Böyle bir tepki beklemiyordum. Çok üzgünüm...

Ne saçma bişey temizlik görevlisi var zaten okulda.boşverin siz işinize bakın onlardA bırAkırlar nasılsa

Okulda 2,3 bayana sordum. Toplantı fda ne konuşuldu diye, inanın bundan hiç bahsetmediler. Başka şeyleri söylediler. Unuttular heralde. Dediğiniz gibi onlar da temizlemesin madem..
Is kur okullara temizlik görevlisi gondermiyor mu ben gönderiyor diye biliyorum .Ayrıca temizlik yapmak zorunda değilsiniz sizin göreviniz değil ha para istiyorlarsa verirsiniz orası ayri. Gruptan ta çıkın derim yazdığı yazıları görüp üzülmeyin.

Is kur eleman gönderiyor artık 1.2 tane değil normal sayilarda gonderiyorlar çocuklarınız küçük mu bilmiyorum ama eskiden dediginiz gibi oluyordu.

Devlet okulunda birinci sınıfta okuyan çocuğun sınıfının temizliği mi?
Okulda görevliler var, yok mu?

Bir kişi fazla çalıştırmayalım diye bazı insanların davranışlarını anlamıyorum.

Is kur eleman gönderiyor artık 1.2 tane değil aslında normal sayilarda çocuklarınız küçük mu bilmiyorum ama eskiden dediginiz gibi oluyordu.
Cocuklarim buyudu cok sukur, biri 21 yasinda biri 15 yasinda. Anlattiklarim ikinci cocugumda yasadiklarim. Buyuk oglumda her haftasonu iki veli gidip camdan cerceveye iyi bir temizlik yapardik yine ayni sebeplerden. 4 yildir uzak kaldim ilkokuldan. Umarim artik bu tip uygulamalar olmaz :)

O yüzden sordum aslında büyük mu küçük mu diye eskiden bizim zamanimizda aynen dediğiniz gibiydi 1 Hademe olurdu şimdi İşkur okullarda temizlik için kadro ayriyor ve 1.2 kişide değil verdikleri kadro.

O yüzden sordum aslında büyük mu küçük mu diye eskiden bizim zamanimizda aynen dediğiniz gibiydi 1 Hademe olurdu şimdi İşkur okullarda temizlik için kadro ayriyor ve 1.2 kişide değil verdikleri kadro.

Super bir haber. Dogrusu merak ettim, kucuk cocugu olan arkadaslarimdan sorup ogrenecegim, simdilerde temizlik isi nasil gidiyormus okulda.. :)

Boşuna kendinizi üzmeyin çünkü baştan aşağı boş bir konu. Meraklı olan gitsin temizlesin. Biz okula giderken annemiz mi geliyordu sınıfı temizlemeye.
Emin olun akşam durumu eşlerine anlattıklarında kocaları bile gülmüştür ne saçma şey kim teklif etti böyle birşeyi diye belki de izin vermeyen kocalar bile vardır. Sizin durumunuz hepsi için fırsat olmuş hemen vazgecmisler.

Onlar kim oluyorlarki mecbursun gelmeye diyerek şart koşuyorlar benim bildigim bu iş gönüllü yapılır ki zaten o laflardan sonra ben onların yüzlerine suratlarına bakmazdım....

Müdürle görüşüp bu durumu acıklayıp okulun hademesi yoksa bir hademe bulunup yada temizlikçi bir bayan herneyse bulsun o müdür ne işe yarıyor o okulda??

Ben veli olarak okul temizlemek zorunda değilim de o değişiklerlede bence bir daha muhatap olma bu ne saçma bişey allah allah ya...

Benim anlamadığım o kadar çok şey var ki konuda açıköğretim dersleri için iki gün kursa gidin sonraki günlerde niye tüm gün dersmi çalışacaksınız anlamadım ne dersmiş bu yaaa:) ben 2 tane açıköğretim bitirdim ve hiç kitap yüzü açmadım. Bir ders için tüm zamanınızı ona harcıyor gibi konuşmuşsunuz. Temizlik konusuna gelince ben keyfi olarak temizlemiyorum sizde yapmak zorunda değilsiniz diyip kenara çekilirdim gidin muhtara şikayet edin o kadar vergileri boşunamı veriyoruz parada vermek zorunda değilsiniz.

Yok artik ya toplantida alinan sacma karara vermeleri gereken tepki hedef sasirip size verilmiş bence o hanimlar cemkirikliklerini o karar alinirken kullansalardi boyle bir kulfet altina da girmezlerdi ne alaka cocugunu dusunmemek idarenin eli cebine gitmesin diye sinif supurecek haliniz yok herhalde boyle sacmalikta duyulmamistir ama burasi turkiye mumkun :)

Hademe operasyonun beyni herhalde veliler temizlerken o da komutlari verecek surayi silin burayi supurun diye :)

Ne sacma ya aptal insanlar ben sizin gibi bos degilim canim dera calismam lazim ne.. Yazik ya bu okulla kafayi hozmus surekli okulda olan annelerden bunlar heralde.. Hey allahim ezdirmeyin kendinizi sakin uzulmeyin de boyle insanlara karsi... Gerekirse ogretmene boyle boyle deyin ogretmenin bilgisi vardir heralde cemkirdiklerini de ekleyin

Yeterli bulmayan kendi yapsın o Zaman. Ev mi orası sürekli cam silinsin duvar silinsin. Sizinkiler işi iyice abartmışlar. Ben olsam kapı duvar sileceğime çocuklarım Nasıl bir tuvalete gidiyor diye bakardım

Yılda iki kez aidat veriyoruz biz. Hademe için. Bu çok yanlış birşey. Velilere bu yaptırılamaz. Sana tavsiyem gerekli kuruma şikayet et.

Ayrıca bu tarz veliler her yerde var. Bizim sınıfta da. Ortalığa fitne fesat sokmakta birinciler. Bende başka şeylerden çok çektim. İlkokul 1 benim psikolojimi bozdu bu kadınların yüzünden.

temzilik olayi saçma gerçekten o kesin , onu bi kenara koyarsak
size ayda bi sira gelir oda belki sinif 24 kiislik olsa 1.5 ayda bir olur
o haftada persembe yerine çarsamba yada baska gun olabilir degisebilir kanun deil ya bu mubarek
yani istesen bi çozum bulursun
istememekde hakkin herhalde:)

Dersi bahane etmissiniz. Sanki gitmeseniz ders basindan ayrilmayacaksiniz ki o kadar kadin icinde bir ayda bir bile sira size gelmez. Yapmak istemeyebilirsiniz ama 5 lira verecegim demek digerlerini enayi yerini koymak olur.yerime birini tutacagim desen bu kadar sorun olmazdi.burada okullarin yetkilileri ne yapiyor diye soranlar cok kalabalik okullarda hademe yetistiremez isleri yuzeysel yapabilir. veliler de ek hademe icin destek olmazsa heryer mikrop yuvasi ne yapsinlar. Is kur gonderiyor diyen arkadaslar var. bedava mi bu kismi bilmiyorum ama muhtemmelen parasini okuldan temin ediyordur.

Kendine niye laf ettiriyorsun arkadaşım, kimse senin fedakarlığını sorgulayamaz. Hadsizler. Böyle bir ortamdan dışlanmaman garip olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…