- Konu Sahibi sevimistanbul
-
ben detaylarını bilmiyorum kızmayın
düveleri bilmiyorum isimler için dedim
konuya yorum yapmayayım dedim, hani bu kayınvalide ile yaşanır mı yaşanmaz mı...
Utku kim?
bu konu da sözlünüz diğer konu da kaynınız
bi anlasam yorum yapacağım
düve yani dana yani sığır ın yavrusu
senetdiniz varsa verin icra avukatına tıpış tıpış alın paranızı niye uğraşıyosunuz
bütün kaynanalar aynı sanırım laf atmalar patavatsız konuşmalar....sözlüyken böyle yaparsa evlenince daha beterini yapar benden demesi tecrübeli olarak söylüyorum nişanlıyken bi akabanın düğününde kayıvalidemle birlikte oturyoduk annemin yanına gittim diye orda kavga çıkardı ne yapacağımı bilememiştim oyüzden bence tamamen mesafeyi aç sözlünlede konuş tavrını koy bu böyle gitmez çünkü cnm seni çok iyi anlıyorum
arkadasım bence konunu kapat gördüğün gibi burda bi kaç kişi grup olmus bizlerle dalga geçip hakaret edip demediği şeyleri bırakmıyolar gereken cezayıda aldılar o yüzden bence konunu kapat kişiliğimize laf söylüyolar çünkü ama onlar önce kendi kişiliklerine baksınlar burdakilerle dalga geçip anlamadan bilmeden hakaret içeren kelimeler kullanıyolar
kaynana 5 koyun 2 düve bakıyormuş elti için
bir topikte diyor ki, yani onlara 20 bin liralık yardımı oldu
burda da 39 bin liraya çıkmış yardım
hadi isimler takma isim olsun da, para resmen iki katına çıktı
ay neyse ben yorum yapmayayım en iyisi
boşver canım ya bazıları sanal kahraman olmuşlar.. hiç görmezden gel..
zaten bi süre sonra bazı kişilikleri tanıyıp ne konularına ne yazdılarına cvp yazacaksın.. bunlar yüzünden üyeliğimi iptal ettirip sonra edindiğim arkadaşlarımı özleyip geri döndüm..
boşver hiç okuma ....sen bana yardımcı olabilr misn ?? bu k.validem ile yaşama fikrini nişanlımın aklından nasıl silerim ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
k.valide onlara iki senedir bakıyo, haliyle kaynım daha fazla hayvan satın aldı annesine baktırıyo, bizede bakmasını rica ettiğimizde bakamam cvbını aldık.... ay burda size onların yaptığı hayvancılığımı anlatayım, hayvanlar yerinde saymıyomuş kuzuluyo :)))
nışanlımla bizde üzülüyoruz onlara bu denli yardım ederken bizim için hiç bişey yapmamasına...
güzel güzel geçinmek bu kadar mı zor ???
çok bişey istemiyorum ki k.validemden, istedğini yapsın ama bizim nışanlımla olan ortak yaşamımıza müdahele etmesin....
ben yine onu taşırım ama saf gibi gözüküp içten pazarlıklı oluşuna tahammül edemiyorum...
evet haklısın bir kaç kendini bilmez yüzünden kendimi yıpratamam....nişanlınla konuş güzelce sakin sakin anlat bak cnm annen bizimle yaşarsa özel hayatımız istediğimiz gibi olmaz başbaşa olamayız yapmak istediklerimizi yapamayız de annenle kavga ederiz birbirimizden soğuruz de ama uzak olursak böyle olmaz de anlat güzelce sonuçlarını beraber yasarsak böyle olur beraber yasamazsak böyle olur diye anlat....peki nişanlınmı istiyo annesinle oturmayı yoksa kayınvalidenmi sizle oturmak istiyo
nışanlımla annesi birbirlerine inanılmaz zıt karakterler.... benle nışanlımla birlikte o kdr güzel vakit geciriyoruz ki......
annesi bu büyüyü bozuyo nışanlımda bunun farkında...
