- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi flowers0805
-
mail yöneticilere gidecek neticede herkesin göreceği bir mail değil. o forum yetkilileride seni deşifre etmez. kaldıki deşifre ederlerse bu suçtur ve çatır çatır tazminat alırsın. ayrıca eskişeheşirde yani sadece eskişehirde adım ve soyadımla aynı olan 5 kişi var :) bir tanede boluda hemşire var adım ve soyadımla aynı. mailleri sürekli bana geliyor ordan biliyorum. çokta dert etme bence boşver..Bu kısmı okudunuz mu ?
Ekleme: Bugün çok sıkıntılıyım. Nedeni aynı bu konuyu başka bir forumda daha sormuştum, burdan birkaç saat önce. Ordaki görüşlerde hakaret edildiği için burda da sorma ihtiyacı duydum, o yüzden iki kez sormuş oldum soruyu farklı forumlarda. Diğer sorduğum forumda konunun silinmesi için e mail adresimle rica ettim. Ama atladiğim bir şey vardı. Ben e mail adresimin tam ismim ve soyismim olduğunu adresin de isim ve soyisimden oluştuğunu unuttum. Tam ismimle e mail gönderildi. Kendi kendimi ifşa etmiş oldum. Canım çok sıkılıyor. Çok kötüyüm. Ben bu akılsızlık la kendimi daha çok rezil edecem galiba. Başım çok ağrıyor strese girdim bu yüzden. Kendi kendimin kuyusunu kazmiş oldum resmen. Ben yaşamayı beceremiyorum artık. Her şeyi elime yüzüme bulaştirdim. Çok üzgünüm. Psikolojim harap oldu.
Benim adım ve soyadımla aynı hiç kimse yok ama umarım deşifre etmezler ya da beni tanıyan biri okumamiştir of ya delirecem artık neysemail yöneticilere gidecek neticede herkesin göreceği bir mail değil. o forum yetkilileride seni deşifre etmez. kaldıki deşifre ederlerse bu suçtur ve çatır çatır tazminat alırsın. ayrıca eskişeheşirde yani sadece eskişehirde adım ve soyadımla aynı olan 5 kişi var :) bir tanede boluda hemşire var adım ve soyadımla aynı. mailleri sürekli bana geliyor ordan biliyorum. çokta dert etme bence boşver..
Hasta oldum iyice artık sürekli bir şey oluyor ben unutmadikça daha çok batıyorum.Eklemeyi okudum. Site yoneticileri mailini gormusse korkmana gerek yok adini soyadini bilseler ne olacak. Belki fake ad soyad sana ait degil. Lutfen gevse artik biraz rahatla butun insanlar pusuda yaptigin yanlisi yuzune vurmak icin beklemiyor.
Teşekkür ederimcanım yaşın genç belli ki; büyük ihtimal annen yaşındayım. ben bu tecrübeme rağmen hala ne hatalar yapıyorum. genç kızım var keza o da öyle. bırak olan olmuş tekrarına düşme yeter. ismin cismin öğrenildiyse hesabımı çalmışlar dersin, isim benzerliği dersin, o isim soyad koca dünyada bir tek sana mı ait. yüzünü tanırlarsa, ben değilim sadece bana benziyor dersin biter gider. dersini almışsın o sana yeterli olsun.
kimler neleri inkar ediyor, şaşırıp kalıyor insan, inkar et geç, ruh sağlığınla oynama.
önemli olan aklını başına toplaman, bundan sonra önüne bak.
adam öldürmemişsin, uyuşturucu satmamışsın, insanları kötü yola düşürmemişsin. zararın kendine olmuş, toparlan artık.
vardır merak etme facebookta bir ara olmadı bak bakalım aynı isimde varmı birisi :)Benim adım ve soyadımla aynı hiç kimse yok ama umarım deşifre etmezler ya da beni tanıyan biri okumamiştir of ya delirecem artık neyse
çok teşekkür ederim
Aradım her yerde yokvardır merak etme facebookta bir ara olmadı bak bakalım aynı isimde varmı birisi :)
Haklısınız da 6 kişi derken anlamadım. Ben düştüm. Umarım siz yollara falan düşmezsiniz. Benim mantığım alsaydı bu kadar çırpınmazdım.Umarım bir daha yapmazsın.. Düşünüyorum.. Da.. Bir kadın nasıl olurda.. 6 kişiye mahrem yerini gösterir.. Aynı dönemde... İnsanın haplı falan olması gerek.. Mantığım kabul etmiyor.. Bizler Her ruhsal çöküntü yaşadığımızda bunu yapsaydık.. Şimdi yollara düşmüştük.. Bu bir bahane olmamalı.. Kendini koru..
