Neden kiVardır ama senin karşına çıkmaz
Yok canim :)Sen yaşamadın mı sanki Rainy ?
O ne yaTwitterda türk incel diye arat karşına eline kadin eli degmemis beyler cikacaktir.
Celibataire yani bakir demek.O ne ya
Sen yasadigin icin onemli degil diyorsun ama bence onemliBunlar çok önemli değil bence. Dinen hassasiyet güdüyorsan o ayrı tabii. Böyle birini istiyorsan ancak ilişki ilerlemeden, bağlanmadan önce konuşmalısın. Sevsen bağlansan evet yaşadım dese ne yapacaksın?
AnlamadimNe yapacaksın hiçbir şey yaşamamış erkeği? Sonra buraya kocam cinsellikten zevk almıyor konuları açarsın benden söylemesi.
Rainy sen nefes alsa yeterciydin ne ara kriterlerin oldu ?Sen yasadigin icin onemli degil diyorsun ama bence onemli
Yoo kriterlerin varrRainy sen nefes alsa yeterciydin ne ara kriterlerin oldu ?
O zaman burada arama, ya da bize danışma.Sen yasadigin icin onemli degil diyorsun ama bence onemli
Boşver orda havalar nasıl burda cayır cayır yanıyoAnlamadim
Bem sana yaşama demedim ki. Sen onemli degil demissin bende benim icin onemli oldugunu soyledimO zaman burada arama, ya da bize danışma.Önemliyse ne yapalım eeee yani ? shsjshs ister yaşarım, ister yaşamam kan benim damar benim.
Burada sicak. Sen yeni uyemisin adini mi degistirdinBoşver orda havalar nasıl burda cayır cayır yanıyo
Adımı değiştirdimBurada sicak. Sen yeni uyemisin adini mi degistirdin
Başka neler ?Yoo kriterlerin varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?