Sende umursamaz davran çocuklara odaklan onu görmezden gel bak nasıl senin farkına varacakİyi akşamlar bayanlar, ben yeni üye oldum. Konuşacak derdimi açacak kimsem yok.
Deprosyana girdim eşim sayesinde.
Kısaca anlatayım. 12 yıllık evliyiz. 3 çocuğum var. Üçüzler. Evlilik evlilikten çıktı şirket gibi oldu. Şirkete bile duygu vardır ya.
Hergünümüz artık şöyle, yemin ederim abartmıyorum, 8 9 gibi işten gelir yemek yer bir bardak çay içer ve uyur. Evde geçirdiği pardon uyanık kaldığı süre 40 dk fln. Ne çocuklar ile nede benimle ilgilenir. Sohbet sıfır . Artık çıldıracak gibi oldum boşanmak istiyorum ama o istemiyor. Zaten boşasam 3 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum.
İ
Önceleride erken ytardı ama hadtafa bir iki defa. 5 6 aydır süreli böyle. Artık dayanamıyorum. Konuştum anlatım bu böle olmaz dedim. Sadece dediği şey çok yoruluyorum. Dr gidelim belki Bi rahatsızlığın vardır diyorum. Yooo iyiyim gerek yok diyor.
Bir akıl verin lütfen ne yapayım . Maddi anlamda biziz sıkıntıya sokmaz. Bir dediğimizi 2 etmez. Ama gel gör duygu yok bir sevgi ilgi yok.
Çocukların yanında belli etmiyorum hemen anlıyorlar azıcık ses tonumuz bile değişse anne kavgamı ediyorsunuz diye soruyorlar. İçime ata ata hasta olucam ondan korkuyorum. Çok doluyum. Ben zaten böle Bi aileden geldim değer görmeden ilgi bilmeden öylece büyüdüm. Evliliğin de böle oldu.
Daha Önveleride sorunlarımız olmuştu babama ayrılmak istediğimi söyledim. Bizim onaylamadığımız bir evlilik ti sende biliyorsun. Kabul edip çekeceksin dedi. Onaylamadığı mevzu beni isterken işi gücü yoktu. Onların korkusu bu adam eve bakmaz oldu ama yanılttı onları iş sahibi oldu ev aldı bizede bakıyor. Kimseye muhtaç etmez.
Kısacası arkamda kimse yok. Çalışsam mesleğim yok. 3 çocuk la nasıl yaparım. Babalarına çok düşkünler
Ne yapayım. Etrafında geziyorum ki ne bilim evdeki her görevi fazla fazla yapıyorum. Çünkü o umursamaz evde eksik mi var yemek mi yok var hiç takmaz. Parayı kartı verir sen hallet derEtrafında gezersen adam iyice salar kendini...
insan nasıl 7 de uyur sabaha kadar ya.Hadi çok yorulur ara sıra olabilir ama e bu adam hafta içi de aynı...Çocuklar çok küçük mü.Hep mi böyleydi esiniz.Sizinle hiç mı bı paylaşımı olmazdi onceden deToptan yazayım, sabah çok erken kalkar. Beni öpmeden girmez. Vicdanını temizliyor. Eve güler yüzle gelir ama hiç bişey konuşmaz anlatmaz. Bişey varsa ben hep başkalarından duyarım bu hep böyleydi. İşi ağır ama hergün değil. Pazar günleri boş onuda zoraki alıştırdım bize ait yaptım o günleri de hep öldürür Dü eskiden. Ya kendi işi okurdu ya param yok Bi yere çıkmam derdi. Derdi de derdi. Ama ben artık alıştırdım yada artık o korktu pazar günleri bizim le ama nasıl anlatsam zoraki Bi görev gibi. Bizimle mutlu değil gibi ya. Misal sabah kalkar çok güzel bn i kahvaltı hazırlarım hep beraber yeriz içeriz. O isteri bütün gün yatayım TV izleyeyim keyif yapayım. Tamam hakkı ama sen zaten bütün hafta o moddasın Bi pazarda enerjin olsum Bi istediğin olsun. Yok zoraki Bi yere gideriz bişeyler yaparız. Geçen pazar karantina da var ya evdeyiz inanın akşam 7 de uyudu ya. Sabaha kadar hemde
10 yaşında lar. Evt pek sohbeti sevmezdi ama bu kadar değildi. En azından ortak bişeyler izler uzun çay kahve keyfi yapardık. 5 6 aydır iyice saçmalamaya başladı. Bişey desem hemen kavgaya çeviriyor. Bende susuyorum. Çocuklar var çünküinsan nasıl 7 de uyur sabaha kadar ya.Hadi çok yorulur ara sıra olabilir ama e bu adam hafta içi de aynı...Çocuklar çok küçük mü.Hep mi böyleydi esiniz.Sizinle hiç mı bı paylaşımı olmazdi onceden de
Tembel üşengeç kendini salmış uyusamda rahatlasam modunda kocanız var. Keyfine aşırı düşkün bir adam vazgeçemiyor. Aldatma yoksa şiddet yoksa boşanma düşünmemelisin bence.Ne yapayım. Etrafında geziyorum ki ne bilim evdeki her görevi fazla fazla yapıyorum. Çünkü o umursamaz evde eksik mi var yemek mi yok var hiç takmaz. Parayı kartı verir sen hallet der
Şiddet yok aldat mada yok. Ama bende mutsuzum. Böle yaşlanmak istemiyorum. Boşamaz zaten. Çocuklar rezil olur. Tersi çok pis çünkü.Tembel üşengeç kendini salmış uyusamda rahatlasam modunda kocanız var. Keyfine aşırı düşkün bir adam vazgeçemiyor. Aldatma yoksa şiddet yoksa boşanma düşünmemelisin bence.
