- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Babasindan sikayetci olsa keske. O zaman hem terapi gorur bedavaya hemde uzmanlar tacize ugradigini bu yuzden psikolojisinin bozulduğunu kanitlayabilir. Teklifiniz cok ince cok düşünceliymissiniz takdir ettim. Bence tam yerinde bi cozum bulmussunuz inşallah kız kabul eder
Sizin gibi iyi yurekli insanlarin oldugunu gorunce cok mutlu oluyorum.
Direk maddi yardim teklifi belki kizi incitebilir. Kardesiniz vasitasiyla yardim edebilirsiniz belki. O konusabilir. Sonucta cok yakin arkadaslarmis. Cok uzuldum kiza.
çok güzel bir kalbin var.Allah senin gibi güzel insanların sayısını arttırsın.
Ben daha fazla deşmemek için ayrıntı sormak istemedim, anlattığı kadarını dinledim.
Bildiğim kadarıyla hiç şikayetçi olmamış, bu saatten sonra da olur mu bilmiyorum, keşke dediğiniz gibi olsa.
Bu adam yaninda calisanlarida, sokaktaki insanida taciz edebilir kendi kizina kiyan disaridakine neler yapar. İnşallah cezasini bulurda sokakya serbestce dolasan bi pislikten daha kurtuluruz
anladım, artık beraber yaşadığınızı anlamışım.pardon,çok iyi kalplisiniz imkanınız varsa elbette böyle bi şeyi teklif etmeniz onun açısından güzel olur.Ama söyleyişiniz çok önemli benceYanlış aksettirmişim sanırım, kız bizimle yalnızca birkaç gün kaldı evden uzaklaşmak için. Anne boşanma aşamasında, baba evden ayrılmış ama anneyi zor durumda bırakmak için borçlar ortaya atıp boşanmayı yokuşa sürüyor ama bildiğim kadarıyla anne boşanma konusunda net. Bence de seneler önce yapması gereken bir şeydi boşanmak ancak psikolojik olarak şiddet görmüş biri ne derece mantıklı düşünebilir bilemiyorum, bu saatten sonra kurtulmaları bile iyi bir şey diye düşünüyorum.
Biz de bu aşamada destek oluyoruz ve gerçekten güveniyorum çünkü 14 senedir hayatımızda olan bir kız bu aileden olarak görüyoruz hepimiz. Kardeşimin başına gelse nasıl davranırım diye düşünüp hareket etmeye çalışıyorum çünkü gerçekten çok üzülüyorum yaşadıklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?