Böyle biri anneniz olsaydı

Su yorumun alni olsa da opsem. Esek olana semer vuran cok olur.

Eşek olana semer vuran çok olur, daha cuk oturan bir yorum olamazdı.

Konu sahibi ne yazmışsanız hepsini okudum. Sızlanıp durmuşsunuz. Yaşadığınız onca şeyden sonra belli ki psikolojiniz bozulmuş o yüzden yargılamamaya çalışıyorum ama kolay değil. Eşinize size yapılanları en ayrıntısına kadar anlatmak zorunda değilsiniz. Hatta eşinize hiçbir şey anlatmak zoruna değilsiniz. Zaten gizli para veriyormuşsunuz. Vermeyin, veya yine istiyorsanız veriyormuş gibi yapın falan, çocuk yapma kararına bir şey demiyorum, biyolojik olarak geç kalmadan anne olmak istemiş olabilirsiniz. Madem koca da bu kadar kötü, boşayın atanın küçük şehre, kurun iki kişilik ailenizi. İmkanınız da var hala neyinden korkuyorsunuz "beni ailesiz bilmesinler" diye. Çok ama çok eziksiniz ve bunu içselleştirmişsiniz. Kurtulun.
 

Şunları diyebiliyorsunuz da ailesiz bilinip eşin anası danası tarafından ezilmekten mi çekiniyorsunuz? Maşallah her şeyin farkındasınız, kocasız kalma derdiniz yok, memuriyet var maddi olarak özgürsünüz ve bunları çatır çatır dile getiriyorsunuz. Üyelerden birinin dediği gibi biraz canınız sıkılmış galiba sizin.
 
Siz bastan kotu olan birini baba yapiyorsunuz sonradan kotu olanlari bilemeyiz sonucta garantisi yok diyip kenara cekilemeyiz azicik mantik azicik aklimizi kullanmayi bilme diye birsey var. Kotu biriyse esiniz kotu bir baba olma olasiligi daha yuksektir. Zaten yapmissiniz bundan sonrasi onemli olan bebeginizi koruyun. Kendinizi ezdirmeyin ne annenize ne esinize. Para felan gondermeyin ona gondereceginiz parayi bebeginizin gelecegi icin biriktirin altin alin kenara koyun mesela.
 
32 yaşındasın evladın var kendini daha fazla neden ezdiriyorsun. Sana kendini değersiz hissettiren kim varsa sil at hayatından. Memursun bir şekilde hayatını idame ettirirsin daha fazla kanını emmelerine musade etme.
 
Kocam ve ailesine karşı ailem varmış görünümü vermek için.Annesiyle geçinememiş demesinler kimsesi yokmuş gibi davranmasınlar diye.
Çok saçma. Aşırı saçma hatta. Ailem var gibi gözükmek için kocanızdan gizli annenize para veriyorsunuz, bu bahane bildiğin. Kocanız öğrenince kavga çıkacak adam saydıracak siz birşey diyemeyeceksiniz çünkü sıfır özgüven. Bu sefer buraya annem benden para istiyordu bende verdim kocam öğrendi, annem yüzünden oldu diyeceksiniz.

Anne olacaksınız anne, o çocuğu siz yetiştireceksiniz bu kadar ezik, özgüvensiz bir anneyle o çocuk heder olur. Hayır diyemiyorsunuz, eminim kocanız bir karar alırken size sormuyordur sadece yapıyordur. Kocanızı da kötülüyorsunuz ki onu siz seçtiniz. Bu bana acıyım durumundan vazgeçin artık. Çocuğunuz olucak, süs bitkisi değil bu.
 
Selam bile vermem.
 
