Biz ne desek bos,bazı erkekler böyle malesef.he bunlar değişmez de kolay kolay.bence siz değişin ve takmayın.. öyle ayrılmak ta kolay değil hele ki üç çocuk.. tabi karar sizinİyi akşamlar bayanlar, ben yeni üye oldum. Konuşacak derdimi açacak kimsem yok.
Deprosyana girdim eşim sayesinde.
Kısaca anlatayım. 12 yıllık evliyiz. 3 çocuğum var. Üçüzler. Evlilik evlilikten çıktı şirket gibi oldu. Şirkete bile duygu vardır ya.
Hergünümüz artık şöyle, yemin ederim abartmıyorum, 8 9 gibi işten gelir yemek yer bir bardak çay içer ve uyur. Evde geçirdiği pardon uyanık kaldığı süre 40 dk fln. Ne çocuklar ile nede benimle ilgilenir. Sohbet sıfır . Artık çıldıracak gibi oldum boşanmak istiyorum ama o istemiyor. Zaten boşasam 3 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum.
İ
Önceleride erken ytardı ama hadtafa bir iki defa. 5 6 aydır süreli böyle. Artık dayanamıyorum. Konuştum anlatım bu böle olmaz dedim. Sadece dediği şey çok yoruluyorum. Dr gidelim belki Bi rahatsızlığın vardır diyorum. Yooo iyiyim gerek yok diyor.
Bir akıl verin lütfen ne yapayım . Maddi anlamda biziz sıkıntıya sokmaz. Bir dediğimizi 2 etmez. Ama gel gör duygu yok bir sevgi ilgi yok.
Çocukların yanında belli etmiyorum hemen anlıyorlar azıcık ses tonumuz bile değişse anne kavgamı ediyorsunuz diye soruyorlar. İçime ata ata hasta olucam ondan korkuyorum. Çok doluyum. Ben zaten böle Bi aileden geldim değer görmeden ilgi bilmeden öylece büyüdüm. Evliliğin de böle oldu.
Daha Önveleride sorunlarımız olmuştu babama ayrılmak istediğimi söyledim. Bizim onaylamadığımız bir evlilik ti sende biliyorsun. Kabul edip çekeceksin dedi. Onaylamadığı mevzu beni isterken işi gücü yoktu. Onların korkusu bu adam eve bakmaz oldu ama yanılttı onları iş sahibi oldu ev aldı bizede bakıyor. Kimseye muhtaç etmez.
Kısacası arkamda kimse yok. Çalışsam mesleğim yok. 3 çocuk la nasıl yaparım. Babalarına çok düşkünler
Aldatan insan sürekli uyumaz adamın kendine hayri yok evdeki eşine çocuklarına buldum eşinde tükenmişlik sendromu olabilir ya dalga değil sakin yanlış anlama bıkkınlık bezginlik asabiyet ama senin suçunda herşeyi toparlayan kadınsın bırak bir kerede o taşları düzeltsin hiç bu fırsatı verdin mi hayırrrYani aldatılıyor olabilirsiniz demek istiyor sanırım arkadaş...
Eşinizin iş ortamı nasıl, yorgunluktan ziyade kadın erkek karışık bir ortam mı..?
Bir de özel olmazsa cinsel hayatınızı merak ettim. Sürekli uyuyan adam o işi de yapmaz gibi. Her anlamda yorucu bir evlilik. Çocuklar babalarının ilgisizliğini hissetmiyor mu?
Ne yaptınız?Beden gücünün kullanıldığı işlerde çalışanları tenzih ediyorum da ‘çalışıyorum’ diye yorulmak nedir ya...
Hayatın rutini zaten, 3 5 gündür olan ya da ekstrem bir durum değil ki.
Ha yoğunluk olur, molası olmaz, zor gündür vs fakat her gün değil bu.
Adam bulmuş otel gibi evi, oh valla.
