Boyle biri var midir?

Aaaaaay
Psikoloğa gidince söyleyeceği ilk şey ERKEKLERRRRRRR
bir süredir buraya bakamıyordum konu açmış benim ki yine ya :) Kız herhalde erkekleeeeerrr diyecek çünkü kafa başka şeye çalışmıyor eee ben söyleyince suç oluyor:) Aaaaaah ah bir bilse erkekler bi b*k değil aslında şu kadar yırtınmaya değmeyeceğini bilse ammaaaa nerdeeeeee :))) Erkekte erkek diyor başkada bir şey demiyor üzülüyorum aslında yazık ya acınacak durumda bence bir erkekten medet umuyor ne acı.

Var, bizim şirketteki çocuk aynen öyle çok bilgili çok efendi ama o konular açılınca bile kızarıp konuşamıyor yaşı 29 felan oldu

Bulursun ararsan illa ki. Arayan bulur sonuçta ama aşık olduğun kişinin geçmişi önemli mi ki.Ben geçmişe takılıp asla moralimi bozmam önemli olan şu an sana nasıl davrandığı bence.

Banami ayarlicaksin yoksa sen mi hoslaniyors
Keşke
Banami ayarlicaksin yoksa sen mi hoslaniyorsun
benden hoşlansa ama bikaç defa konuyu açtım ama hep kapattı zaten pek ilgilenmezde hep borsada hisse alıp satar yanına giderim ekrandan kafasını kaldırıp bakmaz bile soru sorarım ona bile zor cevap verir, bu aralar ailesi evlenmesi için baskı yapıyormuş yaşın 30 oldu diyormuş geçen aylar 3 kıza gitmiş 3üde olmamış dedi

Neye keske dedin canim sen mi hoslaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…