- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Polise gitmemiş mi anlayamadım bu kısmını???
Bence gayet yerinde bir teklif olur. Sakin sakin guzelce anlatirsiniz, ihtiyaci olduguna ikna edersiniz. Suan o ruh haliyle tedavi olmayi akil edemiyordur.
Hayır hiç gitmemişler. Ne annesi ne kendisi.
Sanırım korkularından ya da sindirildiklerinden bilmiyorum...
İşin uzmanı değilim ama ben de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, bir yandan da kendini kötü mü hisseder acaba diye düşünüyorum. Ya da böyle bir teklifi kız kardeşimin yapması mı daha doğru olur? İyi bir şey yapacakken kıza kendini kötü hissettirmek istemiyorum.
Bence bir arkadaşımız var psikolog, istersen bir o ünlü gorusturelim diye giriş yapabilirsiniz. Maddi Yardımınızi kabul etmek istemeyebilir.
Aklıma böyle geldi ama bilemedim. Allah sizinde gönlünüze göre versin güzel insanlar.
En az 8 yıldan başlar var ya keşke gitseler..
Bence bir arkadaşımız var psikolog, istersen bir o ünlü gorusturelim diye giriş yapabilirsiniz. Maddi Yardımınızi kabul etmek istemeyebilir.
Aklıma böyle geldi ama bilemedim. Allah sizinde gönlünüze göre versin güzel insanlar.
Kizkardesiniz uzak ama. Telefonla internetle olacak is degil. Mesela laf arasinda ben de bir ara gittim falan dersiniz. Ama kizin yasadiklari az seyler degil. Mutlaka tedavi olmali.
Benim de aklıma bu geldi. Para konusunu hiç karıştırmadan teklif yapın.
Sen de çok kötü günler geçirdin, benim de tanıdığım iyi bir uzman var konuşup son günlerdeki sıkıntılarını anlatır rahatlarsın, stili bir şey diyebilirsiniz. Maddiyat derse de bizim tanıdığımız , biz ayarlicaz dersiniz.
Annem avukat, boşanma davalarında bir numara olan bir arkadaşına yönlendirdi. Görüşüyorlar muhakkak avukatlarıyla ama ne yaparlar bilemiyorum
Bence önce annesi ile görüşmelisiniz.Yani bu kadar "karşılıksız kazandırma" rahatsızlık verebilir.Elbette yardım ama türlü türlü insan var.Benim fikrim.
ne kadar iyi ne kadar temiz kalplisin çok güzel de fikirleriniz var ancak kızın annesi kızını sizden önce düşünmeli ve o adamdan boşanmalı!
Önce bir anneyi ikna etme konuşması yapmanızı öneriyorum sizin bir lafınızla ikna olacak değil elbet ancak üzgünüm ama başka bir bekar kızın sizin yanınızda kalması ne kadar doğru? yani siz şimdi ona iyilik yapıyorsunuz ama kızın psikolojisi bozuk nasıl bu kadar net güvenebiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?