Benim öküz de zamanında böyleydi, çifte yedi benden, bir senede düzeldi.
size akıl verecek kadar evlilik tecrübem yok ama eşiniz bana eski sevgilimi hatırlattı. ciddiydik aileler filan tanışmıştı. oda böyle daha evlenmeden ilgisizdi. işten eve giderdi aramazdı sormazdı mesaj atmazdı. ne oldu niye aramıyorsun derdim."yaaa hayatım çok yorgunum, çok çalışıyorum, hiç oturmuyorum " derdi. umursamazdı. daha sevgiliyken. evlenince de bu böyle olacak ben dertten kederden hasta olurum diye ayrıldım.Yorumlar için teşekkür ederim. Artık onunla bişey yapmak içimden gelmiyor ki. Eskiden bir sorun olunca düzeltmek için çok çabaladım mesajlar atar konuşur kavga dövüş vs vs kendimi izah esedşm ama yıllarca karşında öle bir tuutm sergilediki bende bıktım artık. Belli oda benim gibi bıktı ve kaçış olarak böyle yapıyor.
Ben düzelsin diye bişey yapmayacağım o uğraşsın bence
Neden hep yuvayaı kurtarmak genelde kadının görevi oluyor? Neden erkekler genelde öle rahat sorumsuz?
Ben en çok çocuk laeı düşündüğüm için mücadele ettim ama kendime de kötülük ettim. Artık bende umur samadan kendi hayatıma bakmak istiyorum. Yanlış mı sizce...
Adama biraz sorumluluk verinGitmezmiii koşa koşa gider hemde. Ama neden bunslıyo ben dırdır yapmam Bi kavga etmem. Tek suçum ev sorumluluğunu hep üstüme almam oda o öokrhst ve gevşek olduğu için böle düşünüyor sa yazık. Ben ne yapayım 3 çocukla hep evde evde
Sürekli ben konu açıyorum konuşuyorum. Yarı dinliyor yarı dinlemiyor uyanık kaldığında elinde telefon. Çocuklar gelince baba baba dur Bi dk şunu yapayım şunu okuyayım bakıyorum yan göle telefon boş boş şeylere bakıyor. Öle diye diye zamanı dolduruyor. Sonra Bi bakmışsın hopppp uyumuş. Uykuya ağır evde kıyamet kopsa uyanmaz.. Olanlar bunlar ne eksik ne fazla10 yaşında 3 çocuğu olan adam nasıl uyuyor ki
Bizde bir tane var adama bir bardak çay zor içiriyor
Yani hepsi birer cümle söylese yine konu konuyu açar
Aylardır evdeyiz biz hala kakaoludan giren eşime anlatacak konu bulabiliyoruz neden o anlatsın diye bekliyorsunuz
Yani çocukların okulundaki bir olay 3 çocuğun birinin bir esprisi birinin düşmesi birinin saçı birinin dişi kavgaları gürültüleri konuşulacak şey çok
Adam gün boyu çalıştı ondaki konu bu ve akşam belki de iş konuşmak istemiyor siz evdeki hayata onu dahil ettiniz mi
Bana ayrı hayatlarınız var entegre olamıyor gibi geldi
bir de Pazar enerjisi olmuyor diyorsunuz da olmuyor bazen hatta çoğu zaman
Ama çocuklarla paylaşım saati yapın ne bileyim kutu oyunu alın oynasın dördü bu zamana nasıl geldiniz anlam veremedim
Acil bir sağlık ocağına gitsin, tüm değerlerine baktırsın. Tiroid, ya da kansızlık gibi birşey olabilir.Toptan yazayım, sabah çok erken kalkar. Beni öpmeden girmez. Vicdanını temizliyor. Eve güler yüzle gelir ama hiç bişey konuşmaz anlatmaz. Bişey varsa ben hep başkalarından duyarım bu hep böyleydi. İşi ağır ama hergün değil. Pazar günleri boş onuda zoraki alıştırdım bize ait yaptım o günleri de hep öldürür Dü eskiden. Ya kendi işi okurdu ya param yok Bi yere çıkmam derdi. Derdi de derdi. Ama ben artık alıştırdım yada artık o korktu pazar günleri bizim le ama nasıl anlatsam zoraki Bi görev gibi. Bizimle mutlu değil gibi ya. Misal sabah kalkar çok güzel bn i kahvaltı hazırlarım hep beraber yeriz içeriz. O isteri bütün gün yatayım TV izleyeyim keyif yapayım. Tamam hakkı ama sen zaten bütün hafta o moddasın Bi pazarda enerjin olsum Bi istediğin olsun. Yok zoraki Bi yere gideriz bişeyler yaparız. Geçen pazar karantina da var ya evdeyiz inanın akşam 7 de uyudu ya. Sabaha kadar hemde
Çok fazla sohbeti konuşmayı sevmezdi ama asla bu kadar değildi. Ama sabahları çok enerjik kalkıyor bişey olsa sabahta yorgun olmazmı. Söyledim ama gitmiyor git dedim Dr kanına baksınlar şekerin fln ı var dedim yok iyiyim ben diyorAcil bir sağlık ocağına gitsin, tüm değerlerine baktırsın. Tiroid, ya da kansızlık gibi birşey olabilir.