bizim yemek yeme, tv, sohbet, artık aklına ne gelirse alışkanlıklarımız k.validemden cok farklı..
nışanlımla sevdiğimiz o kdr ortak sey varki..
annesi ya da bir başka kişi yanımızda olunca biz nışanlımla ister istemez hareketlerimize kısıtlama geitiriyoruz...
ama annesi çok garip, akşama kdr yemek yiyen yediğini toplamayan, yattığı yeri temizlemeyen
ve gün boyu 0-6 yaş gurubunun izlemediği aptal saptal dizlerle vakit öldüren bi kadın... aşırı dik kafalı....
ya işte...
annesi ya günah olmasın ama anlattım işte, birlikte yaşadığı insanı çileden cıkaran insan...
K.validem, o fena diye nitelendirdiğim eltimin bile " saf gözükmesi " ile hakkından geliyo...
eltim gürültülü bi insan old. ve k.validem saf gözüküp iş çeviridği için bütün suç herkesin gözünde eltime yıkılıyo...
kızın üzüntüden dikişlerinin patladığını, sütünün gelmediğini duydum... onlarsa yeni evli sayılırlar, k.validem onları hiç yanlız bırakmıyo..
garip bi karakter..
eltimde k.validem cok kavga ediyo, bende uysal olduğum için sanırım
annesi hala kafasından silemedi benibi akrabam var 60 lı yaşlarda :))) bana sende deli ol diyo :)) ama yapamam :)))
en sonunda .....
k.valide onlara iki senedir bakıyo, haliyle kaynım daha fazla hayvan satın aldı annesine baktırıyo, bizede bakmasını rica ettiğimizde bakamam cvbını aldık.... ay burda size onların yaptığı hayvancılığımı anlatayım, hayvanlar yerinde saymıyomuş kuzuluyo :)))
nışanlımla bizde üzülüyoruz onlara bu denli yardım ederken bizim için hiç bişey yapmamasına...
bir sürü yalnız yaşayan kaynana var senin kaynana neden illede birileriyle olmak istiyor ki
kendi evi olsun canı sıkıldı mı gitsin bikaç gün çocuklarında kalsın gelsin
en başından beri annemle oturacağız demişse şu an istemiyorum demen belki ters etki yapar nişanlında
valla kaynanan beter çıktı baksana eltini bile unutturdu ona bile acımaya başladın
öncelikle şunu belirteyim, bana özel mesaj atmana hiç gerek yoktu
ama bu kadar ısrarla inandırmaya çalışman beni düşündürdü, kendinden emin olan buraya yazar geçerdi, burdan okuyabilirdim ben zaten
kayınvaliden bakıyo onlar için, sizin için bakmıyor, ben bunu zaten anladım. dertlisin tamam bunu da anladım ama, hayvanlar sen o iki mesajı yazarken o arada mı 19 binlik yavruladı? arada ciddi fark var arkadaşım kusura bakma
kayınvaliden anlasılan temizliğe önem veren biri değil bence böyle insanla yasanmaz ne yap et nişanlını ikna et .....kayınvalideler gelinleri kıskanıyolar işte bu yüzden güzel vakit geçiriyoruz mutluyuz huzurluyuz kocalarımız bize ilgi ve değer veriyolar (tabi bizde onlara yanı şekilde)diye kıskanıyolar ve kıskançlığından huyları ve hareketleri saçma sapan oluyo ne yapacağını şaşırıyolar fıttırıyolar oyüzden ayrımcılık yapıyolar ve küçücük saçma sapan şeylerden kavga çıkarıyolar hiç suçumuz yokken anlamıyosun bile nolduğunu ama tam tersi olsaydı mutsuz olsaydık hergün kavga etseydik eşimizle ozaman dünyanın en mutlu insanı olucaklardı ve ne zararı ne yararı olucaklardı....sen böyle bi insanla yasarsan sanada yazık nişanlınada belli ki kayınvaliden fazla kendini beğenmiş üstünlük havasında asla huzurlu olamazsın bu kayınvalidelerin hepsi aynımı olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?