Psikoloğa gidince söyleyeceği ilk şey ERKEKLERRRRRRRRainy eğer trol değilsen bence psikolojik destek almalısın. İnsanlar haklı olarak alay etmeye başlamış. Hiç anlamıyorsun. Bana normal gelmedi davranışların yanlış anlama ama.
bir süredir buraya bakamıyordum konu açmış benim ki yine ya :) Kız herhalde erkekleeeeerrr diyecek çünkü kafa başka şeye çalışmıyor eee ben söyleyince suç oluyor:) Aaaaaah ah bir bilse erkekler bi b*k değil aslında şu kadar yırtınmaya değmeyeceğini bilse ammaaaa nerdeeeeee :))) Erkekte erkek diyor başkada bir şey demiyor üzülüyorum aslında yazık ya acınacak durumda bence bir erkekten medet umuyor ne acı.Psikoloğa gidince söyleyeceği ilk şey ERKEKLERRRRRRR
Varsa da tavsiye etmem şekerim.Kizlar ben bir sey yasamamis erkek istiyorum öyle erkek var mi karsima cikar mi sizce
Neden yaVarsa da tavsiye etmem şekerim.
27 canimRainy kaç yaşındasın?
Neden ya
Ne guzellVar, bizim şirketteki çocuk aynen öyle çok bilgili çok efendi ama o konular açılınca bile kızarıp konuşamıyor yaşı 29 felan oldu
Gerdek Gecesi Gelinin Belini Kırdı
Ѕіvаѕ'tа gӧгüсü uѕulüуlе evlendirilen H. К. İsimli ҫоbаn,www.kibrismanset.com
Oha ama yaGerdek Gecesi Gelinin Belini Kırdı
Ѕіvаѕ'tа gӧгüсü uѕulüуlе evlendirilen H. К. İsimli ҫоbаn,www.kibrismanset.com
Çocuk tam mülayim bir tip, evden işe işten eve gider gelir kimseyle konuşmaz kendi halinde biri, evi arabası felan da var.Ne guzell
Banami ayarlicaksin yoksa sen mi hoslaniyorsunÇocuk tam mülayim bir tip, evden işe işten eve gider gelir kimseyle konuşmaz kendi halinde biri, evi arabası felan da var.
KeşkeBanami ayarlicaksin yoksa sen mi hoslaniyors
benden hoşlansa ama bikaç defa konuyu açtım ama hep kapattı zaten pek ilgilenmezde hep borsada hisse alıp satar yanına giderim ekrandan kafasını kaldırıp bakmaz bile soru sorarım ona bile zor cevap verir, bu aralar ailesi evlenmesi için baskı yapıyormuş yaşın 30 oldu diyormuş geçen aylar 3 kıza gitmiş 3üde olmamış dediBanami ayarlicaksin yoksa sen mi hoslaniyorsun
Neye keske dedin canim sen mi hoslaniyorsunKeşke
benden hoşlansa ama bikaç defa konuyu açtım ama hep kapattı zaten pek ilgilenmezde hep borsada hisse alıp satar yanına giderim ekrandan kafasını kaldırıp bakmaz bile soru sorarım ona bile zor cevap verir, bu aralar ailesi evlenmesi için baskı yapıyormuş yaşın 30 oldu diyormuş geçen aylar 3 kıza gitmiş 3üde olmamış dedi
Ben onem veriyorum canimBulursun ararsan illa ki. Arayan bulur sonuçta ama aşık olduğun kişinin geçmişi önemli mi ki.Ben geçmişe takılıp asla moralimi bozmam önemli olan şu an sana nasıl davrandığı bence.
O benden hoşlanmadıkça benim hoşlanmam bir işe yaramazNeye keske dedin canim sen mi hoslaniyorsun
Vardır elbet ama çok nadir , yaşamasa bile diğer türlü her halti yiyorlarKizlar ben bir sey yasamamis erkek istiyorum öyle erkek var mi karsima cikar mi sizce
Ne halti yiyorlarVardır elbet ama çok nadir , yaşamasa bile diğer türlü her halti yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?