böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Bir benzeri benim başıma geldi.. biz lojmandayız ve bekar bir kız kalmaya başladı orada.. eşimin iş yeri çok yakın lojmana. Tüm erkekler bir arabada benim eşim kızın arabasında…aynen bunun gibi birlikte gidiyorlar birlikte geliyor. Bana da annem söylemişti. Benim konumu hatırlar mısın bilmiyorum da; öğrendiğim an beynimden vuruldum sanki; sanki ihanete uğramış gibi hissettim kendimi.. kız çıkarken her sabah bekliyor eşimi ısrarla arabasına çağırıyor, aksatmadan her sabah ve akşam..ama apartmandaki A,B, C erkeklerini değil…
Annem de kıdemli bir dedektif olarak hemen yakalamış benimkini.
Neyse ciddi olarak rahatsız ediyor insanı gerçekten…

böyle cevapları görünce resmen şok oluyorum karşı taraftakide hemcinsiniz arkadaşlar siz saygı duymazken birde erkeklerden saygı bekliyosunuz. her insan gibi bu eşte doğal olarak kocasını kıskanıyor ve karşı tarafın hareketleri yaşam tarzı çok daha fazla gözüne batıyor kafasında büyütüyor sizde oturmuş ateşe körükle gidiyorsunuz.öncelikle bence kadını aramak gibi bir hata yapmayın derim bu hem sizi hem eşinizi zor durumda bırakır. kaba deyimle küçük düşürür. önde oturmasıda gayet doğal arkada oturması polis çevirmelerinde eşinizin korsan taksi suçlamasına maruz kalmasına bile neden olabilir. :)
benim rahatsız edici bulduğum nokta telefon olayı oldu ama bunuda yadırgamıyorum her insan sizin kadar düşünceli olmayabilir gerek yetiştirilme tarzı kültür farklılıkları hepimizin karakteri farklı bu kadının kocanıza askıntı! olduğu olabilceği anlamına gelmiyor bence.
tabiki aman umursamayın demiyorum ama kocanızı bunlarla bunaltmayın takipte kalın. baktınız cidden yanlış bir şeyler hissediyorsunuz o zaman müdahale edersiniz. tatlı canınızı bunlarla sıkmayın bakın ne güzel size sadık güvenilir bir eşiniz var.

Son düzenleme:

Düz mantıkta siz haklısınız. Elbette hiçbir tuhaflığı yok.. ama olayları tam bilemiyoruz ancak anlatıldığı kadar yorum yapıyoruz. Kadının eşkali gibi..
Yoksa modern hayatta ha iş yerinde birlikte olmuşlar ha arabada değişen bir şey yok.. ama iş detaylarda saklı .

ayyy bu ne yaaa sinir oldum valla.. bence eşinize tavrınızı koyarak rahatsız olduğunuzu söyleyin... benim iş yerimde de buna benzer bi olay olmuştu.. patronumuz sabah gelirken yoldan bayan bi elemanı alıyodu ama kadın ön koltuğa oturuyomuş. patronda bundan rahatsız olmuş. çantamı koyuyorum anlasın oturmasın diye ama geliyo çantayı kucağına alıp oturuyo dedi. . sen konuşur musun ben rahatsız oluyorum oturmasın öne demişti. eşinizde böyle yapabilir çantasını koysun ön koltuğa yada kadın gelirken içerden arka kapıyı açsın falan böyle şeyler yapabilir. ama ben asla böyle bişeye izin vermezdim. tavrınızı belli edin derim.

benim de sinirim bozulurdu normali de bu olmalı kanaatindeyim. ilerde başka sorunlar baş gösterebilir eşine empati yapmasını aynı durumda senin olduğunu iş yerindeki bi bey arkadaşını her sabah aldığını birlikte işe gittiğinizi düşünmesini iste.
bukafi gelmeli, erkek adam dayanamaz böyle şeylere..

erkek adam derken? yani dayanabilen erkek adam olmuyomu? dayanmakta ne alakaysa. erkek adam! bu durumda tabiki sanayi içinde her sabah 2 km yürümene gönlüm razı gelmez bende seni bırakacak durumda değilsem arkadaşının bırakması çok doğal benim seninle ilgili ne gibi bi şüphem olabilir ki cevabını verir. aksi aşağılayıcı olur zaten.

hakıkasınız, bir olay bu kadar güzel mi anlatılır. rencide etmeden kırmadan.

Kusura bakmayın bayanlar ama
Bu durumu normal karşılayanların eşleri gidip götüsün kadını işe o zaman derim

kadercim ben kadın arayınca açabilirdim açmadım kendisinle muhatap olmadım farkettiysen gayet de iyi niyetle düşünüyorum.ama samimiyet konusuna gelince evet eşimin tarzı bu yani kıyamama ve iyi niyet var eşimde geniş düşünemiyo saf biraz ...