Bak canım.. Şu andaki konuşma tarzın bile.. Hoş değil.. Biz seni tanımıyoruz.. Ama daha büyüğünüm.. Kendi çocuğum yada kardeşimde bu durumda olsa.. Aynı şeyleri söylerim.. Bu tamamiyle durumun ciddiyetle alakalı.. Allaha çok şükür o idraka sahibim.. Rabbim göstermesinHaklısınız da 6 kişi derken anlamadım. Ben düştüm. Umarım siz yollara falan düşmezsiniz. Benim mantığım alsaydı bu kadar çırpınmazdım.
Normalde çok sessiz ve özgüvensiz, ama tanımadığı erkeklerle sohbet edip kamera kabul etmiş ve üstelik 3 farklı kişiye kameralı görüşmede karşılıklı mahrem yerlerini göstermiş. (Toplam 6 kameralı görüşmede bu davranışı yapmış)
Ama gerçek hayatta hiç kimseyle bedensel yakınlaşma ya da öpüşme falan gibi bir şeyi olmamış.
Ailesinde bazı travmaları ve kaybettiği yakınları olmuş. Bunun üstünden bir yıl geçer geçmez, erkeklerle konuşmaya başlayıp kamera kabul etmiş bu davranışları yapmış. (Kaybettiği yakınına rağmen. ) Bu 3 kişiyle de 2 hafta içinde görüşmüş bu şekilde.
Bir buçuk yıldır da kimseyle konuşmuyor. Bu davranışları 2 hafta içinde yapmış. Ve bir buçuk yıldır yapmıyor. Yani bu davranışları terketmiş.
Bu kız bir buçuk yıldır her gün kendine yaptiğina ağlıyor. Her insanlarla bir araya geldiğinde yaptıkları aklına gelerek tokat gibi çarpıyor yüzüne. Bu yüzden toplumdan kaçmaya çalışıyor.
Bu kız hakkında ne düşünülür? (Ucuz, basit, pislik, kötü biri mi)
Çaresiz hissetmesem böyle bir soru sormazdım.
Yapmak istediğim şeyler var kendimi geliştirmek için. Mesleğim var. Dil kursuna gidip İngilizce konuşmayı öğrenmek, Sürücü kursuna gidip araba sürmeyi öğrenmek, yüksek lisans yapmak. Dişime tel taktırmak. Ama işte kendimi geliştirmeye calışsam böyle biri kendini geliştirse ne olacak diyorum. Kendimi geliştirmeye bile korkuyorum bunları yapmaya. Hem de her an yaptiklarimin ortaya çıkma tehlikesi var ve kendimi geliştirmek için yaptığım bütün uğraşlarım yok olacak. Hem ben rezil olacam hem de ailemi rezil edecem. Ben insan içine bile çıkamıyorum.
Tam bir buçuk yıl oldu artık yapmıyorum bunları ama artık hayatta yerim olmadığını özümsüyorum içinden. Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında lütfen bana yardım eder misiniz?
Ekleme: Bugün çok sıkıntılıyım. Nedeni aynı bu konuyu başka bir forumda daha sormuştum, burdan birkaç saat önce. Ordaki görüşlerde hakaret edildiği için burda da sorma ihtiyacı duydum, o yüzden iki kez sormuş oldum soruyu farklı forumlarda. Diğer sorduğum forumda konunun silinmesi için e mail adresimle rica ettim. Ama atladiğim bir şey vardı. Ben e mail adresimin tam ismim ve soyismim olduğunu adresin de isim ve soyisimden oluştuğunu unuttum. Tam ismimle e mail gönderildi. Kendi kendimi ifşa etmiş oldum. Canım çok sıkılıyor. Çok kötüyüm. Ben bu akılsızlık la kendimi daha çok rezil edecem galiba. Başım çok ağrıyor strese girdim bu yüzden. Kendi kendimin kuyusunu kazmiş oldum resmen. Ben yaşamayı beceremiyorum artık. Her şeyi elime yüzüme bulaştirdim. Çok üzgünüm. Psikolojim harap oldu.
