- 16 Haziran 2011
- 16.263
- 71.252
- 798
Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Benim de şöyle bir fikrim var biz üstüne ekleyip Antalya'dan 3+1 ev alsak ve kira sözleşmesine 1 oda kapalı duracak ve ağustos ayı içerisinde 5 gün gelip kalacağız şeklinde evi 2+1den kiralasak içine yatak odası koysak acaba mümkün mü yani hiç duymadım böyle bişey ama neden olmasın ki diye içimden geciyor. Baktım Konyaaltı plajına 20 dakika uzaklıkta evler falan 3_4 milyon .
Yoksa kira geliri çok düşer o paraya zaten güzel tatil yaparsınız mi diyorsunuz ?
Ne bileyim emeklilikte falan gider yerlesiriz diye de düşünmek istiyorum.
Bu arada Antalyalı değiliz yakın bile değiliz ben doğulu eşim trakyali ama aile bağlarımız güçlü değil illa yakın olma derdimiz yok
Zaten 3*12 36 bin yapmıyomuValla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Kafaya bak tertemiz :)Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Benim de şöyle bir fikrim var biz üstüne ekleyip Antalya'dan 3+1 ev alsak ve kira sözleşmesine 1 oda kapalı duracak ve ağustos ayı içerisinde 5 gün gelip kalacağız şeklinde evi 2+1den kiralasak içine yatak odası koysak acaba mümkün mü yani hiç duymadım böyle bişey ama neden olmasın ki diye içimden geciyor. Baktım Konyaaltı plajına 20 dakika uzaklıkta evler falan 3_4 milyon .
Yoksa kira geliri çok düşer o paraya zaten güzel tatil yaparsınız mi diyorsunuz ?
Bu arada Antalyalı değiliz yakın bile değiliz ben doğulu eşim trakyali ama aile bağlarımız güçlü değil illa yakın olma derdimiz yok
Öyle demeyin Konu sahibinin ev sahibi teklif etse kabul edermişBunu kabul edecek olan kiracı da normal biri olmaz zaten.
İnanılmaz bir konu..Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
4 milyona ev alacak maddi birikime sahipsiniz ancak 5 gün tatil yapabilecek kadar paranız mı yok ?
Başkasının yanında 5 gün kalmayı isteyecek kadar 3 kuruş düşünen biri tatile gitmesin madem.Valla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Valla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Cok sacma. Anca ogrenciye kiralarsaniz yazin memleketlerine donerlerse olur. Sizin 5 gunluk tatilinizi hicbir kiraci cekmez. Icinizden gecirirken kendinizi kiraci yerine koyun misal evinizde killi yabanci bir adam dolassa ne hissedersiniz. Ev mahremiyeti diye bir sey var. Cok istiyorsaniz gider 5 gun apart kiralarsiniz. Ayni paraya denk gelir.Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Kardeşimle bapım çok kuvvetli olmasına rağmen evinde üç günden fazla kalmam,akraba,arkadaş evinde bir gün bile kalamam,başka bir şehirde ise ucuz pansiyon, uygulama oteli, öğretmenevi her ne ise onu ayarlarım Siz yedi kat yabancı birinin evinde kalmayı planlıyorsunuz.( Benim de kirada evim var,kirasını ödediği müddetçe kullanım kiracıya aittir)Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Evet saçmaBizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Hiç duymamış olmanız tesadüf değil çünkü ultra saçma.yani hiç duymadım böyle bişey ama neden olmasın ki diye içimden geciyor.
Kendisi istermiş. Arada ev sahibi gelsin kalsın ben de ucuza oturayım diye. Ama mantıklı değil bu. Evi ucuza kiraya vereceğine normal verip kendi de gidip o parayla otelde kalsa daha karlı.Yani fiyatlar iyi ki bi yükseldi, herkes söyleniyor diye abuk subuk plan yapma hakkını insanların kendinde görmeye başlaması cidden hayret verici.
Tatil planı yapasınız varsa yazlık alin madem, siz gitmiyorken birkaç haftalık ya da aylık kiraya verin. Kiraya vermediginiz durumda da siz gidin.
Normal ev için böyle saçma sapan düşünceler içinde olmayı da bırakın. Toplumun toplum yapısını bozuyor bence sacmaliklarin konusulabilmesi bile. Azcık insaflı olun, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapmayın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?