- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
- 158
- Konu Sahibi sevimistanbul
-
özlem arkadaşım aynı çatı altında yaşamak zor ayrılmanı tavsiye edicem yok ben güçlüyüm göğüs gererim diyorsan evlen hiç bir sorun çözülmez evlenince daha kötü olur nişanlının düşünceleride asla değişmeyecektir....
Canım böyle konuya ortadan dalıcam şimdi ama, ben dikkat ediyorum sen mesela forumda da herkesin dediklerine alınan bi tavrın var,geçen sanırım abonelik iptalinden falan bahsediyodun yanlış hatırlamıyosam, bu kadar alıngan olma olaylara bu kadar takılma, sürekli 7binlik bi olay var bi de eltin var devamlı onlardan bahsediyosun.Biraz başka şeylere yoğunlaşmaya çalışsan kafanı da bu kadar yormazsın
abonelik iptalim 7 8 ay önce olmuştu aynı ay içinde tekrar yöneticimden dönmeyi rica etmiştim. Alıngan değilim tek istediğim seviyeli yorumlar..
Şuan evlilik sürecindeyim 7 binlik olay yüüznden nışanlımla kredi çekiyoruz durum canımı sıktığı için burda arkadaşalrımla konuşuyorum
çokta keyif alıyorum burda zaman gecirmekten..
Bilemiyorum benim dikkatimi çektiği için söyledim, keyif alıyosundur mutlaka da yani konuların genellikle şikayet içerdiği için söylemek istedim
abonelik iptalim 7 8 ay önce olmuştu aynı ay içinde tekrar yöneticimden dönmeyi rica etmiştim. Alıngan değilim tek istediğim seviyeli yorumlar..
Şuan evlilik sürecindeyim 7 binlik olay yüüznden nışanlımla kredi çekiyoruz durum canımı sıktığı için burda arkadaşalrımla konuşuyorum
çokta keyif alıyorum burda zaman gecirmekten..
gerçek hayatımda nışanlımla çok daha keyif verici aktiviteler ve konular varken, onu bunlarla meşgul etmemek için
kadınlar kulübünde beni dinleyip telkinlerde bulunan arkadaşlarıma açıyorum bu konuları... hayatım tabikide bunlardan ibaret değil
ama ailem ve nışanlımıda bu sıkıntılara boğmak isatemiyorum..
boşuna anlatmaya çalışma cnm anlamıyolar alınganlıkla ne alakası var ama işte herkezin düşüncesi farklı herkez farklı anlıyo kimisi kıskanç diyo kimisi fesat diyo kimisi bencil diyo kimisi alıngansın diyo kimse kimseye bu şekilde konuşmaya hakkı yok burası terbiyeli ve seviyeli bi site böyle konusan insanlar siteye haksızlık yapıyo.....merak ediyorum acaba kendileri dört dörtlükmüşmü
boşuna anlatmaya çalışma cnm anlamıyolar alınganlıkla ne alakası var ama işte herkezin düşüncesi farklı herkez farklı anlıyo kimisi kıskanç diyo kimisi fesat diyo kimisi bencil diyo kimisi alıngansın diyo kimse kimseye bu şekilde konuşmaya hakkı yok burası terbiyeli ve seviyeli bi site böyle konusan insanlar siteye haksızlık yapıyo.....merak ediyorum acaba kendileri dört dörtlükmüşmü
işte buzaten eşimize söyleyemediğimiz dırdır etmemek dırdırcı gözükmemek için içimizi burada döküyoruz aama buraya anlatmamak gerekiyomuş buradaki bazı kikşiler daha beter kalp kırıyolar
Hanfendi birincisi benim neyi anlayıp neyi anlamadığım sizi ilgilendirmez size birşey demedim, ayrıca sizin anladığınız gibi anlamak zorunda değilim.
İkincisi de kötü niyetli yazılmış bir yorum değildi ben de KK da hergün konuları okuyorum, yorumlar yazıyorum sadece konu sahibi arkadaşın hergün bu şekilde yorumlar yazdığı dikkatimi çekti.
Terbiyeli ve seviyeli bi site olduğuna da katılıyorum, terbiyesiz bir kelime sarf etmedim, alıngan terbiyesiz bir sıfat değildir.Dört dörtlük olduğumu da iddia etmedim
ama bazı şeyleri eşinize söylemeniz gerekiyor buraya ne kadar yazıp çizseniz boş
derdinizi asıl insana(eş,kayınvalide,kayınpeder...) anlatmadan çözemezsiniz
bunu da gözardı etmemek lazım
işte buzaten eşimize söyleyemediğimiz dırdır etmemek dırdırcı gözükmemek için içimizi burada döküyoruz aama buraya anlatmamak gerekiyomuş buradaki bazı kikşiler daha beter kalp kırıyolar
ama bazı şeyleri eşinize söylemeniz gerekiyor buraya ne kadar yazıp çizseniz boş
derdinizi asıl insana(eş,kayınvalide,kayınpeder...) anlatmadan çözemezsiniz
bunu da gözardı etmemek lazım
Tanımadığın bir kişinin alıngan mısın diye sormasıyla kalbiniz kırılıyorsa, etrafınızdaki kişiler size nasıl yaklaşacaklar çok merak ediyorum
bi an ergenekon destanı okuyorum sandım...
Canım sözlünün ailesiyle daha evlenmeden bu kadar yüz göz olmuşsanız, evlendikten sonra ne ederseniz birbirinizi artık tahmin bile edemiyorum...
sanırım şu sayfalar dolu bitmeyen eltin, kaynanan ve utku olayı evlendikten sonra romana dönüşecek ve daha çooook ağlayacaksın..
Evlendikten sonra tanımaya fırsatın kalmamış, herşeyi baştan görmüşsün işte ne güzel, keşke bizde teeeee en baştan böyle birbirimizi tahlil edebilme fırsatına nail olabilmiş olsaydık .)))Kısacası otur dua et...yüzlerini en kısa zamanda sana gösterebilmişler, ya saklasalardı ? git kayınvalide adayının boynuna sıkıca sarıl .))
degişmezler, boşuna değiştiririm diye uğraşma,,otur kararını ver
YA HEP, YA HİÇ !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?