Böyle bir evlilik yapar miydiniz?

canimi yolda bulmadim. evlenmezdim. bir eli daima ustlerinde olcak. bir de ailesi duygusal manipulatorse yandiniz.
asik olmadiginizi varsayarak, bulasmayin diyorum.
Yok hayır aşk meşk yok.aslinda kafama pek yatmıyor ama ailem de ölümlü bakıyor.dedigim gibi bu konu hariç diğer yönler baya olumlu.

Ama ben sürekli beraber olmaya maddi kalsak iç içe olmaya akşama kadar çalışıp gorumce kayın bakmaya katlanabilir miyim bilmiyorum.bazen kendime de kızıyorum vicdansız miyim diye

Çok haklısınız.aslinda öyle evleneyim kafasında bi insan değilim inanın ki.hatta bu forumda 30 oldum evde kaldım diyenlere cemkiririm :) sanırım biraz mahalle baskısı.

Aman evlen aman yaşın geldi bilmem ne.iste bir de dediğim gibi bazı artı yönleri acaba dedirtti ondan takildim

Tüm ozgurluklerim kısıtlanır gibi geliyor.

kimle evlenirsen evlen, prenses hayatın bitecek:)

Hiç mi duygusal bir his yok? Beraber misiniz yoksa şuan aday mı sadece? Karşı tarafın duyguları ne alemde?ilişkiye başladıysanız bu kişi ona duygularınız olmadığını biliyor mu? Evet maddi sebepler aile vs önemli ama benimle evlenecek olan biri bana yoğun duygular hissetmeden evlenmek isterse bunu bilmek isterim. Belki o zaman o vazgeçecek

Sürekli iç içe olacaksınız. Sen olmasan bile eşin her çağrıldığında gidecektir. Bence hiç başlama. Bize anlattığın gibi anlat ona da.

Kendin kendini gayet net anlatmışsın boşuna evlenme sana uygun değil şimdiden sorun olurmu diye kafanda soru işaretleri var evlilik sorumluluk ister rahatına düşkün birine göre değil bence bekar kal

Şu an aday sadece. Nasıl hislerim olsun şu noktada :) ama tabiki bişey hissetmeden evlenmem yani o kadar da degil

kimle evlenirsen evlen, prenses hayatın bitecek:)

öyle degil iste. ben 14 aydir nisanlimla beraber yasiyorum- tam pirimses oldum. bi kafama pembe tac takmadigim kaldi :)
Her konuda yüküm azaldi.

düsün, 14 aydir eve alisveris yapmadim- ortak app var, oraya yaziyorum, tontis getiriyor. ütü yapmadim, ev ve cam silmedim.
haftada 2 kere yemek yapiyorum...
vaktim cogaldi, sorumlulugum azalti- maddi acidan imkanlarim 2ye katlandi.
bazen evlenmek insani piremses yapabiliyor :)

gibi degil...
tüm özgürlüklerin pirrrrr diye ucacak. yani yazdiklarindan bunu cikartdim.
adam eminimki cok iyi bir insandir ama bir evlilik icin "iyi" olmak yeterli degil- helede sizin sartlariniza sahip bir kadin icin.
Doğru diyosunuz.gerckten bu güzel hayati bırakmayı da gözüm yemiyor ama evde de bi evlen baskısı hissediyorum klasik kızım artik yuvanı kur herkese hayır diyosun vs vs

Yaa üzdün beni:)
şaka bir yanada, bundan ev hanımı olmaz deiğim kaç tane kız tanıdıysam, evlilikte mükemmel ev hanımı oldular...sende herşeye doymuş biri olarak, hayatın bir başka yönünüylede tanışıp, belki dahada mutlu olacaksın...ön yargılı olma bence...
eş ailesine nekadar iyi ve yardımsever olursan, eşinin saygı ve sevgisi sana daha da çok artar...

Kendin kendini gayet net anlatmışsın boşuna evlenme sana uygun değil şimdiden sorun olurmu diye kafanda soru işaretleri var evlilik sorumluluk ister rahatına düşkün birine göre değil bence bekar kal
Tamam :)

Benim bunyem sadece evleneceğim adamı ve olursa çocukları tartar gibi geliyor.ekstradan ailesinin tüm sorumluluğunu kaldıramam aslinda

Şu an aday sadece. Nasıl hislerim olsun şu noktada :) ama tabiki bişey hissetmeden evlenmem yani o kadar da degil
Anladım. Siz şans verip vermemekten bahsediyorsunuz sanırım. Bence şans verin madem aklınıza yatan yönleri var. Ama aile olayını konuşun. Bakalım gelecek için planları ne yönde ailecek. Uymazsa herkes yoluna

Evet ya yüküme yük katmasin o zaman ne anladim.klasik saçını süpürge eden biri olmak istemiyorum

Doğru diyosunuz.gerckten bu güzel hayati bırakmayı da gözüm yemiyor ama evde de bi evlen baskısı hissediyorum klasik kızım artik yuvanı kur herkese hayır diyosun vs vs

Tabiki kur yuvani ama bu adayla degil :)
Hayatinin aski olsa bile KV ve 3 cabasiz kayin cekilecek dert degil.
he belki cok minnos insanlardir ama sizin oynaginiz pokerde kaybetme riskiniz cok cok yüksek

Ben otuz iki yaşında çalışan biriyim. Ailem evlen diye baskı yapmaz. Herkesin kendine ait bir odası olduğundan, işten gelen odasına çekilir ve rahatsız edilmez. Yalnız ben ideal bir gelin adayıyım sanki :)))) Güzel yemek yaparım, temizlik yapmayıda severim. Özgürlüğüme çok düşkünüm ama. Kimse bana karışmasın isterim. Ben bir gün bir ilişki yürütebilir miyim onuda bilmiyorum yani :) Erkeklere tahammülüm çok yoktur yani :)))

Neyse size gelecek olursak ben sizin yerinizde olsam bilemiyorum herhalde evlenmeye cesaret edemezdim. Şöyle düşünürdüm, bugüne kadar evlenmemişim şimdi neden böyle bir zorluğa bile bile adım atayım. Damat adayının ailesini tanımıyorsunuz. Yarın öbür gün sizi nasıl zorluklar beklediğini bilemezsiniz. Ve bu kadar rahatına düşkün bir insanın böyle bir aileyle evlenmesini mantıklı bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…