- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
alkisliyorum seni vede opuyorum canim benced..
tebrik ediyorum sizi :) evet herkes iyi bir anne olmyabilir ama onları karalama hakkımz yok bnce..yine olurum. Annem o benim. ben dogmams cocuklarimi dusunurken icim titriyor gozlerim doluyorsa o bana yaptiklarini isteyerek yapmamistir
asistan değilim yıllardır pratisyen hekimlik yapıyorum..ailem seninki gibi değildir...fakat ben hiç evde durmadım..okul biitince direk tayin istedim...çünkü kendi hayatımı kurmak istedim bi an önce..sen de kurmalısın..çünkü kendimden biliyorum kazanmak için ve okumak için az uğraşmadın..uzak olunca çok kıymetli olucaksın gör bak..kendine ait bi hayatın olunca olgunlaşacaksın..sinirli yapın gidecek..sen de onları özler olunca tahammülün artacak..aile ilişkileriniz de düzelecek..
Aynı anne bende. İnan uzmanla evlensen yine seni kıskanacak. Çünkü seni kendiyle kıyaslıyor. Benim annem de eşime gençlik aşkımı bile anlattıı Eşim kıskandı. Beni kıskanıyor. Fen lisesi okudum. Ünv okudum. hep afdersiniz ...spu olacak dedi çevreye. Namusumla evlendim. Eşimin işi de huyu da iyi. Bu sefer de rahatımı kıskanıyor. Ben eşimi annemden etkilenmesin diye, annemin psikiyatr raporlarıyla ikna ediyorum. bi insan annesiyle nasıl anlaşamaz diye şaşırıyor, kayınvalidem eşimi her daim övmekten uçurduğu için.. annemde bipolar bozukluk şizofreni kronik depresyon ne ararsan var. Babamla iyi anlaşamaz annem hep beni babam takdir ederdi, eşim beni mutlu ettikçe çatlar. Çok sabrediyorum ve ağlar.
dünkü tanıdıgı sevglilinemi bu güvenarkadaşlar okudum doktor oldum ama annem okurken dahi küçümserdi iste okuycaksın ama yiine muhtac olcaksın bize filan kıskanığından mı neden bilemiyorum. bi insan, evladı okurken bunu der mi. neyse bitirdim okulumu ve para kazanmaya başladım. benden ara ara para istiyor veriyorum bende sonuçta evin ihtiyaçları lafını etmem. ama bugün dedemin yanında şaka yolllu dedim annem zamanında böyle diyodu ama bak şimdi benden istiyo diye.
bu sefer beni bi yerden aşağılıycakya işte ben okumadım ama baban mühendis beni aldı en azından. sen iki üniverste gibi okudun gittin boş bidonu buldun. sevgilim çevre mühendisi ve askerde işi yok henüz. alay edip duruyor. bende çok bozuldum üstelik dedemin yanında erkek arkadaşım hakkında böyle konuşuyor. dedemde ayıp değil birini bulması. mühendislik kötü değil neden öyle diyosun dedi anneme. bana da o annen annene bu kadar çıkışma dedi. bende para filan isteme benden bidaha dedim. çok kızdım. aşağılamaya gelince güzel aşağılıyor sonra şu alıncak para ver. bilmiyorum belki yanlış dediğim ama yeter sevgilimle alay edip duruyor. ayrılsam bu sefer de eve başıma kaldın diycek.
bu nasıl anne. bıktım artık şu an ağlıyorum odamda böyle anne olur mu ya ? ne diyim ne yapıyım muhattap olmamaya mı çalışıyım
dünkü tanıdıgı sevglilinemi bu güven
ayrıca her anne ister kızı rahat etsin yani bos bidon demek issiz gücsüz demek manasındna söylemis
arkadaşlar okudum doktor oldum ama annem okurken dahi küçümserdi iste okuycaksın ama yiine muhtac olcaksın bize filan kıskanığından mı neden bilemiyorum. bi insan, evladı okurken bunu der mi. neyse bitirdim okulumu ve para kazanmaya başladım. benden ara ara para istiyor veriyorum bende sonuçta evin ihtiyaçları lafını etmem. ama bugün dedemin yanında şaka yolllu dedim annem zamanında böyle diyodu ama bak şimdi benden istiyo diye.
bu sefer beni bi yerden aşağılıycakya işte ben okumadım ama baban mühendis beni aldı en azından. sen iki üniverste gibi okudun gittin boş bidonu buldun. sevgilim çevre mühendisi ve askerde işi yok henüz. alay edip duruyor. bende çok bozuldum üstelik dedemin yanında erkek arkadaşım hakkında böyle konuşuyor. dedemde ayıp değil birini bulması. mühendislik kötü değil neden öyle diyosun dedi anneme. bana da o annen annene bu kadar çıkışma dedi. bende para filan isteme benden bidaha dedim. çok kızdım. aşağılamaya gelince güzel aşağılıyor sonra şu alıncak para ver. bilmiyorum belki yanlış dediğim ama yeter sevgilimle alay edip duruyor. ayrılsam bu sefer de eve başıma kaldın diycek.
bu nasıl anne. bıktım artık şu an ağlıyorum odamda böyle anne olur mu ya ? ne diyim ne yapıyım muhattap olmamaya mı çalışıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?