böyle bir zihniyet varmı?

1500 lirayla ayrı eve cıkamam su devırde ki birde zaten ayrı eve cıksam sureklı rahatsız ederler benı huylarını bılıyorum calıstıgım kurum devlet kurumu ve nerede oldugum bellı olmadı oraya gelırler ıs yerınde rahatsız ederler

bence git evlen ya
ailende de iş yok
ablan dizginlemiş hepsini

Gitsin tedavisini olsun yahu, kadına bak baba gibi ev yönetiyor. Oldu canım?

Vallahi okurken ben daraldım rabbim size sabır versin inşallah..

mesaj içeriğini değiştirmek yassak.
polemiğe girmek istemiyorsanız size beni alıntılayın demiyorum. zorla değil yani. beni görmezden gelin. forumda öyle bir seçenek mevcut.
ayrıca müsamma değil; "müsemma"
ayrıca kelime anlamı bakımından; kullanıldığı yer yanlış.
iyi forumlar.

Evlenmeyi düşünüyorsun peki ona müsade edeceklermi? Ailen resmen sömürgen paran için her rezilliği yaparlar.

Sen de sesini çıkarmıyorsan demek ki iyice abartmışlar durumu.

Siz de öneri konusunda çok yaratıcısınız gerçekten burda konu sahibesi de dahil kimsenin aklına git gizlice evlen fikri gelmemiştir, bravo.
Yaratıcı fikrinizle hepimize beyin fırtınası yapma imkanı verdiğiniz için çok teşekkürler

bence git evlen ya
ailende de iş yok
ablan dizginlemiş hepsini

herşeyimizi ayarlayalım evlenıcem zaten ve onlara sadece gerıde yazılı ıcımı doktugum ve bunca sene nasıl benı ıhmal ettıklerını hıcbır zaman kararıma saygı duymadıklarını sadece dunyanın okumus kızlarının etrafında dondugunu ve hıcbır ozgur hayatımın olmasına ızın vermedıklerını herseyı yazacagım gıderken ve benı bır daha aramamalrını unutmalarını soylıyecegım

gizlice evlen fikrini "ben" hangi mesajımda vermişim tam olarak? bi' bulup çıkarır mısınız ortaya?
gizlice evlenmek fikri herkesin aklına gelmiştir ama yalandan intihar mektubu yazmak eminim sizden başkasının aklına gelmezdi.

Evlenmeyi düşünüyorsun peki ona müsade edeceklermi? Ailen resmen sömürgen paran için her rezilliği yaparlar.

Sen de sesini çıkarmıyorsan demek ki iyice abartmışlar durumu.

evet evlenmeyı dusunuyorum ve burda yazdım gızlı evlenıcem dıye gızlı evlenıcem ıcın kımden neye gore ne ıcın ızın almam gerekıyor?

İçeriğe ekleme yapmadım yazdığım şey sizin alıntınız içerisine dahil olduğu için kesip yorum kısmıma yapıştırdım. Vaaov yazım yanlışımı da düzelttiniz, neler katıyorsunuz bize öyle. Klişe muhalefet hareketlerinden birini yapıp yazım yanlışından saldırarak tekrar yaratıcılığınızı konuşturduğunuz için tekrar teşekkürler ve size de İYİ forumlar!

ailen seni ewlendirmez kolay kolay getirdigin paradan olcaklar cunki mezarada berber giderler parlariyla ..bide orta bozucu sanki gprumce ablan gelmis ..babamda sizinkiler gibi yapiyidu calisiyirduk cebimizde bi yol parasi olsun derdik vermezdi okul parn okutuyom seni derdi bi kitap parasi istemeye bile cekinirdik bide biz bayaniz ozel ihtiyaclarimiz oluyir isteyemezdik annem ewde is yaptimi kazandigi paralardan isterdik .. adam akilli bir ust basimiz da yoktu ewlendim kurtuldum cok sukur .. tabu ewlenncede dertler bitmiyor busefer baska imtihanlar basliyor s abretmek lazim

Bi cinnet gecirsene sen. 26yasinda kadinsin kimse dovemez seni.

ben o donem cınnet gecırdım ama ıcerı gıdıp yemek yedıler umurlarında degılım demekkı tek dedıklerı ne yaparsan yap bızım dedıgımıze uyacaksın

Bu arada yazım yanlışından konu açılmışken cümleye küçük harfle başlanmaz. Hoşçakalın.

onu bende merak ettim.. ben karadenizliyim trabzonlu bulsam dk dusunmezdim :)

konu sahibine gelince bu kisiler artik aile degil kac kurtul koleleri olmaktan

yanı tanıdıgım kadarıyla cok netler zaten yanı en azından sevgılım oyle verdıgı sozden gerı donmuyor hıcbır sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…