- 6 Temmuz 2014
- 578
- 1.089
- 408
Su yorumun alni olsa da opsem. Esek olana semer vuran cok olur.
Niye babasız kalsın ben kocasız kalırım en fazla.O da sorun değil.Biz boşanırsak o benden boşanacak bebeğinden değil.Bebeğinden boşanmayı tercih ederse eder.Eşimin zulmü bana bebeğe değil.Kaldı ki ne adamlar var süper diyorsunuz ama boşanınca çocuktan da boşanıyor garantisi mi var
Siz bastan kotu olan birini baba yapiyorsunuz sonradan kotu olanlari bilemeyiz sonucta garantisi yok diyip kenara cekilemeyiz azicik mantik azicik aklimizi kullanmayi bilme diye birsey var. Kotu biriyse esiniz kotu bir baba olma olasiligi daha yuksektir. Zaten yapmissiniz bundan sonrasi onemli olan bebeginizi koruyun. Kendinizi ezdirmeyin ne annenize ne esinize. Para felan gondermeyin ona gondereceginiz parayi bebeginizin gelecegi icin biriktirin altin alin kenara koyun mesela.Niye babasız kalsın ben kocasız kalırım en fazla.O da sorun değil.Biz boşanırsak o benden boşanacak bebeğinden değil.Bebeğinden boşanmayı tercih ederse eder.Eşimin zulmü bana bebeğe değil.Kaldı ki ne adamlar var süper diyorsunuz ama boşanınca çocuktan da boşanıyor garantisi mi var
Çok saçma. Aşırı saçma hatta. Ailem var gibi gözükmek için kocanızdan gizli annenize para veriyorsunuz, bu bahane bildiğin. Kocanız öğrenince kavga çıkacak adam saydıracak siz birşey diyemeyeceksiniz çünkü sıfır özgüven. Bu sefer buraya annem benden para istiyordu bende verdim kocam öğrendi, annem yüzünden oldu diyeceksiniz.Kocam ve ailesine karşı ailem varmış görünümü vermek için.Annesiyle geçinememiş demesinler kimsesi yokmuş gibi davranmasınlar diye.
Yoo hiç şaşmıyorumNe siniri ayol, telefonu kapatınca yok olacak birine sinir olamayacak kadar canımı seviyorum ben. Sinir sanıyorsunuz ama gerçekleriniz onlar. Dünyada tek değilsiniz siz. Çok ikiziniz var şaşar kalırsınız.
Selam bile vermem.Annem üniversiteden sonra bi süre işsiz kalınca evde istemedi beni.30 yaşıma kadar dayak yedim evin en küçük üyesinden bile.Ara ara işe girdim çıktım ama kıdem tazminatı gelmeden hemen önce çıkardılar hep.Şu an çok şükür memurum.Gelelim konumuza.Evde ben salonda oturamazdım kovardı kalkmasam gelip üstüme yüzüme tükürürdü.Evde yemek pişerdi mutfağın balkonuna kilitlerdi ben yemeyeyim diye.pazara giderdik alınanlar balkona kilitlenirdi.Her gün kendime 1 tane ekmek alırdım günde 1 ekmekle 3 yıl geçirdim ben.Çok vitaminsizlik çektim besinsizlikten saçlarım döküldü.Bu arada evlendirmeye kalktılar kuzenimle.Kuzenim yurt dışında 10 yaş büyük benden ve işsiz.Halanla temizliğe gidersin seni kim napsın dediler yıllarca dayak yedim.Pazardan gelince 1 elma aldım yılarken annem gördü 1 elma için dayak yedim ben.Tamam dedim ayrı eve çıkayım anne istemiyosun evinde dedim bu o...u ayrı eve çıkmak istiyor dedi dövdüler.Annem ameliyat oldu yıkadım yedirdim ayaklanınca yine dayağını yedim.Allah yüzüme baktı memur oldum 1 senedir eşimden gizli para veriyorum ama bıktım herkese biz memur ettik para vermiyo perişanım diyor.En son bebeğime parti yaptım 300 400 lira para takmış gelenler o parayı istetti ananem aracılığıyla.Çok bıktım siz olsanız para verir misiniz
Kocam 2 bin liranın hrsabını sormaz sorun bu değil eve 70 bin küsür giriyor.Kocam daha çok dağıtıyor.sorun parayla ailemi arkamda tutuyorum ve artık doğru gelmiyor bıktım usandım.yaptıklarını unutamıyorum sürekli para istiyor utanmadan.vermek istemiyorum para vermeyi hak edecek bir insan mı sizce diye soruyorum hani sözde anne yaÇok saçma. Aşırı saçma hatta. Ailem var gibi gözükmek için kocanızdan gizli annenize para veriyorsunuz, bu bahane bildiğin. Kocanız öğrenince kavga çıkacak adam saydıracak siz birşey diyemeyeceksiniz çünkü sıfır özgüven. Bu sefer buraya annem benden para istiyordu bende verdim kocam öğrendi, annem yüzünden oldu diyeceksiniz.
Anne olacaksınız anne, o çocuğu siz yetiştireceksiniz bu kadar ezik, özgüvensiz bir anneyle o çocuk heder olur. Hayır diyemiyorsunuz, eminim kocanız bir karar alırken size sormuyordur sadece yapıyordur. Kocanızı da kötülüyorsunuz ki onu siz seçtiniz. Bu bana acıyım durumundan vazgeçin artık. Çocuğunuz olucak, süs bitkisi değil bu.
