Böyle bir kız hakkında ne düşünülür?

mail yöneticilere gidecek neticede herkesin göreceği bir mail değil. o forum yetkilileride seni deşifre etmez. kaldıki deşifre ederlerse bu suçtur ve çatır çatır tazminat alırsın. ayrıca eskişeheşirde yani sadece eskişehirde adım ve soyadımla aynı olan 5 kişi var :) bir tanede boluda hemşire var adım ve soyadımla aynı. mailleri sürekli bana geliyor ordan biliyorum. çokta dert etme bence boşver..

Eklemeyi okudum. Site yoneticileri mailini gormusse korkmana gerek yok adini soyadini bilseler ne olacak. Belki fake ad soyad sana ait degil. Lutfen gevse artik biraz rahatla butun insanlar pusuda yaptigin yanlisi yuzune vurmak icin beklemiyor.

Böyle bir kiz hakkinda hicbir sey düşünmem.
Bir kizin bunlari yasayip yasamamis olması umrumda olmaz .
Sen de silkelen kendine gel.
Sana gore hata olabilir yaptiklarin ama hur iradendir, ne istersen yapabilirsin.
Kim nerden bilecek senin ne yaptigini ayrica?
Kimseye anlatma ve sen de unut artik.
Olmus bitmis.

Benim adım ve soyadımla aynı hiç kimse yok ama umarım deşifre etmezler ya da beni tanıyan biri okumamiştir of ya delirecem artık neyse
çok teşekkür ederim

Eklemeyi okudum. Site yoneticileri mailini gormusse korkmana gerek yok adini soyadini bilseler ne olacak. Belki fake ad soyad sana ait degil. Lutfen gevse artik biraz rahatla butun insanlar pusuda yaptigin yanlisi yuzune vurmak icin beklemiyor.
Hasta oldum iyice artık sürekli bir şey oluyor ben unutmadikça daha çok batıyorum.
Çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim

Umarım bir daha yapmazsın.. Düşünüyorum.. Da.. Bir kadın nasıl olurda.. 6 kişiye mahrem yerini gösterir.. Aynı dönemde... İnsanın haplı falan olması gerek.. Mantığım kabul etmiyor.. Bizler Her ruhsal çöküntü yaşadığımızda bunu yapsaydık.. Şimdi yollara düşmüştük.. Bu bir bahane olmamalı.. Kendini koru..

Haklısınız da 6 kişi derken anlamadım. Ben düştüm. Umarım siz yollara falan düşmezsiniz. Benim mantığım alsaydı bu kadar çırpınmazdım.

Haklısınız da 6 kişi derken anlamadım. Ben düştüm. Umarım siz yollara falan düşmezsiniz. Benim mantığım alsaydı bu kadar çırpınmazdım.
Bak canım.. Şu andaki konuşma tarzın bile.. Hoş değil.. Biz seni tanımıyoruz.. Ama daha büyüğünüm.. Kendi çocuğum yada kardeşimde bu durumda olsa.. Aynı şeyleri söylerim.. Bu tamamiyle durumun ciddiyetle alakalı.. Allaha çok şükür o idraka sahibim.. Rabbim göstermesin

Senin bedenin, senin hayatın, senin özelin kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Değerlisin, her şeyden önce insansın, kimsenin seni onamasına ihtiyacın yok
Hayatta herkes hata yapar, kimse sütten çıkma ak kaşık değil, herkes kendisine baksın
Planların çok güzel, hepsini gerçekleştirmek için çalış, kendini geliştir
Neden ortaya çıksın yaptıkların, yaşadın bitti, çiz üstünü gitsin, dillendirme, kimseye de açıklama yapma

Ben karaktersiz pislik biriyim kusura bakmayın. Teşekkür ederim.

Öncelikle tehdit edilme durumun varsa hiç korkma şikayetçi ol. Artık anne babalar daha bilinçli ve inan ebeveynlerin evlatları için nelere göğüs gereceğine şaşırırsın. Eğer ortada böyle bir durum yoksa da arkanda bırak bunları. Bunları yaşamışsın, hata olduğunu düşünüyorsun ama ömrün boyunca bu korkuyla yaşayamazsın. Hayatı yaşa istediklerini gerçekleştirmeye bak. Toplumda yeri olan bir birey haline gelirsen yaşadıkların ortaya çıksa bile insanlar seni yaptıklarınla hatırlar geçmişte yaptığın hatalarla değil. Silkelen ve önüne bak. Korkma, yaşa.

Herkes hata yapar ama herkes benim gibi hata yapmaz . Çok iyi niyetlisiniz ama hepiniz biliyorsunuz ne kadar ahlaksız , karaktersiz biri olduğumu. Sadece sizler hepiniz çok iyisiniz. Ama ben biliyorum her şeyi. Ne kadar konular açsam da iyi şeyler yazsanız da benim gibi biri için bir anlamı yok. Değmez bana. O istediklerimin hiçbirini de yapamicam çünkü zihnim sadece bununla meşgul. Aklım hep bundayken ben nasıl iyi bir şeyler yapabilirim ki kime faydam dokunur. Bazen anneme bile anlatasim geliyor. Zor tutuyorum kendimi.. keşke ben ölsemdim. Kardeşlerim yerine. Ben ölseydim de böyle bir evlatları olmasaydı. Yüzlerinin karasiyim farkında değiller.

Seninle aynı ad soyaddan yüzlerce insan vardır. Üzülme bu konu içün sonuçta fotoğrafın kimlik bilgilerin yokki...
Takıntı haline getirme seni üzen konuları , emin ol yaşın kaç bilmiyorum ama birkaç yıl sonrasında gülüp geçeceksin şuan üzüldüğün şeylerin tamamı için.

Kendine yapma bunu. Hata yapmak ve bunlardan ders çıkarmak bir erdemdir. Sen de bunun bilincinde bir genç kızsın. Kötü biri değilsin ki. Kimseye zarar vermemişsin. Sadece seni ilgilendiren bir konuda kendi değer yargılarının dışında bir eylem gerçekleştirmişsin. Sen hataların değilsin onlardan ders çıkaransın. Lütfen toparla kendini.

Teşekkür ederim Allah razı olsun.

Umarim karsina adam gibi biri cikar da tum yasadiklarini unutturur.
Sakin bunu kimseye soyleme, seninle birlikte mezara gitsin ve hic kimsenin seni yargilamasina izin verme birak artik su cokmus halini sucsa da senin sucun gunahsa da senin gunahin kimseyi ilgilendirmez.
Planlarini yapmaya basla kafani mesgul et biseylerle.

Ya ben bu yaşıma kadar bişey yapmadım kimseyle çıkmadım vs., (kimseye de lafım yok, herkesin kendi tercihi). Benim için de asılsız sözler söyleyip kendi kendilerini ikna ettikleri oluyor hatta beni sen kimseyle birlikte olmamışsın diye (nasıl anladılar bir fikrim yok ) eziklediler yani eğer insanlar sana zarar vermek isterse birşey yapmana gerek yok bir yolunu bulurlar yapman gereken kitap oku, kurslara git, kimsenin etlisine sütlüsüne karışma, mesafeli ol ama yanında arkadaşların olsun. Kimseye de anlatma. Kusur olduğu için değil insanlar canını yakmak istediklerinde ellerinde bi koz olmasın müzik dinle kendine güzel bir liste oluştur böyle özene bezene bak hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…