böyle düşünmekte haksız mıyım ?

Canım tebrik ederim çok çok güçlü bir kadınsın.

Anlattıklarında da çok haklısın.

Benim sana tek tavsiyem, yine sen bilirsin ama, en azından araba almak yerine bir bakıcı bulsan, yarım gün o yarım gün annen baksa, kimseye muhtaç olmassın, kızın kreşe başladığında alırsınız arabanızı da İnşallah.

canım öncelikle tebrik ediyorum seni, helal olsun düğünden sonra hemen işe başlaman,hem evini almışsn, hem arabanı, hemde 4 aylık bebeğini bırakıp çalışman, gerçekten çoğu insanın (benim bile) yapamayacağım başarılı bir kadınsın.benim de eşimin ailesi seninkiyle aynı desem yeridir.Böyle insanlardan nefret ediyorum, keşke laf söylese, kırıcı konuşsa cevabını verir görüşmezsin ama böyleleri içten pazarlıklı hareketlerle insanı daha çok soğutuyorlar.Birde görüştüğünde hiçbirşey yokmuş gibi canım cicim demiyor mu deli ediyorlar insanı.Aynı şehirde 5 dak.lık mesafede oturuyorum,2 aydır görmüyorlar torunlarını, hiç mi özlemediniz mi insaf yaa.Şimdi gitsek çok özledik de bilmem ne, canlarını vercek gbi yapmacık tavırlar...Sana tavsiyede bulunamayacğım canım,kelin ilacı olsa başına sürer,seni çok çok iyi anladığım için yazmak istedim

Son düzenleme:
ne güzel size destek olan anne babanız var.boşverin kvyi oda uzaktan baksın ancak.hem emin olun size yardım etse çocuğunuza falan baksa bin türlü başınıza kakar.ailenize karışır,hayatınıza müdahale hakkı bulur kendinde.
azıcık aşım kaygısız başım demiş bi arkadaş çok doğru.aileniz size yeterde artar emin olun...

annem bana bunu dese ben anneme kırılırım açıkçası çokta abartılacak problemler göremedim ben

abartmıyorsunuz bence haklısınız soğuk durmakta benim kv ile aramda bunun gibi sorunlar var sesini duymaya bile tahammül edememeye başladım artık
aramızda hiç laf dalaşı olmadı ama bu tarz alttan alttan iş çevirmeleri manevi anlamda hiçbir destek vermemeleri insanı bitiryor
inanki bizde kendi çabalarımızla ev aldık ve kv benim evimi araçla 5 dk, yürüme mesafesi 15 dklık mesafe var aramızda 3 ay sonra geldi evime
havalar soğuktu taşındığımda 1,5 yaşındaydı o zaman kızım bir aramadı bile ne yaptınız ne ettiniz diye 1,5-2 ay sonra aradı utanmadan arayıp sormuyosunuz gelmiyosunuz ne oldu diyor bide hayırlı olsun ev almışsın dedi ya sanki haberi yokmuş gibi
araba aldık bizde daha beter oldular anlamıyorum ya insan sevinir ama yook onlara yedirmek varken benim kv ninde en büyük hayali beraber yaşamaktı ki kendi evleri zaten kalabalık oofff seni çok iyi anlıyorum yani daha yazmadığım bir sürü şey var

Aynan kv bana 10 dk mesafede gidince amcaları falan ölüp bitiyorlar kzıım için sözdeeee aynı şeyleri yaşamışız/yaşıyoruz bende bıraktım herşeyi işime gidip evime geliyorum kapılarını da ayda bi açarsam açıyorum hiç bişi yokmuş gibi davranmalarına da ayrı bi gıcık oluyorum ama ne yaparsın işte

annem bana bunu dese ben anneme kırılırım açıkçası çokta abartılacak problemler göremedim ben
anneme kırılmadım çünkü gelen gidenler hep kv soruyorlar hani yokmu kv nerede küsmü gibi bu sefer annem çok üzüldü niye böyle yaptı diye...

canım aynen benim kv de öyle yaptı aralık ayında taşındık peteklerimiz yanmıyordu ilk ocak vs bağlanmadığı için hiç bişi yapamıyordum ama bir kere bile sormadı ne yaptınız ne ettiniz diye...
biz ev aldık diye kırılmışlar aman ne büyük dert....

yani maddi yardımı geçtim de hadi, insan torununa 3 gün bakmaz mı ya ne kadar insafsızmış. İnsanlıktan nasibini almamış. Laf söylese daha iyi. İnsan komşunun çocuğuna bile kıyamaz bakar. Sakın onlara yüz verme.Mesafeni hep koru. Onlardan daha hiç bişey olmaz. Kendi canı kanı küçücük masum yavruya kıyan insandan hayır gelmez.

inan bana komşumuz ondan daha çok severek baktı

he bakarsan kaynanam sessiz sakin çok iyi biridir bunları yapan insan nasıl iyi olabilir

dediğin gibi laf sölese bende söylerim alır cevanını oturur böyle birşey yapamıyosun işte

hiç bişey yapmayacaksın,takmayacaksın,görmezden geleceksin hayatını yaşayacaksın çatlayacakk...çünkü aynısından bendede var daha bana hıç kotu sözu yok baskalarının yanında yawrum kuzum der kendı çok ıyıymışde ben soğukmuşum gıbı gösterir etrafa.ama inan bana sartlarımız durumumuz aynı.bende 5 yıllık evlıyım onlar kırada bende kıradaydım ev aldım kayınvalıdem çalışmıyor 9 yıldır ghörümce4mın oğluna bakıyordu onun için işini bırakmıştı şimdi görümcem üzerimde 30 mılyar borcla babasının evıne geri döndü benım kayınvalıdem sabah akşam çalışıyor ama bunlar hıç bişey benım oğlum lösemı hastası ben de çok ıyı bır iş buldum 2 ay önce evıme çok yakın eşim annesine söyledı çocuga bakıver dedı cunku masraflı bı rahatsızlıgımız var bakamam çalışmam lazım dedı kreşe gönder mutlu olsun dedi :))) ne dersin bu duruma ????*

daha ne dersiniz değil mi ?

çocuğunuza allah sifa versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…