- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.082
- 1.123
Elma ile armutu karıştırdığımı sanmıyorum, siz gereksiz yere ağır konuşuyorsunuz. 5 yıl aynı evde oturup her yaz bu döngüyü devam ettiren insanlar var. Ben konu sahibi haklı demedim bu iş mümkün dedim. O 5 günde kiracıların evde olmayacağı şekilde de anlaşma yapabilir, evi eşyalı kiraya verirse bu sözleşmede sıkıntı çıkmaya da bilir. Evet adalarda kira 10 ay alınır böyle anlaşmalarda ama kira sözleşmesi her yıl yenilenmez ya da her yıl yeni kiracı aranmaz. Herkes istediği gibi anlayınca hadsiz olmak çok kolay.Gökçeada Bozcada dediğiniz yer de yazlık yer oluyor zaten. Yazlık mantığı ile eşyalı evi 10 ay kiraya veriyor olabilir.
Hiç kişilere 12 ay zaten evi kiralayıp da parasını verdikleri evden 2 ay cikarttiklarini sanmıyorum.
Konu sahibi yazlık şehirde normal bir evden bahsediyor. Denize 20 dk uzak olmakla yazlık ev bir mi?
Ek olarak eşyalı eve dair veya evi 10 ay kiraya vermek gibi bir şeyden de bahsetmedi. Abuk subuk görüşleri ne şekilde savuncaginizi sasirmissiniz. Elma ile armutu birbirine karıştırmayın.
Bu yetmez, kiracilarin bobregini de isteyin ustune.Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Benim de şöyle bir fikrim var biz üstüne ekleyip Antalya'dan 3+1 ev alsak ve kira sözleşmesine 1 oda kapalı duracak ve ağustos ayı içerisinde 5 gün gelip kalacağız şeklinde evi 2+1den kiralasak içine yatak odası koysak acaba mümkün mü yani hiç duymadım böyle bişey ama neden olmasın ki diye içimden geciyor. Baktım Konyaaltı plajına 20 dakika uzaklıkta evler falan 3_4 milyon .
Yoksa kira geliri çok düşer o paraya zaten güzel tatil yaparsınız mi diyorsunuz ?
Ne bileyim emeklilikte falan gider yerlesiriz diye de düşünmek istiyorum.
Bu arada Antalyalı değiliz yakın bile değiliz ben doğulu eşim trakyali ama aile bağlarımız güçlü değil illa yakın olma derdimiz yok
Evet herkes istediği gibi anlayınca hadsiz olmak çok kolay çok haklısınız, mesajinizdan belli oluyor.Elma ile armutu karıştırdığımı sanmıyorum, siz gereksiz yere ağır konuşuyorsunuz. 5 yıl aynı evde oturup her yaz bu döngüyü devam ettiren insanlar var. Ben konu sahibi haklı demedim bu iş mümkün dedim. O 5 günde kiracıların evde olmayacağı şekilde de anlaşma yapabilir, evi eşyalı kiraya verirse bu sözleşmede sıkıntı çıkmaya da bilir. Evet adalarda kira 10 ay alınır böyle anlaşmalarda ama kira sözleşmesi her yıl yenilenmez ya da her yıl yeni kiracı aranmaz. Herkes istediği gibi anlayınca hadsiz olmak çok kolay.
Ev sahipleri saçmaladığı gibi konuyu daha anlayamanlar hadsizce destekleyip bir de hadsizlik dersi veriyor ya cidden şaka gibiler.Bu yetmez, kiracilarin bobregini de isteyin ustune.
Yani ben de ev sahibiyim ama cogu ev sahibinin artik sacmaladigini dusunuyorum kusura bakmayin
Aradaki mesajlari okumadim ama bu konu hicbir acidan akil isi degil. Yani dusunebiliyor musunuz kirasini odediginiz evin 1 odasini kullanamiyorsunuz ve senede 5 gun hic tanimadiginiz ev sahibinizi misafir etmek zorundasinizEv sahipleri saçmaladığı gibi konuyu daha anlayamanlar hadsizce destekleyip bir de hadsizlik dersi veriyor ya cidden şaka gibiler.
Bu derece saygısız fikirleri konuşmak dahi yasaklanmalı bazı insanlara. Ayıp yaa, klasik yazlık sistemi ile evinizde 5 gün ben de kalicam demek aynı şey mii, okuma var ama algılama yok belli ki.
Sizinle yaşayacağım yazmıyor orada.Evet herkes istediği gibi anlayınca hadsiz olmak çok kolay çok haklısınız, mesajinizdan belli oluyor.
Her sene kişilerin kendilerince tekrar sözleşme yapması ile bir odamı kapalı tutun eve ben gelicem 5 günü ve o sırada sizinle yasayacagim teklifini kafasına göre anlayıp da suçluyu savunan bakış acınızı hepimiz gördük uzatıp da daha komik olmayın.
Yaşamayacağım da yazmıyor. 1 odayı kullanamazsınız, orası benim diye yazıyor. Yaniii 5 gün evi bosaltirsiniz ben gelirim tüm eve demiyor (!)Sizinle yaşayacağım yazmıyor orada.
Ya yok artık yaaaa. Evinizi kiraya verdiğinizde o ev artık kiracının. İzin almadan misafirliğe bile giremezsiniz. Böyle bir şart koşmak hiç etik değil..Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Benim de şöyle bir fikrim var biz üstüne ekleyip Antalya'dan 3+1 ev alsak ve kira sözleşmesine 1 oda kapalı duracak ve ağustos ayı içerisinde 5 gün gelip kalacağız şeklinde evi 2+1den kiralasak içine yatak odası koysak acaba mümkün mü yani hiç duymadım böyle bişey ama neden olmasın ki diye içimden geciyor. Baktım Konyaaltı plajına 20 dakika uzaklıkta evler falan 3_4 milyon .
Yoksa kira geliri çok düşer o paraya zaten güzel tatil yaparsınız mi diyorsunuz ?
Bu arada Antalyalı değiliz yakın bile değiliz ben doğulu eşim trakyali ama aile bağlarımız güçlü değil illa yakın olma derdimiz yok
Üstelik giren çıkan belli değilAntalya’da ben şuna da şahit oldum. Sen evini kiraya veriyorsun. Kiracın başkasına günlük, haftalık kiraya veriyor. Hukuksuzluk ülkesi.
Çoğunluk saçma demiş ama gökçe ada ve bozca adada bu şekilde evini kiralayanlar var. Temmuz ve ağustos aylarında kiracı evden çıkıyor ve ev sahibi geliyor ya da günlük kiralıyor evi. Yalnız bu tip evler genellikle eşyalı olarak kiraya veriliyor. Konu sahibinin yapmak istediği şeyin örnekleri mevcut.
Şaka mısın sen ya. Adam bana evi kiralayacak o ev beniö olacak. Ben yaşarken içinde gelip otel gibi evimi kullanacak. Başlarım öyle işe ben. Akıl var mantık var sen olsan evinde öyle birşey ister misinBizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Saçma demeye bile dilim varmıyor. Ne okudum böyle. Benim oturduğum eve gelip senede belli günler ev sahibi de yerleşip yaşayacak. Yok daha neler yaBizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
EnteresanBizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Şey bir de bedavadan biraz pahalı olacaksa kira meselaEv sahibinin kocasının namusuma göz dikmeyeceginin karısının kocama iş atmayacaginin çocukların eşyalarımı kirmayacaginin sevisirken evimde ses cikarmayacaklarinin garantisini de veriyorlarsa bir kiracı olarak neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?