- 4 Haziran 2024
- 408
- 861
- 23
- Konu Sahibi cansucansucan
İşine yaramıyor ya görüşmek istemez tabiAdamın parasın kura sabitleyecekler tabi kb hayır deyip paramı hemen ödeyin deyince adamı eve almayacak bir daha görüşmeyecekmiş gelin hanım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşine yaramıyor ya görüşmek istemez tabiAdamın parasın kura sabitleyecekler tabi kb hayır deyip paramı hemen ödeyin deyince adamı eve almayacak bir daha görüşmeyecekmiş gelin hanım.
Ya da 1+1 alırsın bütçene göre 2 kardeşte aynı zamanda ev almış bir deYani ev nasıl alınır elle tutulur birikimin olur açığın varsa kredi falan çekersin alırsın. Hiç yoktan anne baba da olsa ordan burdan borç alarak ev sahibi olunmaz bence. Büyük ihtimal anne babadan alırsak az öderiz nazımız geçer diye kredi çekmeyip anne babadan almışsınız. Uyanıklık oluyor bu biraz.
Çocuk istiyorsanız ayağınızı yorganınıza göre uzatacaksınız.
adamin emekli ayligi kirk binFarkindaysaniz konu sahibi ve es çalışıyor didiniyor. Evde oturup babadan bekleseler haklısınız Babanın evleri vs var geçim sıkıntısı yoksa bence yardım etmeli.Kendi adıma konuşayım 60 yaşıma geldiğimde evlerim param vs olsa artık tamama bana yeter deyip çocuklarıminda elinden tutarım..Her şeyim var yaşım olmuş 60 deli gibi para biriktirmek yerine bi amacı olan çalışıp didinen çocuklarıma yardım ederim.Bana göre doğru olan bu .Ben evimde altin hesabı ödeme planı yapayım oğlum varsa torunum sıkışsin böyle bi şey var mı
Yani, bir de cam balkon detayı varmış onu şimdi gördüm, cam balkonsuz evde oturamıyorum canımmmYa da 1+1 alırsın bütçene göre 2 kardeşte aynı zamanda ev almış bir de
Ben evler falan deyince kira geliri vs vardir başka birikimleride vardir diye düşündüm. Evet dedikleriniz ihtimaller arasında olabilir ama babadan bu kadar destek görse bi evlat sanırım o da zor bi anında yanında olmak ister. Onu da herkes yapmaz.adamin emekli ayligi kirk bin
allah korusun bir hastaligi ciksa ozel hastanede doktorun sadece gormesi zaten 15 bin. yakinlarda bir yakinim diz agrisi icin dizlerine kendi kanini mi enjekte ettirdi oyle bir islem vardi birkac seansa 150 bin ödediğini soyledi. annemin bir problemi var bu yuzden suplementler aliyor ilaclara dusmemesi icin. daha yeni aldi iki ay yetecek paketlere 10bin tl odedi. çünkü bunu almazsa ilac icmek zorunda kalacak...
yani yaslandikca insanlarin zahmetleri masraflari cok olur. en basiti adam 10 gun yogun bakimda kalacak olsa , esinin de hastalik donemine denk gelse ne olacak? konu sahibi veya esi mi kalacak yoksa kardesi mi? kimse kalmazsa geceligi 4 binden hastabakiciyi kim odeyecek?
bir arabasi var dediler , bizim arabaya park ettigi yerde vurdular da 16 bine yakin bir masraf yaptik. ya bu adam esasli bjr kaza yaparsa ne olacak? nerede birikmis parasi nasil odeyeck?
oglu oder mi mesela? konu sahibi dunyanin lafini etmez mi?
insan once kendini guvence altina alacak
Eltisi aldı diye eksik kalamamıştır dndjdmdjs abim 1+1 ev aldı ödemesi 30 civarında 1 milyon çekti içinde 15e kiracı vardı devam etti bu eylülde 22 oldu 5 senede bedavaya evi olacak. Bi arkadaşımın ailesi de böyle yaptı 1+1 kirasıyla kira ödüyorlar. Herkes birden hem ev alıp hem çocuk yapamaz ki. Adam altın vermiş tefeci olduYani, bir de cam balkon detayı varmış onu şimdi gördüm, cam balkonsuz evde oturamıyorum canımmm![]()
Yooo elindekini avucundakini verip mağdur olan çok yaşlı var. Biri eşimin babaannesi dedesi. Sağlığında tüm fındık bahçelerini çocuklara verdi. Evleri çocuklara verdi. Tek kalan ev köydeydi. Dede rahmetli oldu babaanne tek başına korktu dağ başı köyde yaşayamadı. Şimdi üç çocuk arasında her sene birinde kalıyor. Hepsi o kadar kötü itip kalıyorlar ki. Annelik babalık vazifesi iş güç edinmesini sağlamaktır. Sonrasında kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmeli çocuk. Bir zahmet anne baba da yaşlılığında istediği şeyleri yapmalı. Hayatını kendi için de yaşamalı.Ben evler falan deyince kira geliri vs vardir başka birikimleride vardir diye düşündüm. Evet dedikleriniz ihtimaller arasında olabilir ama babadan bu kadar destek görse bi evlat sanırım o da zor bi anında yanında olmak ister. Onu da herkes yapmaz.