Ben karaktersiz pislik biriyim kusura bakmayın. Teşekkür ederim.Bak canım.. Şu andaki konuşma tarzın bile.. Hoş değil.. Biz seni tanımıyoruz.. Ama daha büyüğünüm.. Kendi çocuğum yada kardeşimde bu durumda olsa.. Aynı şeyleri söylerim.. Bu tamamiyle durumun ciddiyetle alakalı.. Allaha çok şükür o idraka sahibim.. Rabbim göstermesin
Herkes hata yapar ama herkes benim gibi hata yapmaz . Çok iyi niyetlisiniz ama hepiniz biliyorsunuz ne kadar ahlaksız , karaktersiz biri olduğumu. Sadece sizler hepiniz çok iyisiniz. Ama ben biliyorum her şeyi. Ne kadar konular açsam da iyi şeyler yazsanız da benim gibi biri için bir anlamı yok. Değmez bana. O istediklerimin hiçbirini de yapamicam çünkü zihnim sadece bununla meşgul. Aklım hep bundayken ben nasıl iyi bir şeyler yapabilirim ki kime faydam dokunur. Bazen anneme bile anlatasim geliyor. Zor tutuyorum kendimi.. keşke ben ölsemdim. Kardeşlerim yerine. Ben ölseydim de böyle bir evlatları olmasaydı. Yüzlerinin karasiyim farkında değiller.Senin bedenin, senin hayatın, senin özelin kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Değerlisin, her şeyden önce insansın, kimsenin seni onamasına ihtiyacın yok
Hayatta herkes hata yapar, kimse sütten çıkma ak kaşık değil, herkes kendisine baksın
Planların çok güzel, hepsini gerçekleştirmek için çalış, kendini geliştir
Neden ortaya çıksın yaptıkların, yaşadın bitti, çiz üstünü gitsin, dillendirme, kimseye de açıklama yapma
Seninle aynı ad soyaddan yüzlerce insan vardır. Üzülme bu konu içün sonuçta fotoğrafın kimlik bilgilerin yokki...Bunu okudunuz mu?
Çırpındıkça battığımı hissediyorum hasta olacam artık
Öncelikle tehdit edilme durumun varsa hiç korkma şikayetçi ol. Artık anne babalar daha bilinçli ve inan ebeveynlerin evlatları için nelere göğüs gereceğine şaşırırsın. Eğer ortada böyle bir durum yoksa da arkanda bırak bunları. Bunları yaşamışsın, hata olduğunu düşünüyorsun ama ömrün boyunca bu korkuyla yaşayamazsın. Hayatı yaşa istediklerini gerçekleştirmeye bak. Toplumda yeri olan bir birey haline gelirsen yaşadıkların ortaya çıksa bile insanlar seni yaptıklarınla hatırlar geçmişte yaptığın hatalarla değil. Silkelen ve önüne bak. Korkma, yaşa.
Seninle aynı ad soyaddan yüzlerce insan vardır. Üzülme bu konu içün sonuçta fotoğrafın kimlik bilgilerin yokki...
Takıntı haline getirme seni üzen konuları , emin ol yaşın kaç bilmiyorum ama birkaç yıl sonrasında gülüp geçeceksin şuan üzüldüğün şeylerin tamamı için.
Teşekkür ederim Allah razı olsun.Kendine yapma bunu. Hata yapmak ve bunlardan ders çıkarmak bir erdemdir. Sen de bunun bilincinde bir genç kızsın. Kötü biri değilsin ki. Kimseye zarar vermemişsin. Sadece seni ilgilendiren bir konuda kendi değer yargılarının dışında bir eylem gerçekleştirmişsin. Sen hataların değilsin onlardan ders çıkaransın. Lütfen toparla kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?