böyle anne olur mu ya nefret ediyorum ondan :(

Temmuz 2014 konunuzdan alıntıdır:

gamzenk , annenizin söylediklerini uc uca ekleyerek farklı bir noktaya götürüyorsunuz sanırım fark etmeden. Annenizin tepkisi aslında erkek arkadaşınızın bölümü değil sanırım ki. Anneniz , sürekli bölümünü tekrar ettiği için takıldığı noktanın erkek arkadaşınızın mesleği olduğunu var saymak istiyorsunuz. En azından Temmuz ayındaki konunuzdan sorunun farklı olduğu anlaşılıyor.

Yeni mezunsunuz ve henüz uzmanlığınızı almadınız. Minimum 25 yaşında olduğunuzu düşünerek sizden yaşça büyük erkek arkadaşınızın yeni askere gitmesi ve henüz hiç bir iş tecrübesi olmaması nedeni ile annenizin kaygıları var.

Annenizin kaygıları nedeni ile söylediği sözler kırıcı olabilir ancak sizin söylediğiniz söz çok ağır olmuş. Anneniz bir özürü hak ediyor.

yalnız erkek arkadaşınız daha askere gitmemiş ve sizden büyükmüş, ayrıca işi yokmuş. bi anne olarak ben olsam ben de istemezdim. o konuda kızamıcam annenize. kaygılanmakta haklı.
işe girme ihtimalı ver mı kendisi ne düşünüyor. bunları konuşuyor musunuz

ama kurban olurum dedinizz..

Sadece erkek arkadas konusu degilki. Meslekle
Ilgili olaya takildim ben bugun asil olarak. Kendimle ilgili dedigi seylere takildim.

erkek arkadas konusu temmuzdan beri ayni bende ona askerden gelsin ise girsin oyle olur ancak zaten dedim birsey demedim. Ama o beni asagilamayi secti ve meslegi olmasina ragmen erkek arkadasimi asagilamaya devam etti. Azcik uslubu normal olsa hak veriyorum ben zaten ona

Erkek arkadasim kpss ye girdi gitmeden bi yerle konustu. Donunce baslamayi dusunuyor. Yani zaten bende calismayan biriyle evlenmemki o konuda hak verdim ama uslubuve beni asagilamasi yanlis geliyor bana

canım çok yakın bi arkadaşım doktor onun annesi de aynı seninkinden. okurken falan bi kere para göndermedi annesi var mı yok mu ne yiyosun diye bile sormadı oda arkadaşımdı. babası annesinden gizli gönderiyodu annene söyleme de huzursuzluk çıkmasın falan diyodu. insan yavrusunu nası kıskanır bilmiyorum ama kıskanıyo mu kendini daha akıllı zeki gösterme çabası mı ne bilmiorum. bizim yanımıza falan gelince annesi direk ben lisede okul3. süydüm şöyle derslerim iyiydi falan diye anlatıyodu. bi de arkadaşım doktor olduğu halde ha bire bak bilmemkimin kızı yüksek lisansa başlamış bak bilmemkimin oğlu bitirmiş direk bankada işe girmiş hiç boşta kalmamış falan diye hala örnek gösteriyodu. kız en son tıpı bırakayım bankaya mı giriyim ne istiyon falan demişti ama kız idare ediyo. arkadaşların dediği gibi atsan atılmaz satsan satılmaz öyle hiç bi zaman annesiyle çok samimi olmadı ama gönlünü de kırmadı. sen de elinden geldiğince idare et cnm. sert bi şekilde erkek arkadaşım hakkında yorum yapma diyebilirsin belki o konuda bişey diyemicem.
bi de mesela sen annene bolca iltifat et içinden gelmese de zorla kendini başkalarının yanında benimkinde süper işe yarıyo

Sevgilime tek Kelimesini dahi soylemedim annemden nefret etmesin diye. Aylardir kavga halindeyiz sevgilimle bulusmaya giderken dunya olay cikarirdi ve ben yansitmadim hic. Bu ianin cok zor oldu benim icin cunku duygularini saklayabilen bi insan degilim.

anneme Terbiyesi z demedim burd dedim yaptigi terbiyesizlik diye. Ah ta etmedim. Meslegi benden dusuk diye az para alicak diyr tanimadan rtmden ayrilmami istedi. Onun icin dedim insallah sevgilim iyi bir ise girerde utandirir annemi diye.

