Böyle bir erkekle evlilik?

"Böyle bir erkekle evlilik" nedir Allah aşkına yahu? Bence siz abartıyorsunuz ve gelecekte evleneceğiniz adam hakkında hatalı düşünüyorsunuz. Nişanlınıza şimdiden bence bu kadar onyargili davranmayın, ileride çok daha farklı bir sorunda düşünceleriniz daha ağır olacak çünkü.
Ben eşimle konuştuğum dönemde işim gereği üzerimde telefon taşımam dahi yasaktı ve bazen yoğunluktan 15-16 saat çalıştığım oluyordu. Telefonu elime alabileceğim tek zaman kısacık mola vakitlerimdi ve o zaman yorgunluktan telefonu almaya üşenirdim. Akşamları ise çoğu zaman tek kelime konuşmaya mecalim olmazdı çoğu zaman. Eşim bunu problem edip trip atsaydı, şuan evlenmemiş olurduk. Öyle bir durumdayken, birinin sizi anlamayıp ısrarcı davranması nasıl bir tepkiye yol açıyor bir de onu düşünün isterseniz? Yine de ona ayırdığım zamanlar sadece ona özeldi. Eee nişanlınız da size vakit ayırıyormuş üstelik. Daha nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Nişanlınız da sizin kendisini anlamayıp, şımarıklık yapan biri olduğunuzu düşünse aklından "Böyle bir kadınla" evlilik diye geçirse hoşunuza gider miydi? Ayrıca, 24 saat birbirinin burnunun dibinde, saatlerce telefonda konuşan çiftlerin ilişkileri genelde birbirinden sıkılmakla kısa sürede bitiyor. Kadın ve erkeğin arasında ne kadar saygı mesafesi olursa, o ilişki o kadar uzun ömürlü oluyor. Varsın günde iki kere arasın, bir kere mesaj atsın. Çok konuşmak bir sevgi kıstası değildir.

biz eşimle sevgili olduğumuzda sürekli saatlerce nişanlanınca sorunlardan dolayı aynı şekilde evlenince günde bir iki defa telde konuşuruz sesimizi duyma ihtiyacı hissederiz gün boyu arayamamışssa muhakkak eve gitmeden yolda arar özür dilere arayamadım seni der sebebini söler.bizimkisi artık ihtiyaç yapamıyoruz sesimizi duyacağız alışkanlık olmuş.

Haklısınız fakat nisanlim çok yorulan biri değil. Erkenden uyuyakalan biri de değil. Şımarık olmadığımı biliyor. Işin garibi ilgi beklememe kendi de hak vrriyo zaman zaman

ben çalışan bir bayanım ve eşim gün içinde sadece öğle saati 1 kez arar ve bu beni çok rahatsız etmez , iş çıkışı ben ararım yemege gelecekmisin diye yoksa 7,30 gibi kendi arar ben çıkıyorum birşey lazımmı diye ,
gelelim cevabıma ;
eğer izinliysem ve evdeysem o 1 kez araması bana o kadar az gelirki 2 saat sürmez ben ararım ne yapıyorsun niye aramadın hiç falan diye söylenirim ,
sana demem o ki kendine bir iş bul ve dünya nişanlının etrafında dönmüyor bunu bil :)

şimdi burda işi var adamın sen boşluktan böyle düşünebilirsin diyenler olmuştur ama ben kendi eşimden örnek vereyim sevgiliyken nişanlıyken yoğun olmasına rağmen en kısa boş vakitlerinde bile beni arardı. 2 senelik evliyiz hala öyledir dışardayken ne olursa olsun mutlaka arar merak eder.

Insan boş kalmayagorsun işte :/ düğünden sonra çalışmaya başlayacağım ne yazık ki

Yoğun değil zaten benimki. Dolayısıyla bunu bahane olarak asla kabul etmiyorum ben de

Bana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanla
işten fırsat olmaması normal de, akşamları konuşmamanız bana garip geldi.
ben nişanlıyken her gün ve akşam neredeyse 3-4 saat konuşurduk. şimdi düşünüyorum da bu kadar konuşacak ne buluyorduk? :)

Ama akşamları erken uyumuyor kendi halinde takılıyor bana yazmak yerine
Akşamları ne yapıyormuş peki sordun mu ? Belki görüntülü konuşabilirsiniz eğer bişey izliyorsa genelde birlkte izleyebilirsiniz.Biz öyle yapıyoruz mesela ortak sevdiğiniz şeylerin olması ve onları birlikte yapabiliyor olmak bence önemli.

Tv falan izliyor. Konuşmak istediğimi biliyor zaten yanasmiyor

Tv falan izliyor. Konuşmak istediğimi biliyor zaten yanasmiyor
Yani dediğim gibi arada bir en azından her zaman olmasa da görüntülü konuşarak özleminizi giderebilirsiniz.O tvsini izlesin sizde aynı yayını açın birlikte izleyin.yorgun olsun konuşmasın isterse ama karşısında sizi görünce illaki konuşacak

Ben de nişanlıyken aynı sizin gibiydim. Evlendim ve şuan eşimin gün boyu yorulduğunu daha iyi anladım. İlgi falan bizde daha da arttı evlenince.

Bizim gibi derken benim gibi ilgi mi bekliyordunuz? Benimkinin akşamları bol bol vakit var ama
Evet ilgi beklerdim tabi. Mesela Face açık olurdu onun online ama bana niye yazmıyor derdim, şimdi bakıyorum tlf elinde uyuyup kalıyor. Yazın 8 gibi geldiği olur ve yorulur yani uyur kalır bazen. Sizin nişanlınız da öyleyse diye kendimden örnek verdim.

Bir yıllık bi ilişki çok taze herkezin ilişki anlayışı farklıdır ama arayamasa bile arada napıysn diye msj atabilir tabi bunu ne iş yaptıgıda etkiler çok kafa yoran bi işse anlayışlı olmalısın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…