Böyle evlilik olur mu?

Haftasonu iyi kötü zaman ayırıyormuş haftaiçi de 8 9 da geliyorsa ve ağır işte çalışıyorsa bence çok normal. Bana tuhaf gelmedi adama hak verdim. Tabi dinamik enerjik insanlar da vardır ama erkek olsam eşin gibi olurdum herhalde o yüzden anlayışla karşıladım

Yine toptan yazayım, evin hiç bir sorumluluğunu almaz. 3 aydır wc kapağı kırık öle duruyor asla ne yaptırdı ne yapar o derece. Sorumsuz. Tembel ama işte canavar. Çocuklar hissetmemi direk diytoar baba bizimle oyna tavla oyna jenga oyna tamma tamm der Bi bakmışız uyumuş. Onlarda alıştı çocuk nede olsa. Cinsel hayatta bitti gibi. Onistrtincede ben istemiyorum gönülsüz gönülsüz oluyır n iş eyler. Zoruma gidiyor ilgi yok alaka yok sonra a gel beraber ol. Afedersiniz kendimi oo... Gibi hissediyorum. Midem bulanıyor artık. Yani bende evde 3 çocukla tekim. Eve katkısı sadece para

Biz ne desek bos,bazı erkekler böyle malesef.he bunlar değişmez de kolay kolay.bence siz değişin ve takmayın.. öyle ayrılmak ta kolay değil hele ki üç çocuk.. tabi karar sizin

Cinsellik de yoksa siz bildiğin o evde hizmetçilik, çocuk bakıcılığı yapıyorsunuz

Aldatan insan sürekli uyumaz adamın kendine hayri yok evdeki eşine çocuklarına buldum eşinde tükenmişlik sendromu olabilir ya dalga değil sakin yanlış anlama bıkkınlık bezginlik asabiyet ama senin suçunda herşeyi toparlayan kadınsın bırak bir kerede o taşları düzeltsin hiç bu fırsatı verdin mi hayırrr

Ne yaptınız?

Bence yorulmayı bahane ediyor. Benim babam işçiydi, işten çıkar bir de ek işe giderdi. Geç saatte gelmesine rağmen bir kere olsun yorgunum deyip ortadan kaybolmamıştır. Onu da geçtim istediği kadar yorulsun, en azından çıkıp iki insan yüzü görüyor. Siz çocuklarla evde ne yapabilirsiniz ki. Koca olmak eve para getirmekten ibaret değil. Manevi olarak da yanınızda olması lazım.

birbirinizin tüm şifrelerini çözdüğünüz icin birbirinize cazip gelmiyor olabilirsiniz.
Bazı adamlar tümden fethettikleri kadınlari gözlerinde basitlestirip degersizlestirebiliyor.
Nekadar işe yarar bilmiyorum ama Onun tüm hareket ve icraatlarından bağimsiz olarak kisa bir süre sadece kendinize odaklanın bakalim neler olup bitecek.
Mesela;
Kişisel bakimlariniz yapin özene bezene.nasil olsa onda yaprak kipirdamayacak diye düşünmeyin.itina ile yapin...hicbirsey düzelmese bile vallahi size ruhunuza çok iyi gelir inanın..kendine deger vermek özen göstermek özgüveni artirir ruhu besler.

Sonra ne bileyim mesela kendi kaliplariniz disina cikin,diyorsunuz ya mesela "neden benden kacsin hic dirdirim yoktur" vs.. salın kendinizi dirdirinizida yapin nazlaninda ipleri siki siki ya tutmayin yani.cinsellik olarak da istedin ben istedim olayini silin kafanizdan birsekilde kendinizi isteklendirin ve onunda o kivama gelmesini saglayin.
Bi kadın bunu yapabilir biliyorsunuz..
Kaldiki bunu onun icin degil tam aksi kendiniz icin yapin.rahatlamadan gevşemden kadin kadinligindan erkek erkekliginden ne anlayacak ?işin sonunda da şaka yollu olayı kendinize çevirerek dile getirin.karşisinda zitlaşan somurtan bi kadin görecegine istekli hakikaten doyurulmayı bekleyen bi kadin oldugunun bi farkina varsin..

Bi iliski terapisti şey demisti mesela bana çok mantikli gelmistir:
Bugune kadar kizdin somurttun homurdandin kendinden sakindirarak ceza verdigi duşündün.eee ne oldu?
Koca bir hiç yillardir gram değismedi adam diye yakinmayın diyordu.
O güne kadar her ne yaptiysaniz bakin gördunuzki çözüm yolunuz o degil,şimdi birde tam tersi şekilfe davranın çünku tek denenmemis yol o yol demişti.

Yorumlar için teşekkür ederim. Artık onunla bişey yapmak içimden gelmiyor ki. Eskiden bir sorun olunca düzeltmek için çok çabaladım mesajlar atar konuşur kavga dövüş vs vs kendimi izah esedşm ama yıllarca karşında öle bir tuutm sergilediki bende bıktım artık. Belli oda benim gibi bıktı ve kaçış olarak böyle yapıyor.
Ben düzelsin diye bişey yapmayacağım o uğraşsın bence
Neden hep yuvayaı kurtarmak genelde kadının görevi oluyor? Neden erkekler genelde öle rahat sorumsuz?
Ben en çok çocuk laeı düşündüğüm için mücadele ettim ama kendime de kötülük ettim. Artık bende umur samadan kendi hayatıma bakmak istiyorum. Yanlış mı sizce...