Karşılıklı konuşmada sorun yaşıyorsunuz. Annenizin sakin bir anında tane tane anlatın. Sizi yetiştiren , bu yaşa getiren anneniz kötülüğünüzü istemiyordur. Mesleğinize yönelttiği aşağılama nedir bilemiyorum. Her anne babanın çocuğuna yaklaşımı birbirinden farklı. Belki çocuk yaşlarınızda sizi motive eden itici güç üzerinize gelinmesi idi , bu şekilde hırslanıyor ve başarılı olmak için daha çok çalışıyordunuz. Yanlış anlaşılmasın söylediğim. Annenizi haklı çıkarmak değil amacım. Belki anneniz kendince sizi TUS a motive etmeye çalışıyordur.

üzücü bi durum ama ben boş bidona çok güldüm.bu anne lafları beni mahvediyo

okey..olsun terbıyesızlık ettı dedıkce yaptıgı hersey sana batar..bır ınsanın ne kadar canımızı sıkan seylerınden soz eder ve takarsak daha da buyur gozumuzdekı yerı de zedelenir..
boşver gurur duy ona bırseyler alabılıyorsun dıye..ne ınsanlar var etrafta..tabı kı her kotuyu gorup şükretmekten bahsetmıyorum ama yıne de durumun kötü değil işte..nefret edıyorum deme boşver..ıyı yanlarını da gormeye calıs..hayat her zaman tatlılıklar sunmaz.daha da sevaba gırersın hem

Nefret edilecek kadar bir durum yok ortada.Annen sonuçta.Hee de geç

Daha bir senedir bile çıkmadığınız bir adam için, sizi büyüte yediren içiren doktor olmanı sağlayan annenizden mi nefret ediyorsunuz. Ya anneniz o sizin farkında mısınız kendi okumadı diye niye sizi kıskansın arkadaşınız değil ki bu kişi istemese okutmayabilirdi yani. Sizin iyiliğinizi düşünüyor, ezilmenizi istemiyor daha işi yok, askerliği var diye ve daha çok yenisiniz diye yapıyor. Erkek arkadaşınızla devam eder mi bilinmez ama anne her zaman yanınızda olacak ter varlıktır ne demek nefret etmek bir anne için ne kolay ağzınıza alabiliyorsunuz bu sözü yazık çok yazık.

Dikkat edersen annem benin okumama da karsi. Evet okuttu ama aman kizim oku yaparsin diyerwk degil. Ben ders calisirken aman calisma derdi. Sen oku yine bize muhtac olcaksin derdi durmadan. Ben bu laflar icinde okudum okulumu. Biliyordum annemin soylediklerinin yanlis oldugunu.

ayrica erkek arkadasim icin kizmiyorum anneme. Erkek arkadasimi kotuluyor ve benide asagiliyor akilsizsin muamelesi yapiyor. Ona gore zengin koca bulucaktim o zaman akilli olcaktim maalesef ki boyle. benim kizdigim nokta bu. Benim okumamla alay edip sonra sen doktorsun nasil kendinden alt meslegi alicaksin ben doktor olsam babani almazdim diyen birine nasil hak vermemi bekliyorsunuz? Bi yerden sonra patladim artik elimde olmadi

hayatın merkezine para ve statüyü koymuş bir anne kendi eliyle evladını mahvedecek... sinyal veriyorsunuz arkadaşım bence savunma psikolojisini bırakın ve zayıf anne kız bağınızın sizi etkilemesine izin vermeyin

Canım ben senden yas olarak kucugm ama ayni dert bendede var . Annem kendimi bildim bileli ne kadar sevsede sen yapamazsin sen edemezsin cabuk yilarsin der. Simdi bende para kazanıyor ve fazladiyla yardm ediorm beni kucumsedigi zamanda tavrimi ortaya koyuyorm tipki senin yaptigin gibi. Sonra o yola geliyor zaten. Kaldiki sen yilma bildigin gibi devam et yardimini et ama sozlerini kulagn birile dinle oburunden cikar. Sanirim annelerimiz suanki yaslarinda yaşlarını kabul etmek zor geliyor ve onun genclik aynasi olan bizlerle bi yarisa giriyor. He de gec sıkma canını

Ha unutmadan ayı sevdigi postu yerden yere calarmis :)

annen olgun değilse sn davran.. ve asla aileni sevgiline karalama emin ol ilerde bunu yuzune vurur... ve annenin kıymetini bil gun gelir bulamazsn.tamam blki iyi bir anne degil ama ama o seni 9 ay karnında tasıdı kuzum sonradan pisman olacagın kelimeler kullanma elin oğlu için anneni karalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…