- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Evet hatirliyorum canim
Ben diyorum ki Isin rengi degistigi an ben erkek arkadaslarimin arabasina binen ,onlarla ayni ortamda calisan biri olarak kendimi ,
esimin arabasina binenlerden ve calisma arkadaslarindan birinin tavri farkli olursa da esimi sorgularim
Ayrica benim ogrencilerimin pek cogu erkek ve 19-21 yas araligindalar.
her gun bir aradayiz
Bana bir erkegin ve kadinin basbasa kalmasinin farkli boyutta algilanmasi garip geldi acikcasi
böyle cevapları görünce resmen şok oluyorum karşı taraftakide hemcinsiniz arkadaşlar siz saygı duymazken birde erkeklerden saygı bekliyosunuz. her insan gibi bu eşte doğal olarak kocasını kıskanıyor ve karşı tarafın hareketleri yaşam tarzı çok daha fazla gözüne batıyor kafasında büyütüyor sizde oturmuş ateşe körükle gidiyorsunuz.öncelikle bence kadını aramak gibi bir hata yapmayın derim bu hem sizi hem eşinizi zor durumda bırakır. kaba deyimle küçük düşürür. önde oturmasıda gayet doğal arkada oturması polis çevirmelerinde eşinizin korsan taksi suçlamasına maruz kalmasına bile neden olabilir. :)
benim rahatsız edici bulduğum nokta telefon olayı oldu ama bunuda yadırgamıyorum her insan sizin kadar düşünceli olmayabilir gerek yetiştirilme tarzı kültür farklılıkları hepimizin karakteri farklı bu kadının kocanıza askıntı! olduğu olabilceği anlamına gelmiyor bence.
tabiki aman umursamayın demiyorum ama kocanızı bunlarla bunaltmayın takipte kalın. baktınız cidden yanlış bir şeyler hissediyorsunuz o zaman müdahale edersiniz. tatlı canınızı bunlarla sıkmayın bakın ne güzel size sadık güvenilir bir eşiniz var.
benim de sinirim bozulurdu normali de bu olmalı kanaatindeyim. ilerde başka sorunlar baş gösterebilir eşine empati yapmasını aynı durumda senin olduğunu iş yerindeki bi bey arkadaşını her sabah aldığını birlikte işe gittiğinizi düşünmesini iste.
bukafi gelmeli, erkek adam dayanamaz böyle şeylere..
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa
Sürekli kadın şöyle böyle demenizi doğru bulmadım
Kadının nasıl olduğu sizi ilgilendirmez, hayat onun hayatı
Eşiniz de madem çok mükemmel güveniniz tam boşuna kendi kendinizi yemeyin o zaman.
Ben olsam kadına bu kadar veriştirmem, eşim her defasında tamam gelirim diyorsa buna bozulurum
Ben burda eşek başı mıyım derim yani
Kadın madem bize ters biri, bırak kendi gitsin. Öncesinde nasıl gidiyormuş işe derim.
Eşin yumuşak yüzlü olmasa o kadın ne hergün arar, ne gider öne kurulur yani
yaa canım bak bir abimiz daha var eşimin işyerinden ve bizim mahallede oturuyor onun arabasıda boş gidiyor ama bu benim eşimin arabasını tercih ediyor yani beni rahatsız ediyor açıkçası bu durumNormal bulanlardan biri benim
Is mudahale etmeye kaldiysa adam coktan niyeti bozmus demektir
mudahaleye ne hacet?
Ben de kadin olarak tum kadinlari potansiyel ... olarak gormeyi cok hastalikli bir dusunce olarak goruyorum ...
Arabasina bindigim ve esimin arabaya alip biraktigi kadinlari da hic oyle gormuyorum...
Ama iclerinden bir tanesi beni rahatsiz etseydi, bu durumda direkt esimin davranislarina bakardim.
Digerleri degil de neden o kadin esime karsi farkli davranma cesaretini buluyor Bunu sorgulardim ..
Tam tersi durumlar da oluyor ,
kadin arkadaslarimizdan arabasi olan ve arabasi olmayan erkek arkadaslari ayni guzergaha birakan kadin arkadaslarimizda var
Bu defa da kadin arabaya erkek atti diye mi dusunulecek ?
Her konumda kadin suclu, tabi erkekler ak pak !
Kusura bakmayın bayanlar ama
Bu durumu normal karşılayanların eşleri gidip götüsün kadını işe o zaman derim
kadın götürmek ne hoş bir tabir. asıl hayat arkadaşınız yol arkadaşınız değilde sahibiymiş gibi davranırsanız her fırsatta eşinizi boğar sıkar özgüven eksikliğinizi ayan beyan belli ederseniz eşiniz KADIN GÖTÜRÜR! hanımefendi.
Bir bekar kadin olarak (bosanmista olsam farketmezdi), herkesin arabasina binmem. Hele akrabam olmayan bir erkegin arabasinda rahatsiz olurum. Bir gun degil , iki gun degil,uc gun degil, mecburi bir durum yok, hastalik yok. Kadinin o mesafeyi yuruyup yurumemesi beni ilgilendirmez. Kimse kusura bakmasin. Eger ki ortam uygun degilse, gidemiyorsa isi biraksin. Hep baskalarini dusune dusune bu hale geliyoruz, biraz da kendimizi dusunelim.
Ben olsam direk kadini ararim. Saymam , sovmem. Esimin arabasina binmenden rahatsizlik duyuyorum, bir daha tekrarlanmazsa sevinirim derim kapatirim. Esinde surekli bahane mi bulsun.
kadın götürmek ne hoş bir tabir. asıl hayat arkadaşınız yol arkadaşınız değilde sahibiymiş gibi davranırsanız her fırsatta eşinizi boğar sıkar özgüven eksikliğinizi ayan beyan belli ederseniz eşiniz KADIN GÖTÜRÜR! hanımefendi.
pardon da atlantanın söylediği kadını işe götürmek ,sizin söylediğiniz kadın götürmek ,ikisi arasında dünya mesafe var ,yalnış anlayışınıza sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?