Kocam 2 bin liranın hrsabını sormaz sorun bu değil eve 70 bin küsür giriyor.Kocam daha çok dağıtıyor.sorun parayla ailemi arkamda tutuyorum ve artık doğru gelmiyor bıktım usandım.yaptıklarını unutamıyorum sürekli para istiyor utanmadan.vermek istemiyorum para vermeyi hak edecek bir insan mı sizce diye soruyorum hani sözde anne ya
 
Annem de annelik görmemiş ama erken evlenmiş anne eziyeti çekmemiş.Kız çocuğu sevmeyen yük gören bir insan işte
çok erken evlenmesi böyle davranmasını gerektirmezki, bende 16 yaşında evlendim. 17 yaşında anne oldum. sıkıntıların en dip noktalarını gördüm. çok şükür çocuklarımı veren Rabbime
 
Sizin yerinizde ben olsam o kadın benim hangi ülkede yaşadığımı bilemez.
 
Başka bir sebep gösterip silin hayatınızdan. Böyle insanlar şu dünyada hakettiklerini yaşamadıklarında ben bile haksızlığa uğramış hissediyorum. Lütfen hakettiği gibi davranın, hayatınızdan def edin.
 
Yahu parayla arkanızda duran durmasın zaten siz bunu anlamak istemiyorsunuz. Kimsenin arkanızda olmasına ihtiyacınız da yok alın evladınızı mutlu huzurlu yeni bi hayat kurun işte fırsat. Siz böyle izin verdikçe eşiniz de sağa sola saçar anneniz de 2 de ister 5 de. Kendinizi değiştirmeniz lazım sizin, hatta bence terapi alın özsevgi kazanın derim ben
 
Keske zamaninda darp raporu alip yurda yerlestirilseydiniz. Kesinlikle bir kurus koklatmayin,esiniz sorarsa surekli para istiyorlar, ailemin cocugumun rizkini veremem diyin, herseyi anlatmak zorunda degilsiniz.
 
Kasam var her ay gram altın yapıyorum 10 tane
 
İlk okuduğumda acımıştım ama giderek sempatim azaldı. Kendine bu hayatı bile isteye reva görene ne denebilir ki?

Kendinizi ezdirmişsiniz ama çocuğunuzu güçlü bir birey olarak yetiştirirsiniz umarım.
 
Kasam var her ay gram altın yapıyorum 10 tane
Siz yapmiyorsunuzdur demedim o parayida vereceginize kendiniz icin kullanin demeye calistim. Hatta yoldaki dilenciye verinde o anne denilemeyecek kadina vermeyin.
 
peki zalim bi kocadan neden evlat sahibi olmak istedin sana yazık deil mi ? ayrılırım kurtulurum sanıyosun , ya rahat bırakmazsa çocuk onunda çocuğu, boşanıp daha merhametli iyi biriyle evlenip çocuk yapabilirdin. bebeğin için üzüldüm.
 
Hayatımdan def edince de üzülücem biliyorum.Anneler böyle olmaz diyorum kendime.Yani hani annelik ne biliyim.Çocukken düşerdim döverdi.Haftalık banyo yaptırırken döverdi zor gelirdi beni yıkamak ona.sabah saçımı başımı yolup döverdi siteden çıkarken yüzümü silip giderdim.Sabah kahvaltıda önüme bişeyler koyardı zıkımlan git derdi bide sabah sabah şuna kalkıyorum derdi.Eve gelirdim aç olurdum bi tabak yemek koymazdı akşam 7 olup babam gelene kadar beklerdim.Evladım olsa ben böyle davramamam.Anne olmak bu değil kabullenemiyorum artık para pul değil suratına rahammülüm yok hasteneye yanıma gelcekti gelme dedim
 
Ona vereceğiniz parayla kendinize yatırım yapın. Eşiniz de anladıgım kadarıyla cok iyi biri değil. Madem öyle memur zamlarından sonra net maaşınızı söylemeyip kendinize para ayırın. Yarın öbür gün evliliğinizde sorun olsa anneniz sizi eve almayacak belli. Başlarım öyle anneye ağlarsa ağlasın kusura bakmayın ama anneniz ruh hastası bir insan sadece doğurmakla anne olunmuyor.
 
Siz yapmiyorsunuzdur demedim o parayida vereceginize kendiniz icin kullanin demeye calistim. Hatta yoldaki dilenciye verinde o anne denilemeyecek kadina vermeyin.
Evet hak etmiyor çocuğuma takılanları da istedi vermedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…