Şu corona dönemi bu multivitamine başlasanız da faydası olur zarar olmaz. Hep böyle değildi bu adam di mi? Çocuklardan önce sizle paylaşımı nasıldı?
Aslında bu sebepler aileler için boşanma nedeni değil. Bizim enişte de böyleydi şeker hastalığı olduğu çıktı ama kendisini o da gayet iyi hissederdi bence ne yapın edin doktor için ikna edin. Testler temiz çıkarsa en başta akşam yuriyusleriyle başlayın. Çocuklarınız kaç yasindalar yani eğer buyukseler zaman zaman onları evde bırakıp başbaşa yürüyüşe çıkın Zaman zaman da ailecek yürüyün bunlar bile insana çok iyi hissettiren şeyler.İyi akşamlar bayanlar, ben yeni üye oldum. Konuşacak derdimi açacak kimsem yok.
Deprosyana girdim eşim sayesinde.
Kısaca anlatayım. 12 yıllık evliyiz. 3 çocuğum var. Üçüzler. Evlilik evlilikten çıktı şirket gibi oldu. Şirkete bile duygu vardır ya.
Hergünümüz artık şöyle, yemin ederim abartmıyorum, 8 9 gibi işten gelir yemek yer bir bardak çay içer ve uyur. Evde geçirdiği pardon uyanık kaldığı süre 40 dk fln. Ne çocuklar ile nede benimle ilgilenir. Sohbet sıfır . Artık çıldıracak gibi oldum boşanmak istiyorum ama o istemiyor. Zaten boşasam 3 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum.
İ
Önceleride erken ytardı ama hadtafa bir iki defa. 5 6 aydır süreli böyle. Artık dayanamıyorum. Konuştum anlatım bu böle olmaz dedim. Sadece dediği şey çok yoruluyorum. Dr gidelim belki Bi rahatsızlığın vardır diyorum. Yooo iyiyim gerek yok diyor.
Bir akıl verin lütfen ne yapayım . Maddi anlamda biziz sıkıntıya sokmaz. Bir dediğimizi 2 etmez. Ama gel gör duygu yok bir sevgi ilgi yok.
Çocukların yanında belli etmiyorum hemen anlıyorlar azıcık ses tonumuz bile değişse anne kavgamı ediyorsunuz diye soruyorlar. İçime ata ata hasta olucam ondan korkuyorum. Çok doluyum. Ben zaten böle Bi aileden geldim değer görmeden ilgi bilmeden öylece büyüdüm. Evliliğin de böle oldu.
Daha Önveleride sorunlarımız olmuştu babama ayrılmak istediğimi söyledim. Bizim onaylamadığımız bir evlilik ti sende biliyorsun. Kabul edip çekeceksin dedi. Onaylamadığı mevzu beni isterken işi gücü yoktu. Onların korkusu bu adam eve bakmaz oldu ama yanılttı onları iş sahibi oldu ev aldı bizede bakıyor. Kimseye muhtaç etmez.
Kısacası arkamda kimse yok. Çalışsam mesleğim yok. 3 çocuk la nasıl yaparım. Babalarına çok düşkünler
12 saat uyuyorsaa bi zahmet enerjik kalksınÇok fazla sohbeti konuşmayı sevmezdi ama asla bu kadar değildi. Ama sabahları çok enerjik kalkıyor bişey olsa sabahta yorgun olmazmı. Söyledim ama gitmiyor git dedim Dr kanına baksınlar şekerin fln ı var dedim yok iyiyim ben diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?