Böyle bir kız hakkında ne düşünülür?

fazla takiyorsun gecmisi. arkana bakarak yurursem hem nereye gittigini goremezsin hem de elbet birgun dusersin.

Pişman olmuşsunuz, konuyu hem buradan silin hem de hafızanızdan. unutun ama aynısını yapmayın. hatalar bizler için, tövbe edin, dua edin. Yolunuz açık olsun.

Ekleme: Bugün çok sıkıntılıyım. Nedeni aynı bu konuyu başka bir forumda daha sormuştum, burdan birkaç saat önce. Ordaki görüşlerde hakaret edildiği için burda da sorma ihtiyacı duydum, o yüzden iki kez sormuş oldum soruyu farklı forumlarda. Diğer sorduğum forumda konunun silinmesi için e mail adresimle rica ettim. Ama atladiğim bir şey vardı. Ben e mail adresimin tam ismim ve soyismim olduğunu adresin de isim ve soyisimden oluştuğunu unuttum. Tam ismimle e mail gönderildi. Kendi kendimi ifşa etmiş oldum. Canım çok sıkılıyor. Çok kötüyüm. Ben bu akılsızlık la kendimi daha çok rezil edecem galiba. Başım çok ağrıyor strese girdim bu yüzden. Kendi kendimin kuyusunu kazmiş oldum resmen. Ben yaşamayı beceremiyorum artık. Her şeyi elime yüzüme bulaştirdim. Çok üzgünüm. Psikolojim harap oldu.

Yaptıklarına tövbe et gerçekten birdaha bu hataları tekrarlamamakta ısrarcı ve kararlı ol kendine yeni bir sayfa aç, hatalar insanlar içindir önemli olan farkına varıp tövbe edip tekrarlamamaktır

Yaptıklarına tövbe et gerçekten birdaha bu hataları tekrarlamamakta ısrarcı ve kararlı ol kendine yeni bir sayfa aç, hatalar insanlar içindir önemli olan farkına varıp tövbe edip tekrarlamamaktır

ileri bakın artık. geçmişte takılı kalmayın.
kim hatasız? kim günahsız?

ama hayatta başaramadığınız, harekete geçemediğiniz şeyler için kendinizce kabullendiğiniz bir kılıfsa bilemem.
sığınmayın geçmişteki hatalara.
güçlü olun. ayaklarınızın üzerinde durun.
kendinize saygı gösterin, sevin.
kimseye anlatmayın artık. arkadaş dost vs.
bundan sonra yaşayacağınız ilişki(ler)de bahsini sakın açmayın.
daha çok yaralanırsınız.

Bunalimda herhalde ve mahremiyet duygusu gelismemis yaptiklarinin sonucunun bilincinde degil diye dusunurum.zararin neresinden dönerse kardir.
Birdaha yapmayacaksa sorun degil.

Önce , zihninizden ben kötüyüm kirliyim pisim düşüncelerini atın . Sonrada planladığınız işlere yoğunlaşın . Cinsellik yaşamak neden kötü pis olsun ayrıca boşver , unut gitsin. Yinede bir hata olduğunu düşünüyorsan sünger çek kapat o defteri. Hatalar ders almak için var değilm zaten?
Hayatın tadını çıkaar....

Bunu okudunuz mu ?

Çırpındıkça battığımı hissediyorum Ekleme:
Bugün çok sıkıntılıyım. Nedeni aynı bu konuyu başka bir forumda daha sormuştum, burdan birkaç saat önce. Ordaki görüşlerde hakaret edildiği için burda da sorma ihtiyacı duydum, o yüzden iki kez sormuş oldum soruyu farklı forumlarda. Diğer sorduğum forumda konunun silinmesi için e mail adresimle rica ettim. Ama atladiğim bir şey vardı. Ben e mail adresimin tam ismim ve soyismim olduğunu adresin de isim ve soyisimden oluştuğunu unuttum. Tam ismimle e mail gönderildi. Kendi kendimi ifşa etmiş oldum. Canım çok sıkılıyor. Çok kötüyüm. Ben bu akılsızlık la kendimi daha çok rezil edecem galiba. Başım çok ağrıyor strese girdim bu yüzden. Kendi kendimin kuyusunu kazmiş oldum resmen. Ben yaşamayı beceremiyorum artık. Her şeyi elime yüzüme bulaştirdim. Çok üzgünüm. Psikolojim harap oldu.

