Ondan benim arkadaşımda var gelmez asla esi evdeyken birgun sinirden hayirdir emmeden uyuyamiyo mu demiştim iiyEşi evdeyken asla plan yapmayan bir sürü kadın varmış. Geçenlerde okudum burada, aydınlandım resmen. Eşi olmadan kendi annesine bile gitmeyen bir üye vardı. Evde kocam yalnız ne yapacak, yalnız kalmayı sevmiyor diyordu biri. Prenses erkekten nefretttt.
Gene midem kalktıp gitmek istedi dur be durduğun yerde sendeEşi evdeyken asla plan yapmayan bir sürü kadın varmış. Geçenlerde okudum burada, aydınlandım resmen. Eşi olmadan kendi annesine bile gitmeyen bir üye vardı. Evde kocam yalnız ne yapacak, yalnız kalmayı sevmiyor diyordu biri. Prenses erkekten nefretttt.
Aşkı Memnu Melih Bey takımı geldi aklıma.Takım mısınız
En sevdiğim takım takavatAşkı Memnu Melih Bey takımı geldi aklıma.
Ben Firdevs oluyorum sanırımEn sevdiğim takım takavat
Değilsiniz zaten karı kocasınız siz. Kendi kişisel alanlarınız olması normal. Gitmek istemiyorsan kendisi gitsin akrabalarıyla takılsın , gitmeme sebebin yalnızca çocuksa git çocuğu da ver kucağına baksın.Sanırım değilmişiz
Ay versem bayılarak götürür ama aklım kalır.Bayramda heryer kalabalık oluyor ellerinden kaçar kaybolur burda beyin olarak daha çok yorulurumGitsin ve çocuğu da götürsün, eğlensinler beraber. Sen de ya program yap ya kafa dinle.
E ama siz de ne ayranım ekşisin ne yoğurdum dökülsün diyorsunuz. Adam gidecek gezmeye öyle ya da böyle. Siz de karar verin ne yapacağınıza.Ay versem bayılarak götürür ama aklım kalır.Bayramda heryer kalabalık oluyor ellerinden kaçar kaybolur burda beyin olarak daha çok yorulurum
Takım olmak her yere siyam ikizi gibi gidip gelmek demek değil ki bazen kadın için de erkek için de kafa istirahati gerekir hem ne var yani heves etmiş gitsin .Takıldığım sey şu yani benim gitmemem için kendimce mantıklı bi açıklamam var ve o biz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi buna üzüldüm.
Vurmazsa durmasın, kalabalıkaınız herkes 10 dk ilgilense 3-5 saat de uyusa yeter yani. Bebek arabasını götür sevdiği oyuncakları götür illa da gitmem dersen eşin gitsin.Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Durmazsa durmasın, kalabalıksınız herkes 10 dk ilgilense 3-5 saat de uyusa yeter yani. Bebek arabasını götür sevdiği oyuncakları götür illa da gitmem dersen eşin gitsinMerhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
O da insan ya hani, o kalabalıklığı özlemiş olması normal değil mi?Takıldığım sey şu yani benim gitmemem için kendimce mantıklı bi açıklamam var ve o biz bi takımız sem gitmiyorsan ben de gitmem demedi buna üzüldüm.
Git dedim simdide herkes ailesiyle sen de gel djyoBensiz yollamam anca beraber kanca beraber
Haklısınız ama sanki kimse anne kadar kontrol altında tutamaz gibi geliyorÇocuk konusunda bana biraz fazla evhamlı geldiniz. Çocuğun sürekli ensesinde durmanız doğru değil. Çocuğu babasına emanet edememeniz normal değil.
Yürüme çağında anladığım kadarıyla elbet düşecek aman düşmesin diye eve kapanıp kalmak, çocuğun sürekli dibinde gezmek de iyi değil.
Sürekli en kötü senaryoları düşünüp eşle de tartışıyorsunuz belli ki ama eşinize de biraz alan tanıyın. Çocuğunuza da. Bırakın biraz da düşe kalka büyüsün ama babasına da güvenin yani
5 yaşında olduğunu söylemişti diğer konuda. inanılmaz korumacı bir tutumu var. iki konudan da belli olduğu üzere.Çocuk konusunda bana biraz fazla evhamlı geldiniz. Çocuğun sürekli ensesinde durmanız doğru değil. Çocuğu babasına emanet edememeniz normal değil.
Yürüme çağında anladığım kadarıyla elbet düşecek aman düşmesin diye eve kapanıp kalmak, çocuğun sürekli dibinde gezmek de iyi değil.
Sürekli en kötü senaryoları düşünüp eşle de tartışıyorsunuz belli ki ama eşinize de biraz alan tanıyın. Çocuğunuza da. Bırakın biraz da düşe kalka büyüsün ama babasına da güvenin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?