yaa canım bak bir abimiz daha var eşimin işyerinden ve bizim mahallede oturuyor onun arabasıda boş gidiyor ama bu benim eşimin arabasını tercih ediyor yani beni rahatsız ediyor açıkçası bu durum

her ne söylenirse söylensin ,kadın istediği kadar namuslu ,kibar ,usturuplu bile olsa katiyyen müsade etmem ,
her gün bu ,neler duyuyoruz ,okuyoruz ,gönül bu kayabilir ,aşık bile olunabilir
kusura bakmayın ama ben olaylara biraz felaket senaryosu ekleyerek yaklaşırım,
her zaman en kötüsünü düşünürüm ,
vallahi geztapocum senin eşinle konuşman bişey değiştirmez ,
adam haklı olarak acıma duygusu ile insaniyetle yaklaşıyor ,
sen bence kadınla uygun bir dille konuş ,
bak canım de kadına ,benim içinde ,eşim içinde sorun değil ,biz kültürlü insanlarız ,yalnış anlamayız ama civardan eş dost görmüş,bana soran oluyo ,doğru karşılanmıyo .eşimle gidip gelmen sorun oluyo ,sen bir zahmet başının çaresine bakıver ,kusuruma da bakma olurmu de .iş böylece biter ..

Kusura bakmayın bayanlar ama
Bu durumu normal karşılayanların eşleri gidip götüsün kadını işe o zaman derim

kadın götürmek ne hoş bir tabir. asıl hayat arkadaşınız yol arkadaşınız değilde sahibiymiş gibi davranırsanız her fırsatta eşinizi boğar sıkar özgüven eksikliğinizi ayan beyan belli ederseniz eşiniz KADIN GÖTÜRÜR! hanımefendi.

ayrıca cudana arkadaşın bahsettiği her başkasının arabasına binen kadın potansiyel .... mudur lafına ithafen söylüyorum ,elbette değildir ,iş arkadaşını gideceği güzergah üzerinde bırakabilir ,ama 1 yada 2 kez ,bu iş rutine binipte her sabah ve her akşam görev gibi yapılırsa kusura bakmasın kimse bende buna asla müsade etmem ..

pardon da atlantanın söylediği kadını işe götürmek ,sizin söylediğiniz kadın götürmek ,ikisi arasında dünya mesafe var ,yalnış anlayışınıza sağlık

Bir bekar kadin olarak (bosanmista olsam farketmezdi), herkesin arabasina binmem. Hele akrabam olmayan bir erkegin arabasinda rahatsiz olurum. Bir gun degil , iki gun degil,uc gun degil, mecburi bir durum yok, hastalik yok. Kadinin o mesafeyi yuruyup yurumemesi beni ilgilendirmez. Kimse kusura bakmasin. Eger ki ortam uygun degilse, gidemiyorsa isi biraksin. Hep baskalarini dusune dusune bu hale geliyoruz, biraz da kendimizi dusunelim.

Ben olsam direk kadini ararim. Saymam , sovmem. Esimin arabasina binmenden rahatsizlik duyuyorum, bir daha tekrarlanmazsa sevinirim derim kapatirim. Esinde surekli bahane mi bulsun.

hiç yani çalışma şartları uygun değilse çıksın işten ,eşine mi sormuş girerken ,vallahi ben arabam yokken 3 vesait değiştirip işe gittiğim günleri bilirim ,birde üzerine 3 km yol yürürdüm karda kışta ..ben hayatımdan memnundum çalışıyordum ,haa şikayet etsem illa o tarafa giden birini bulup arabasına mı binerdim hayır elbette çıkardım işten ..çok tuhaf insanlar var ..mecbur bırakıyorlar ,hiç düşünmüyorlar eşi bişey dermi ,adam rahatsız olurmu ..pes yani ..

Bu nasıl yanlış anlamadır okuduğunu acaba tebrik ediyorum sizi. Arkadaş aracına bindirip götürmek manasında söylemiz siz çeşitli pozisyonlarda tebrikler.

pardon da atlantanın söylediği kadını işe götürmek ,sizin söylediğiniz kadın götürmek ,ikisi arasında dünya mesafe var ,yalnış anlayışınıza sağlık

Teşekkür ederim. Arkadaşın aklı neredeyse artık direk belaltı anlamış

bence hoş karşılanacak bir durum değil bu...

2 yıl boyunca ilçeye derslere gidip geldim geçen yıllarda, il merkezinden ilçeye giden yaklaşık 10 kişiyiz böyle ve iki arkadaşımızın aracı çıkıyordu sadece(herkeste araç var ama tasarruf amaçlı böyle bir çözüm bulmuştuk) dolmuşa vereceğimiz ücretin daha azını her ayın 15 inde gidip geldiğimiz arkadaşa verirdik... 4 bazen de 5 kişi gider gelirdik, 2 bayandık ve ikimizde araçta erkekler varken ön koltuğa oturmadık, ama erkek arkadaşlar yokken, aracı kullanan arkadaşa ayıp olmasın diye otururduk( yaşça bizden çok büyüktü tabi onun rahatlığı da vardı) ama sabahları geç kalsa bile hiç aramadım çekinirdim eşi bir şey derse diye... ve 2 yıl boyunca asla başbaşa yolculuk yapmadım bunun için özen gösterdim gerekirse dolmuş kullandım... bahsettiğiniz arkadaş biraz rahat geldi bana... kötü diyemem ama rahat....

madem aynı mahalleden bir arkadaş daha varmış, onlar da 3 kişi tek araçla gitsinler, eşinize bunu önerin, bir hafta biri bir hafta diğer aracı çıkarsın mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…