Böyle erkekler kaldı mi dedirtecek cinsten

Ben trollemek ne onu bile bilmem sen soyleyince simdi girdim baktim googleden bisey anlamadim
Kız gerçekse komik, değilse daha komik sksksks
Ben seni her şeyinle kabullendim merak etme, şu sitede kıymetimi bilen tek insansın. Varsın troll olsun smsksksn

Belki de öyle

Bilmiyorum ama kötülüğü konduramiyorum ona

Sorun kesinlikle tip değil çünkü yakışıklı

Mesleği de var çalışıyor

Yani mantık boyutunda herşey uygun ama ben bir garibim bu konularda

Garip değilsiniz. Bana yazdığınız cevaba bir daha bakın. Aklınızda başka biri var.
Normaldir. Utanılacak bir şey de değil.
Daha çok yeni bir ayrılık geçirdiniz. Hemen ilişkiye hazır olmanız abes olurdu.
Çekilecek bir miktar daha aşk acınız var gibi :) kolay gelsin.

Sorun kesinlikle tip değil çünkü yakışıklı

Mesleği de var çalışıyor

Yani mantık boyutunda herşey uygun ama ben bir garibim bu konularda
Sen oburunu daha unutamamissin o zaman.Bana bu adamla pek olmaz gibi geldi o yuzden hic umut verme.

Kız gerçekse komik, değilse daha komik sksksks
Ben seni her şeyinle kabullendim merak etme, şu sitede kıymetimi bilen tek insansın. Varsın troll olsun smsksksn
Tamam tamam bende seviyorum kız seni

Konu sahibi evet kaldı o erkeklerden
Kıyıda köşede farkedilmeyi bekliyorlar
Takip etmesi biraz ürkütücü ama

Ya bak işte
gerçi “tamam tamam” kısmı biraz şey gibi oldu “tamam tamam ağlama hadi ben de seviyom” smsmsm
Ben de seni seviyorum (tamamsız)

Takip derken is çıkışı beni izliyor farkediyordum ara ara

Sanırım görebilmek için

İşte 4S kuralına uygun bir konu daha
Dert sahibi eden sevilir ilgi gösteren itilir şeysi
Kuralı
Evet sanırım öyle

Dert sahibi edecekleri hissedip öyle meylediyorum galiba, yada bilincaltimin bir yönlendirmesi olabilir

Kendimi cok sorgulatti bu ilişki bana en büyük artisi da bu galiba :)

Adam sizi nereden izliyor? Aynı yerde filan mı çalışıyorsunuz? Baya baya takip ediyorsa yemişim jestini deyip kaçın diyeceğım de.

Adam sizi nereden izliyor? Aynı yerde filan mı çalışıyorsunuz? Baya baya takip ediyorsa yemişim jestini deyip kaçın diyeceğım de.
Şöyle, benim iş yerim merkezi bir yerde. Iş cikislarimda görmek için beklediğini düşünüyorum

Birkaç kez karşılaştık çünkü

Hani öyle takıntılı bir durum değil yani

Sonra da burda konu açılıyor " sevgilim/kocam beni aldattı ,dövdü ,sövdü, psikolojik şiddet uyguladı " falan filan .. Ee adam gibi adamları tercih etme ,git fırıldak olanına takıl ,dön dolaş aynı yer :) ne bekliyosun ?! Ben olsam beni seveni sevmeye çalışır ,sevdiğimin peşinden koşup hayatı kendime cehennem etmezdim .

Not : karşılıklı sevişerek evlenen Daughter kişisi :)

Beni seveni sevmeye de çalıştım zamanında o da zamanla üzdü... bu işin bir doğrusu yok ki.. nasip olmayınca olmuyor

Bence çok ince bir davranış. Ben olsam aşık olurdum ne demek bir şey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…