutsuz olur
mücadeleyi bırakır şımarık olur ki kızımda şımarık değil tek çocuk olmasına rağmen sadece annenlerin beduası yanlış , usulce anlatabilirlerdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…