Boyle bi durumda anlayis gosterir miydiniz

Ondan benim arkadaşımda var gelmez asla esi evdeyken birgun sinirden hayirdir emmeden uyuyamiyo mu demiştim iiy

Gene midem kalktıp gitmek istedi dur be durduğun yerde sende

Bayramlar geniş aileyle, akrabalarla vakit geçirmek için en güzel fırsatlardan. Bunda da çekirdek aile takılma hevesini anlamıyorum açıkcası. Adam zaten senenin diğer günleri sizinle, bayramda da ailesiyle olsun siz gitmek istemiyorsanız. Evde durup kendi kendinize kurulmayacaksanız kalın yoksa sizde gidin. Kalabalıktan kaçtıkça çocukların alışma süreleri de uzuyor.

Ay versem bayılarak götürür ama aklım kalır.Bayramda heryer kalabalık oluyor ellerinden kaçar kaybolur burda beyin olarak daha çok yorulurum
E ama siz de ne ayranım ekşisin ne yoğurdum dökülsün diyorsunuz. Adam gidecek gezmeye öyle ya da böyle. Siz de karar verin ne yapacağınıza.

Takıldığım sey şu yani benim gitmemem için kendimce mantıklı bi açıklamam var ve o biz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi buna üzüldüm.
Takım olmak her yere siyam ikizi gibi gidip gelmek demek değil ki bazen kadın için de erkek için de kafa istirahati gerekir hem ne var yani heves etmiş gitsin .

Vurmazsa durmasın, kalabalıkaınız herkes 10 dk ilgilense 3-5 saat de uyusa yeter yani. Bebek arabasını götür sevdiği oyuncakları götür illa da gitmem dersen eşin gitsin.

Durmazsa durmasın, kalabalıksınız herkes 10 dk ilgilense 3-5 saat de uyusa yeter yani. Bebek arabasını götür sevdiği oyuncakları götür illa da gitmem dersen eşin gitsin
Takıldığım sey şu yani benim gitmemem için kendimce mantıklı bi açıklamam var ve o biz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi buna üzüldüm.
O da insan ya hani, o kalabalıklığı özlemiş olması normal değil mi?

Çocuk konusunda bana biraz fazla evhamlı geldiniz. Çocuğun sürekli ensesinde durmanız doğru değil. Çocuğu babasına emanet edememeniz normal değil.
Yürüme çağında anladığım kadarıyla elbet düşecek aman düşmesin diye eve kapanıp kalmak, çocuğun sürekli dibinde gezmek de iyi değil.
Sürekli en kötü senaryoları düşünüp eşle de tartışıyorsunuz belli ki ama eşinize de biraz alan tanıyın. Çocuğunuza da. Bırakın biraz da düşe kalka büyüsün ama babasına da güvenin yani

Haklısınız ama sanki kimse anne kadar kontrol altında tutamaz gibi geliyor

5 yaşında olduğunu söylemişti diğer konuda. inanılmaz korumacı bir tutumu var. iki konudan da belli olduğu üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…