Böyle bir tepki beklemiyordum. Çok üzgünüm...

Ayrıca 40 dak. Ders arasında veliler gidip neden çocukların başında bekliyor nöbetçi öğretmen yok mu? Ben şahsen gitmezdim. Benim olduğum gün çocuklardan birinin başına bir iş gelirse ne hesap veririm diye düşünürüm. Kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam. Çocuğunuzun okulunda ne kadar çok işgüzar veli var.

Benimde cocuklarim okul caginda degil ama yegenlerimin okul isleri ile cok ilgilendim. Bazi okul siniflari gercekten cok pis oluyor o sebepten o annelere hak veriyorum. Bende boyle bir karar verilse gidipte okul temizlemem. Makul olan para toplayip temizlikci tutmak sanki... ama boyle bir karar verilmisse bende herkezi karsima almak yerine,kendim icin birini ayarlar benim gunumde temizlik yaptirirdim.

o hatunlar muhtemelen çok boşlar. çocuklarını okula götürüp saatlerce lak lak eden tiplerden. açıklama yapmanıza bile gerek yok. 5 TL veriyorum, müsait değilim deyin geçin. duyarlı olup olmamaya, fedakarlık derecesine bu hatunlar mı karar veriyormuş? ne saçma iş. benim annem de çalışırdı, veli toplantıları h.içi olursa katılamazdı. ne yani şimdi benim annem duyarsız mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…