çok erken evlenmesi böyle davranmasını gerektirmezki, bende 16 yaşında evlendim. 17 yaşında anne oldum. sıkıntıların en dip noktalarını gördüm. çok şükür çocuklarımı veren RabbimeAnnem de annelik görmemiş ama erken evlenmiş anne eziyeti çekmemiş.Kız çocuğu sevmeyen yük gören bir insan işte
Sizin yerinizde ben olsam o kadın benim hangi ülkede yaşadığımı bilemez.Kocam 2 bin liranın hrsabını sormaz sorun bu değil eve 70 bin küsür giriyor.Kocam daha çok dağıtıyor.sorun parayla ailemi arkamda tutuyorum ve artık doğru gelmiyor bıktım usandım.yaptıklarını unutamıyorum sürekli para istiyor utanmadan.vermek istemiyorum para vermeyi hak edecek bir insan mı sizce diye soruyorum hani sözde anne ya
Başka bir sebep gösterip silin hayatınızdan. Böyle insanlar şu dünyada hakettiklerini yaşamadıklarında ben bile haksızlığa uğramış hissediyorum. Lütfen hakettiği gibi davranın, hayatınızdan def edin.Evet babaannem 1 hafta bizde kaldı bana dedi ki analığım bana böyle yapardı bu nasıl ana dedi.Annemle görüşüyorum çünkü bu yaşadıklarımın çoğunu eşim bilmiyor ezmesin yüzüme vurmasın diye söylemedim.
Yahu parayla arkanızda duran durmasın zaten siz bunu anlamak istemiyorsunuz. Kimsenin arkanızda olmasına ihtiyacınız da yok alın evladınızı mutlu huzurlu yeni bi hayat kurun işte fırsat. Siz böyle izin verdikçe eşiniz de sağa sola saçar anneniz de 2 de ister 5 de. Kendinizi değiştirmeniz lazım sizin, hatta bence terapi alın özsevgi kazanın derim benKocam 2 bin liranın hrsabını sormaz sorun bu değil eve 70 bin küsür giriyor.Kocam daha çok dağıtıyor.sorun parayla ailemi arkamda tutuyorum ve artık doğru gelmiyor bıktım usandım.yaptıklarını unutamıyorum sürekli para istiyor utanmadan.vermek istemiyorum para vermeyi hak edecek bir insan mı sizce diye soruyorum hani sözde anne ya
Keske zamaninda darp raporu alip yurda yerlestirilseydiniz. Kesinlikle bir kurus koklatmayin,esiniz sorarsa surekli para istiyorlar, ailemin cocugumun rizkini veremem diyin, herseyi anlatmak zorunda degilsiniz.Kim dayak yemek ister 49 kiloya düştüm açlıktan.Adet filan görmüyodum artık.Annem 110 kilo üstüme çıkar döver giderdi.Tepki versem ne olacak 2 erkek kardeşim var üstüme salardı yürüyemeyecek hale gelene kadar döverlerdi.Biri anlatsa yaşamasam ben de inanmam belki ama geçmişte olan şeyler bunlar
Kasam var her ay gram altın yapıyorum 10 taneSiz bastan kotu olan birini baba yapiyorsunuz sonradan kotu olanlari bilemeyiz sonucta garantisi yok diyip kenara cekilemeyiz azicik mantik azicik aklimizi kullanmayi bilme diye birsey var. Kotu biriyse esiniz kotu bir baba olma olasiligi daha yuksektir. Zaten yapmissiniz bundan sonrasi onemli olan bebeginizi koruyun. Kendinizi ezdirmeyin ne annenize ne esinize. Para felan gondermeyin ona gondereceginiz parayi bebeginizin gelecegi icin biriktirin altin alin kenara koyun mesela.
Siz yapmiyorsunuzdur demedim o parayida vereceginize kendiniz icin kullanin demeye calistim. Hatta yoldaki dilenciye verinde o anne denilemeyecek kadina vermeyin.Kasam var her ay gram altın yapıyorum 10 tane
peki zalim bi kocadan neden evlat sahibi olmak istedin sana yazık deil mi ? ayrılırım kurtulurum sanıyosun , ya rahat bırakmazsa çocuk onunda çocuğu, boşanıp daha merhametli iyi biriyle evlenip çocuk yapabilirdin. bebeğin için üzüldüm.Elimden paramı almadı diye annemden kötü olmuyor mu.Eşim zalim bir insan vicdanı merhameti yok.Evladım doğduğunda da böyle devam ederse çocuğumla 2 kişilik bir aile oluruz ben eşimi aile olmaya alıştırmak istiyorum bencilliğini kırmak istiyorum büyüdüğünü öğretmek istiyorum
Hayatımdan def edince de üzülücem biliyorum.Anneler böyle olmaz diyorum kendime.Yani hani annelik ne biliyim.Çocukken düşerdim döverdi.Haftalık banyo yaptırırken döverdi zor gelirdi beni yıkamak ona.sabah saçımı başımı yolup döverdi siteden çıkarken yüzümü silip giderdim.Sabah kahvaltıda önüme bişeyler koyardı zıkımlan git derdi bide sabah sabah şuna kalkıyorum derdi.Eve gelirdim aç olurdum bi tabak yemek koymazdı akşam 7 olup babam gelene kadar beklerdim.Evladım olsa ben böyle davramamam.Anne olmak bu değil kabullenemiyorum artık para pul değil suratına rahammülüm yok hasteneye yanıma gelcekti gelme dedimBaşka bir sebep gösterip silin hayatınızdan. Böyle insanlar şu dünyada hakettiklerini yaşamadıklarında ben bile haksızlığa uğramış hissediyorum. Lütfen hakettiği gibi davranın, hayatınızdan def edin.
Evet hak etmiyor çocuğuma takılanları da istedi vermedimSiz yapmiyorsunuzdur demedim o parayida vereceginize kendiniz icin kullanin demeye calistim. Hatta yoldaki dilenciye verinde o anne denilemeyecek kadina vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?