Yakisikli istiyorum ama bakalimBaşka neler ?
Opusme sarilma vs onlara bir sey demiyorum ama sevisme olmasinBakir illaki vardır ama hiç öpüşmemiş eline kız eli değmemiş dersen öyle biri olduğunu zannetmiyorum
Artik konusmicamVarsa bile instagramda her selam yazana cevap yazarak bulamazsin.
Tarikat derken dalga mi geciyorsuntarikatlara katılorda evlendiriyolarmıs bile öyle erkekler temiz namusludur
kız yok gercelten evlendiriyolarTarikat derken dalga mi geciyorsun
Ne alakaaİstersen cami önünde bekleyebilirsin Allah rızası için bir erkek diye
Konusmak istemiyorum artik gercektenHayatta inanmam.
Haklisin canim daha kimseyle konusmiyorum ama gezmeylede biri bulunmaz kiRainyy tabiki herkes dalga geciyor çünkü çelişkilisin. Temiz erkek istediğini söylüyorsun ama bunu sosyal medyada hiç tanımadığın insanlar içerisinde arıyorsun. Bu zor olur. Bir işe gir, olmadı çık gez oralardan bakın , antenlerini aç biraz.
Nasıl bulunmaz? Turlarda, tatillerde tanışan insanlar var.Haklisin canim daha kimseyle konusmiyorum ama gezmeylede biri bulunmaz ki
Tur tatil falan pek yapmiyirum istanbulu geziyorum sadece canim ben oyle anladimNasıl bulunmaz? Turlarda, tatillerde tanışan insanlar var.
ah ah ysp bi bursa tatili bak karşına nasıl temiz erkekler çıkıyor sende yani sosyal medyadan erkek mi bulunurTur tatil falan pek yapmiyirum istanbulu geziyorum sadece canim ben oyle anladim
Cikar mi gercektenah ah ysp bi bursa tatili bak karşına nasıl temiz erkekler çıkıyor sende yani sosyal medyadan erkek mi bulunur
Sana çıkmaz.Cikar mi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?