2 tane benden küçük erkek kardeşim var evlatlık olduğumu zannetmiyorum.Annem evlatlık olsaydım beni küçükken yok ederdi bu yaşlarımı göremezdim.İnşallah kimsenin hakkı kimsede kalmasın.Ben hakkımı helal etmiyorum diye söyledim ona zaten o da ağladı ben kötüyüm tabi seni büyüttüm okuttum iş sahibi ettim ben kötüyüö tabi dedi.Başkası olsa seni atar giderdi onun bunun oyuncağı olurdun elin evinde ona buna satılırdın dedi.Teyzelerimi aradı ağlayarak.Sonra onlar beni aradı kocaman oldun o kadıncağzı ağlatmışsın vs dediler.Benle pek konuşmadılar o günden sonra.Ben kötü evlat oldum tüm sülalesi beni öyle bilir.Vücudumda taşıdığım dayak izlerine bile inanmadılar fslsn filan işte böyleBaşka kardeşiniz var mı, varsa onlara da böyle mi davranıyor? Onlara böyle davranmıyorsa öz anneniz olmayabilir, araştırın derim. Para verdiğinizi eşinizle paylaşın bence, para sizin paranız ama evi birlikte geçindiriyorsunuz, en azından haberi olsun.(Kişiliğini bilmiyorum tabi.) Anneniz kendine yakışanı yapmış, siz kendinize yakışanı yapıyorsunuz. (Herkesin harcı değil karşılıksız merhamet etmek. Nefse zor gelen bir şey.)
Son olarak, yaptığınız iyilik sizin yanınıza kâr kalır. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, içiniz rahat olsun.