Uykuya doymuyor muhtemelen sağlık problemi var ama bunu sizden saklıyor.. Kendine odaklan giyin süslen püslen kendine hobi edin ilgini ondan çek bir zaman sonra ne oluyor diye düşünsün kafası erkeklerin geç basıyor.Şiddet yok aldat mada yok. Ama bende mutsuzum. Böle yaşlanmak istemiyorum. Boşamaz zaten. Çocuklar rezil olur. Tersi çok pis çünkü.
Valla bacim benimle konusmuyor sohbet etmiyor diyemi bosicaksin adamiİyi akşamlar bayanlar, ben yeni üye oldum. Konuşacak derdimi açacak kimsem yok.
Deprosyana girdim eşim sayesinde.
Kısaca anlatayım. 12 yıllık evliyiz. 3 çocuğum var. Üçüzler. Evlilik evlilikten çıktı şirket gibi oldu. Şirkete bile duygu vardır ya.
Hergünümüz artık şöyle, yemin ederim abartmıyorum, 8 9 gibi işten gelir yemek yer bir bardak çay içer ve uyur. Evde geçirdiği pardon uyanık kaldığı süre 40 dk fln. Ne çocuklar ile nede benimle ilgilenir. Sohbet sıfır . Artık çıldıracak gibi oldum boşanmak istiyorum ama o istemiyor. Zaten boşasam 3 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum.
İ
Önceleride erken ytardı ama hadtafa bir iki defa. 5 6 aydır süreli böyle. Artık dayanamıyorum. Konuştum anlatım bu böle olmaz dedim. Sadece dediği şey çok yoruluyorum. Dr gidelim belki Bi rahatsızlığın vardır diyorum. Yooo iyiyim gerek yok diyor.
Bir akıl verin lütfen ne yapayım . Maddi anlamda biziz sıkıntıya sokmaz. Bir dediğimizi 2 etmez. Ama gel gör duygu yok bir sevgi ilgi yok.
Çocukların yanında belli etmiyorum hemen anlıyorlar azıcık ses tonumuz bile değişse anne kavgamı ediyorsunuz diye soruyorlar. İçime ata ata hasta olucam ondan korkuyorum. Çok doluyum. Ben zaten böle Bi aileden geldim değer görmeden ilgi bilmeden öylece büyüdüm. Evliliğin de böle oldu.
Daha Önveleride sorunlarımız olmuştu babama ayrılmak istediğimi söyledim. Bizim onaylamadığımız bir evlilik ti sende biliyorsun. Kabul edip çekeceksin dedi. Onaylamadığı mevzu beni isterken işi gücü yoktu. Onların korkusu bu adam eve bakmaz oldu ama yanılttı onları iş sahibi oldu ev aldı bizede bakıyor. Kimseye muhtaç etmez.
Kısacası arkamda kimse yok. Çalışsam mesleğim yok. 3 çocuk la nasıl yaparım. Babalarına çok düşkünler
Allah yardımcınız olsun gerçekten birde üç çocuk ama mutlaka onunla konuşmanız gerek acaba biraz uzaklaşsanız özlem olsa daha mi törpülenirdi eşiniz aklıma bu geldi monotonluk bitsin istiyorsan harekete geçme zamanıToptan yazayım, sabah çok erken kalkar. Beni öpmeden girmez. Vicdanını temizliyor. Eve güler yüzle gelir ama hiç bişey konuşmaz anlatmaz. Bişey varsa ben hep başkalarından duyarım bu hep böyleydi. İşi ağır ama hergün değil. Pazar günleri boş onuda zoraki alıştırdım bize ait yaptım o günleri de hep öldürür Dü eskiden. Ya kendi işi okurdu ya param yok Bi yere çıkmam derdi. Derdi de derdi. Ama ben artık alıştırdım yada artık o korktu pazar günleri bizim le ama nasıl anlatsam zoraki Bi görev gibi. Bizimle mutlu değil gibi ya. Misal sabah kalkar çok güzel bn i kahvaltı hazırlarım hep beraber yeriz içeriz. O isteri bütün gün yatayım TV izleyeyim keyif yapayım. Tamam hakkı ama sen zaten bütün hafta o moddasın Bi pazarda enerjin olsum Bi istediğin olsun. Yok zoraki Bi yere gideriz bişeyler yaparız. Geçen pazar karantina da var ya evdeyiz inanın akşam 7 de uyudu ya. Sabaha kadar hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?