size akıl verecek kadar evlilik tecrübem yok ama eşiniz bana eski sevgilimi hatırlattı. ciddiydik aileler filan tanışmıştı. oda böyle daha evlenmeden ilgisizdi. işten eve giderdi aramazdı sormazdı mesaj atmazdı. ne oldu niye aramıyorsun derdim."yaaa hayatım çok yorgunum, çok çalışıyorum, hiç oturmuyorum " derdi. umursamazdı. daha sevgiliyken. evlenince de bu böyle olacak ben dertten kederden hasta olurum diye ayrıldım.
böyle rahat insanlara niye dediğiniz de mutlaka bi sebepleri oluyor.
heee iş evliliğe gelince ne olur bilemem. ben uğraşamadım yol yakındı ayrıldım. çünkü ben uğraştıkça dırdır yapan kadın oldum
yani öyle paylaşmak istedim.
boşanmak isterseniz çocuklarınızı düşünmeyin bence, sizin mutsuz olmanız onları da illaki etkileyecektir.
belki bunalımda olabilir mi ? depresyon gibi ?

10 yaşında 3 çocuğu olan adam nasıl uyuyor ki

Bizde bir tane var adama bir bardak çay zor içiriyor

Yani hepsi birer cümle söylese yine konu konuyu açar

Aylardır evdeyiz biz hala kakaoludan giren eşime anlatacak konu bulabiliyoruz neden o anlatsın diye bekliyorsunuz

Yani çocukların okulundaki bir olay 3 çocuğun birinin bir esprisi birinin düşmesi birinin saçı birinin dişi kavgaları gürültüleri konuşulacak şey çok

Adam gün boyu çalıştı ondaki konu bu ve akşam belki de iş konuşmak istemiyor siz evdeki hayata onu dahil ettiniz mi

Bana ayrı hayatlarınız var entegre olamıyor gibi geldi

bir de Pazar enerjisi olmuyor diyorsunuz da olmuyor bazen hatta çoğu zaman

Ama çocuklarla paylaşım saati yapın ne bileyim kutu oyunu alın oynasın dördü bu zamana nasıl geldiniz anlam veremedim

Adama biraz sorumluluk verin

Sürekli ben konu açıyorum konuşuyorum. Yarı dinliyor yarı dinlemiyor uyanık kaldığında elinde telefon. Çocuklar gelince baba baba dur Bi dk şunu yapayım şunu okuyayım bakıyorum yan göle telefon boş boş şeylere bakıyor. Öle diye diye zamanı dolduruyor. Sonra Bi bakmışsın hopppp uyumuş. Uykuya ağır evde kıyamet kopsa uyanmaz.. Olanlar bunlar ne eksik ne fazla

Acil bir sağlık ocağına gitsin, tüm değerlerine baktırsın. Tiroid, ya da kansızlık gibi birşey olabilir.

Şu corona dönemi bu multivitamine başlasanız da faydası olur zarar olmaz. Hep böyle değildi bu adam di mi? Çocuklardan önce sizle paylaşımı nasıldı?

Çok fazla sohbeti konuşmayı sevmezdi ama asla bu kadar değildi. Ama sabahları çok enerjik kalkıyor bişey olsa sabahta yorgun olmazmı. Söyledim ama gitmiyor git dedim Dr kanına baksınlar şekerin fln ı var dedim yok iyiyim ben diyor

Aslında bu sebepler aileler için boşanma nedeni değil. Bizim enişte de böyleydi şeker hastalığı olduğu çıktı ama kendisini o da gayet iyi hissederdi bence ne yapın edin doktor için ikna edin. Testler temiz çıkarsa en başta akşam yuriyusleriyle başlayın. Çocuklarınız kaç yasindalar yani eğer buyukseler zaman zaman onları evde bırakıp başbaşa yürüyüşe çıkın Zaman zaman da ailecek yürüyün bunlar bile insana çok iyi hissettiren şeyler.

12 saat uyuyorsaa bi zahmet enerjik kalksın Fitil oluyorum 7, hadi bilemedin 8 saat üzeri uyuyan yetişkine.

Kilolu mu? Göze batan bir göbeği varsa, şeker seviyesinde değilse de kesin insulin direnci vardır. Akşam menüler nasıl? Sırf karbonhidrat deneseniz bu akşam. Salata, et olsun mesela, ama ekmek makarna vs hiç yok. Bir bakın fark olacak mı.

Kova burcu mu? Onu da araya sıkıştırayım :)

Belki de gerçekten çok yoruluyordur olamaz mı ? Sırf bu sebepten boşanmak istemek bana saçma gelıyor. Başka sebebin yokmuş evine ailesine bağlıymış. Bu durum dışında eşin hakkında kötü hiç bir yorumun yok. Aksine hep övmüşsün. Bazı durumlar tolere edilebilir diye düşünüyorum. Dönemseldir belkide. Benim eşim de bazen geliyor koltukta uyuya kalıyor. Üstünu örtüp saclarını oksarım mesela kıyamam yorucu işi var bilirim. Hemen sohbet yok dur bosayayım demek çok bencilce. Boşanmak yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı

Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar ama canım istemiyor hevesim kalmadı gibi cevaplar vermişsiniz, haklısınız da, anlıyorum sizi. Ama bu adamın mutlaka bir motivasyonu vardır. Onu bulup oradan yürüyeceksiniz.

Kimi erkek cinselliğe düşkün, onlar kolay, cazip giyinir cilve yaparsınız.

Kimi erkek alkol sever, kuracaksınız sofrayı, bir kadeh de siz alacaksınız, sohbet gelir zaten.

Kimi erkeğin ilgi alanı vardır, atıyorum motorsikletler olsun, komik bir video va bulup muhabbet açacaksınız gibi.

Biraz gözlem yapın, ipucu bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…