Bunu okudunuz mu?
Çırpındıkça battığımı hissediyorum hasta olacam artık
Ekleme: Bugün çok sıkıntılıyım. Nedeni aynı bu konuyu başka bir forumda daha sormuştum, burdan birkaç saat önce. Ordaki görüşlerde hakaret edildiği için burda da sorma ihtiyacı duydum, o yüzden iki kez sormuş oldum soruyu farklı forumlarda. Diğer sorduğum forumda konunun silinmesi için e mail adresimle rica ettim. Ama atladiğim bir şey vardı. Ben e mail adresimin tam ismim ve soyismim olduğunu adresin de isim ve soyisimden oluştuğunu unuttum. Tam ismimle e mail gönderildi. Kendi kendimi ifşa etmiş oldum. Canım çok sıkılıyor. Çok kötüyüm. Ben bu akılsızlık la kendimi daha çok rezil edecem galiba. Başım çok ağrıyor strese girdim bu yüzden. Kendi kendimin kuyusunu kazmiş oldum resmen. Ben yaşamayı beceremiyorum artık. Her şeyi elime yüzüme bulaştirdim. Çok üzgünüm. Psikolojim harap oldu.

Kılıf değil ama aklımdan çıkmıyor çırpındıkça batıyorum. Telefonumu mu kırmam gerekiyor ne yapmalıyım bilmiyorum internetten uzak durmak için anlatacak kimsem yok ki zaten burdan güç almaya çalıştım o yüzden

okudum canım ama bak herkes hata yapabilir, bizler de emin ol ne hatalar yapıyoruz ama önemli olan bu hatalar için tövbe edip tekrarlamamak.. ibadete yönel bence ne bileyim namaza filan başla.. diğer sitede de ifşa ettiysen kendini kimsenin dikkatini çekeceğini zannetmiyorum böyle ufak detaylara çok takılma bence tatlım..

Teşekkür ederim

Abimi kaybetmeme rağmen, üzülmemiş gibi, üzerinden bir yıl geçer geçmez bunları yaptım. Bunu belirtmemin sebebi buydu.
Ne yaşamışsan yaşamışsın pişmanda olmuşsun bu iyi bir durum tövbe et ve birdaha yapma Allah yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

benim sorularımı okur musun? benim de ne büyük hatalarım var.. ama toparlanmak zorundayız anlıyor musun bu dünyaya denenmeye geliyoruz çünkü biz..
Haklısınız ama benim artık vücudum iyice güçsüzleşti yürümeye bile gücüm kalmadı başım çok ağrıyor çok stresliyim nasıl kendime geleceğimi bilmiyorum kendimi o şekilde ifşa ettim batıyorum gittikçe yıllar geçse bile değişmicek mi bu durum
Psikoloğa gitsem diyorum bunları nasıl anlatırım ki zaten işe yarıcana da inanmıyorum

Alti ustu biraz eglenmissin. Sonrada vazgecmissin.ustunden bu kadar zaman gecmisken vicdan azabi duyacak bir sey yok bbence.

Alti ustu biraz eglenmissin. Sonrada vazgecmissin.ustunden bu kadar zaman gecmisken vicdan azabi duyacak bir sey yok bbence.
Bu kısmı okudunuz mu ?

canım yaşın genç belli ki; büyük ihtimal annen yaşındayım. ben bu tecrübeme rağmen hala ne hatalar yapıyorum. genç kızım var keza o da öyle. bırak olan olmuş tekrarına düşme yeter. ismin cismin öğrenildiyse hesabımı çalmışlar dersin, isim benzerliği dersin, o isim soyad koca dünyada bir tek sana mı ait. yüzünü tanırlarsa, ben değilim sadece bana benziyor dersin biter gider. dersini almışsın o sana yeterli olsun.
kimler neleri inkar ediyor, şaşırıp kalıyor insan, inkar et geç, ruh sağlığınla oynama.
önemli olan aklını başına toplaman, bundan sonra önüne bak.
adam öldürmemişsin, uyuşturucu satmamışsın, insanları kötü yola düşürmemişsin. zararın kendine olmuş, toparlan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…