Ne babalar var zaten. Benim babada anca benden borç istesinEltisi aldı diye eksik kalamamıştır dndjdmdjs abim 1+1 ev aldı ödemesi 30 civarında 1 milyon çekti içinde 15e kiracı vardı devam etti bu eylülde 22 oldu 5 senede bedavaya evi olacak. Bi arkadaşımın ailesi de böyle yaptı 1+1 kirasıyla kira ödüyorlar. Herkes birden hem ev alıp hem çocuk yapamaz ki. Adam altın vermiş tefeci oldu
Ben babamın hakkını yiyemem ya şanslıyım ama yapmazsa yapmazdı aksine kızıyorum kendine ayır diye yine kayınpederimin de hakkını asla yiyemem desteği çok oldu ama borç aldık altın ödedik hibe etmediNe babalar var zaten. Benim babada anca benden borç istesin![]()
Tabii canım, altınsa altın ödenir baba kayınpeder olabilir ama niye zarar etsinler kiBen babamın hakkını yiyemem ya şanslıyım ama yapmazsa yapmazdı aksine kızıyorum kendine ayır diye yine kayınpederimin de hakkını asla yiyemem desteği çok oldu ama borç aldık altın ödedik hibe etmedi![]()
Valla çok doğru. Sonra bakmak zorunda değiliz oluyor. Hayır yanlış anlaşılmasın da genelde eş ailesine karşı çoğu kadınlarımızda bir ön yargı hemen savunma mekanizması açılıyor. İyi kötü farketmiyor. Evlerinde ikram ettikleri bir çay kahve bile dert oluyor. Gerçekten yazık. 2 evladım var elbette tüm mal varlığım onların olacak nihayetinde mezara götürmeyecem fakat tek hedefim onların eğitimine karakterine yoğunlaşmak ayaklarının üzerinde durmayı öğretmek yok öyle armut piş ağzıma düş. Zorluk çeke çeke elde etmeyi öğrenecekler. Öğrensinler ki ilerde çoluk çocuğuna ekmek götürebilsinler .tembel olup evde oturup milletin günahına girmesinler. Ben bu malı elde edebilmek adına akşama kadar evimden çocuklarımdan uzak kalıyorum. Hesap kitap yaparak evimi geçindiriyorum. Şimdi bu zorlu süreci atlatıp alacağım 40 binlik emekli maaşım da gelinime damadıma dert olmasın. Ayrıca o parayla geçinebilirsa helal olsun. Evi arabayı yemiyor ya. Eve ekmek lazım.Yooo elindekini avucundakini verip mağdur olan çok yaşlı var. Biri eşimin babaannesi dedesi. Sağlığında tüm fındık bahçelerini çocuklara verdi. Evleri çocuklara verdi. Tek kalan ev köydeydi. Dede rahmetli oldu babaanne tek başına korktu dağ başı köyde yaşayamadı. Şimdi üç çocuk arasında her sene birinde kalıyor. Hepsi o kadar kötü itip kalıyorlar ki. Annelik babalık vazifesi iş güç edinmesini sağlamaktır. Sonrasında kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmeli çocuk. Bir zahmet anne baba da yaşlılığında istediği şeyleri yapmalı. Hayatını kendi için de yaşamalı.
Eşiniz bu durumu nasıl karşıladı ?Kesinlikle haklısın canım zaten elimden geleni yapacağım ödemek için beni sadece kıran şey bu gece atılan ödeme planları gerçekten beni çok üzdü bir babanın bu şekilde davranmasına üzülüyorum yoksa bir insan olarak benden altın aldığım için altınını geri istemesi veya parasını istemesi çok normal bir şey ben sadece insani boyutta bakıyorum yani bir babanın gecenin 1 saatinde çocuklarına bu şekilde ödeme planları atıp bu şekilde ödeyin diye belirtmesi bana biraz kırıcı geliyor
Kesinlikle. Zaten adam ölünce yine bunların olacak.Hayır bir de adam bir malını, arabasını satmış. İki evladına da para vermiş. Ev almalarını sağlamak için. İş geri ödemeye gelince kur sabitleyelim demeler emekli maaşını hesaplamalar.
Benim tek bir çocuğum var yaşlılığımda da gezmeyip yaşamayıp tüm paramı çocuğuma hibe etmek zorunda değilim. Çocuğum emekli maaşıma kadar hesaplasa ciddi anlamda bir daha kuruş göremez benden. Yaşlandık diye her şeyi çocuğa koşulsuz sermek zorunda değiliz
Para yaslilikta lazim, annem tum dislerini yaptiriyor simdi, cene kemigi falan erimis, kemik takviyesi yapiyorlarmis, sonra implant falan olacak, korkunc bir masraf cikti. Yaslilarin her zaman kosede paralari olmasi lazim, emekli maaslari da cok dusuk.Durumun iyi evin barkın var bu saatten sonra birazda çocuklarına yardım etsen ne olur sanki?Cocuklar belki torunlar bu kadar sıkısırken o parayı nasıl yiyecek acaba