Yok diğeri de kötü bir insan değildiKadınların efendi adam yerine p.ç adam tercih etmesi.
:)
Adamın duygularıyla oynayacak birşey yapmadım kiAdamın duygularıyla oynamayın. Belli ki ilgisi egonuzu okşuyor, bu kadar.
Çok şaşırdımVay be ne ince adammis bunu duyduktan sonrada mi hic kipirdamadi kalbin?
Ne kadan da harikasinAdamın duygularıyla oynamayın. Belli ki ilgisi egonuzu okşuyor, bu kadar.
Bana denk gelmediği için daha önce ondan abartiyorum sanırımKaldı tabiki...
Abartılacak birşey değil..
Hareketi en azından ilginizi çekmiş ya, hem de duygusal boşluktaymışsınız. Meyledecekmişsiniz gibi geldi :)Adamın duygularıyla oynayacak birşey yapmadım ki
Kız sen beni mi trollüyon sösödmem şüphelenmeye başladımNe kadan da harikasin
O zaman hic goz goze bile gelmemeye calis yazik umitlenmesim.Çok şaşırdım
Ama başka birinin sevgisi varken hissedemiyorum o duyguları bir başkasına
Zamanla olmaz değil mi böyle şeyler?O zaman hic goz goze bile gelmemeye calis yazik umitlenmesim.
Yok estagfurllah.sadece yorumlarini cok begeniyorum tamam bi daha rahatsiz etmem seniKız sen beni mi trollüyon sösödmem şüphelenmeye başladım
Yok diğeri de kötü bir insan değildi
Ama beni sevemedi diyelim
Yok estğf rahatsız olmadım da acaba dedim beni mi trollüyor. Öyleyse de canın sağolsun senden önemli miYok estagfurllah.sadece yorumlarini cok begeniyorum tamam bi daha rahatsiz etmem seni
Belki de öyleEski konularınızı hatırladığım siz misiniz diye baktım.
Sizsiniz.
Diğerinin kibarlığını ve nezaketini bilemem.
Ama bir başkasını severken sizinle ite kaka, sizi ilgisiz ve soru işaretleriyle bıraktığı birliktelik yaşadığı için kötü bir insan.
Kötü insanlar nazik olabiliyor. Karıştırmayın :)
Benim hic degismedi basta tipinden hoslanmadiysam sonra da ayni devam ediyor ama sorun tip degilde baska seylerse zamanla degisebilir.Zamanla olmaz değil mi böyle şeyler?
Sorun kesinlikle tip değil çünkü yakışıklıBenim hic degismedi basta tipinden hoslanmadiysam sonra da ayni devam ediyor ama sorun tip degilde baska seylerse zamanla degisebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?